Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
znači što smo mi odigrali loše, RvP nije trebo dobit crveni karton?
ako odigraš loše, za kaznu moraš izgubit jel ?
to je tvoje razmišljanje, vidiš da ne razmišljaš hladnom glavom
ako odigraš loše, za kaznu moraš izgubit jel ?
to je tvoje razmišljanje, vidiš da ne razmišljaš hladnom glavom
Vođa zna.
Liga kup i četvrto mjesto
Uspjeh...Za promjenu. 
Makar nam neće one sahatove ovde nabijat na nos.
Može se naći tona greškica sudije, al' k'o što Vedo reče to ne mijenja činjenicu da bi izgubili i da je tekma bila prelomljena već prije crvenog kartona.
Dean je kod mene pod lupom, a i sam zna zašto, jedini je sudija koji je nečije primanje gola slavio, a Arsenalovi rekordi kad on sudi su priča za sebe. I jedino iz tog razloga mu zamjeram nedosljednost pri isključenju Jacka, tj. zato što će Jack Arsenalu trebati i narednu utakmicu. Nije mi u suštini bitno koliko je Arsenal sad oštećen, nego koliko je za narednu utakmicu, a jasno je da jeste - neće igrati Jack Wilshere. I samo iz tog razloga ukazujem na neke njegove nedosljednosti tokom današnjih 90 minuta. Pobjedu Uniteda ni trenutak ne sporim. Arsenal je bio slabiji to je svakoj budali bilo očigledno.
Što se tiče Arsenala i njegovg modela/filozofije, ja ću vazda biti uz to/iza njega, sve dok se ima cilj prema kojem se ide. Nije bitno ni šta je cilj, ni kako će se postići, samo neka ovi iz Arsenala znaju šta je i kako će, imaju moju podršku.
Ipak...Dan se završi prelijepo.

Makar nam neće one sahatove ovde nabijat na nos.

Može se naći tona greškica sudije, al' k'o što Vedo reče to ne mijenja činjenicu da bi izgubili i da je tekma bila prelomljena već prije crvenog kartona.
Dean je kod mene pod lupom, a i sam zna zašto, jedini je sudija koji je nečije primanje gola slavio, a Arsenalovi rekordi kad on sudi su priča za sebe. I jedino iz tog razloga mu zamjeram nedosljednost pri isključenju Jacka, tj. zato što će Jack Arsenalu trebati i narednu utakmicu. Nije mi u suštini bitno koliko je Arsenal sad oštećen, nego koliko je za narednu utakmicu, a jasno je da jeste - neće igrati Jack Wilshere. I samo iz tog razloga ukazujem na neke njegove nedosljednosti tokom današnjih 90 minuta. Pobjedu Uniteda ni trenutak ne sporim. Arsenal je bio slabiji to je svakoj budali bilo očigledno.
Što se tiče Arsenala i njegovg modela/filozofije, ja ću vazda biti uz to/iza njega, sve dok se ima cilj prema kojem se ide. Nije bitno ni šta je cilj, ni kako će se postići, samo neka ovi iz Arsenala znaju šta je i kako će, imaju moju podršku.
Ipak...Dan se završi prelijepo.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa rekao sam da je trebao dobiti crveni, ali kad je sutao nakon zvizduka, prije ne, to je moje misljenje.
Dobro eto, vi imate svoje misljenje, ja svoje i sta sad Boze moj
Nego, pazi ironije, i Juvetu prekinuta serija na 49
Dobro eto, vi imate svoje misljenje, ja svoje i sta sad Boze moj

Nego, pazi ironije, i Juvetu prekinuta serija na 49

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Danas nisam gledao utakmicu jer u cjelom ebenom Teslicu nije bilo ebene struje ceo dan!!!!
Ali po ovome sto sam naknadno vidio (kljucna greska na pocetku,Santos i Ramsey na krilu) ostvarilo se sve cega sam se najvise plasio... Ne bih ja toliko pljuvao po odbrani koliko po krilima. Nije sramota izgubiti od Uniteda oni nam svedno nikada nisu odgovarali u igri ali sramota je izgubiti od Norwicha a postavka je i igra skoro kao na tom mecu...
Vidim pljuje se veza, Cazorla,Wilshere i Arteta ali oni su najmanje krivi za tu bezidejnu igru... Nemamo krila, nema ko probit, a o napadu da ne pricam... Dzaba Santiju ili Jacku dobra kombinacija na sredini kada nemaju kome uputiti loptu. Poldi je otisao iz Bayerna zato sto su ga forsirali da igra krilo... Sam je rekao da mu najbolje sjedi vrh napada kao u Kelnu i tu je prosle godine pruzao najbolje partije... Giroud, nista licno ali cup igrac...
Treba nama vec sada na zimu napadac i jedno krilo pod hitno... Ali provjeren igrac a ne neko iz francuske lige da bacamo pasulj hoceli proraditi ili nece... Ako se ne desi cudno na zimu onda nas ponovo ceka veselo ljeto...
Ali po ovome sto sam naknadno vidio (kljucna greska na pocetku,Santos i Ramsey na krilu) ostvarilo se sve cega sam se najvise plasio... Ne bih ja toliko pljuvao po odbrani koliko po krilima. Nije sramota izgubiti od Uniteda oni nam svedno nikada nisu odgovarali u igri ali sramota je izgubiti od Norwicha a postavka je i igra skoro kao na tom mecu...
Vidim pljuje se veza, Cazorla,Wilshere i Arteta ali oni su najmanje krivi za tu bezidejnu igru... Nemamo krila, nema ko probit, a o napadu da ne pricam... Dzaba Santiju ili Jacku dobra kombinacija na sredini kada nemaju kome uputiti loptu. Poldi je otisao iz Bayerna zato sto su ga forsirali da igra krilo... Sam je rekao da mu najbolje sjedi vrh napada kao u Kelnu i tu je prosle godine pruzao najbolje partije... Giroud, nista licno ali cup igrac...
Treba nama vec sada na zimu napadac i jedno krilo pod hitno... Ali provjeren igrac a ne neko iz francuske lige da bacamo pasulj hoceli proraditi ili nece... Ako se ne desi cudno na zimu onda nas ponovo ceka veselo ljeto...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Gunner4 je napisao/la:Danas nisam gledao utakmicu jer u cjelom ebenom Teslicu nije bilo ebene struje ceo dan!!!!

Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Da, ova sitaucija je krajnje sumnjiva Van Persie ne ide na loptu nego sa namjerom da faulira igraca, cuj ugao ne valja hahahaha a jos ubrzano, pa uspori na najsporije moguce start je isti Sagna izbio loptu Van Persie uklizao na njegove noge sa strane. KAd se samo sjetim za sta su Kompany i Shelvey dobili crvene kartone i ovo je crveni.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kada sam pun entuzijazma ustao jutros nestrpljivo cekajuci utakmicu prvi ladan tus je bio da nema ebene struje... Nestalo je u 7 i kazu nece biti cio dan u cjelom gradu, kad se objesio nisam!!!vedofeelgood je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Danas nisam gledao utakmicu jer u cjelom ebenom Teslicu nije bilo ebene struje ceo dan!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa kraljuuuuuu

- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa i bolje ti je sto nije bilo struje, nisi mogao vidjeti nista drugo osim tuge, patnje, peglanja lopte, sve uobicajeno za Arsenal
Arsene Wenger
Arsene Wenger
da su bogdom i peglali tu loptu
.
sljedeće kolo očekujem Arshavina od prve minute jer Jack ima zabranu ionako, pa neće igrat.
Vidi se da je Wenger ljut, jer je i kapitena iskritikovo' što znači da bi mogo malo razdrmat i ekipu i formaciju

sljedeće kolo očekujem Arshavina od prve minute jer Jack ima zabranu ionako, pa neće igrat.
Vidi se da je Wenger ljut, jer je i kapitena iskritikovo' što znači da bi mogo malo razdrmat i ekipu i formaciju
Vođa zna.
Šta je sa Miyaichia,aka legitimnog nasljednika Messia 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Da se ne lazemo... Sada je se sjetio da kritikuje... Uvjek ga podrzavam ali u zadnje vrjeme je i on pogubio kompas...nedim1993 je napisao/la:da su bogdom i peglali tu loptu.
Jedino sto ga odrzava u zivotu jeste nasa bajna uprava koja bi umjesto njega dovela trenersku velicinu tipa McLish ili Eriksen tako da je bolje da profesor ponovo pokusa naci magije...
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 03 nov 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Traži razlog da ga proda. Novi igrač Barcelone...nedim1993 je napisao/la:da su bogdom i peglali tu loptu.
Hm...ja bih Rafinhu i Giancarla Povedu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Poslali ga u Wigan da sjedi na klupi... Izgleda je Japanac bio samo marketingski potez. Mada bi on sada odigrao bolje nego Ramsey,Poldi,Gervinho i svi sto su igrali do sada krila ove godineDylan Dog je napisao/la:Šta je sa Miyaichia,aka legitimnog nasljednika Messia
nemoj Bgt Poldija dirat, dok se ne vrati Gibbs. čovjek igra beka svo vrijeme :/.Gunner4 je napisao/la:Poslali ga u Wigan da sjedi na klupi... Izgleda je Japanac bio samo marketingski potez. Mada bi on sada odigrao bolje nego Ramsey,Poldi,Gervinho i svi sto su igrali do sada krila ove godineDylan Dog je napisao/la:Šta je sa Miyaichia,aka legitimnog nasljednika Messia
Vođa zna.
mislim da je ovim sve reko.
"Bila je ovo stvarno neobična utakmica. Neobična jer je preko puta nas stajao Arsenal, a ništa nam nije mogao. Nije ovo bila utakmica kao naše nekadašnje. Svaka ta je bila napeta, a ovdje smo mi morali imati daleko veće vodstvo. Završilo je 2-1 i onaj ko nije gledao vjerovatno će reći da je bilo neizvjesno. Ali ja nikakvu neizvjesnost nisam vidio", rekao je trener Uniteda Ferguson.
a ima i jedna dobra stvar,kasnimo samo 2 boda za 4 mjestom,moglo je bit puno gore
"Bila je ovo stvarno neobična utakmica. Neobična jer je preko puta nas stajao Arsenal, a ništa nam nije mogao. Nije ovo bila utakmica kao naše nekadašnje. Svaka ta je bila napeta, a ovdje smo mi morali imati daleko veće vodstvo. Završilo je 2-1 i onaj ko nije gledao vjerovatno će reći da je bilo neizvjesno. Ali ja nikakvu neizvjesnost nisam vidio", rekao je trener Uniteda Ferguson.
a ima i jedna dobra stvar,kasnimo samo 2 boda za 4 mjestom,moglo je bit puno gore
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Sto jest jest. Ogranicenijeg igraca od Santosa nisam vidio i glupljeg realno. Poldi ispasta zbog njega
I igramo sa Fulhamom ako ih dobijemo, a mislim da hocemo samo ukoliko bude Arshavin igrao od prve, steta sto Jackiea nece biti al sta je tu je.
I igramo sa Fulhamom ako ih dobijemo, a mislim da hocemo samo ukoliko bude Arshavin igrao od prve, steta sto Jackiea nece biti al sta je tu je.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Braćo moja, doće i mnaše vrijeme, kad - tad, ali doci ce, samo polako
, izgubili smo od bpčjeg prtoivnika, Bpže moj nije kraj sijeta, popravit ćemo se i sugurno zavrsit medju top 4

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I tada se uvlaci u sredinu a Gibbs dodje kao krilo... Jednostavno nije Poldi za krilanedim1993 je napisao/la:nemoj Bgt Poldija dirat, dok se ne vrati Gibbs. čovjek igra beka svo vrijeme :/.Gunner4 je napisao/la:Poslali ga u Wigan da sjedi na klupi... Izgleda je Japanac bio samo marketingski potez. Mada bi on sada odigrao bolje nego Ramsey,Poldi,Gervinho i svi sto su igrali do sada krila ove godineDylan Dog je napisao/la:Šta je sa Miyaichia,aka legitimnog nasljednika Messia
-
- Kontakt:
Santos je katastrofalan, on je talentovano los, onoliko biti los treba fakat imat znanje, neki namjerno ne bi mogli biti nako losi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ti si pjan kraljuMarsal je napisao/la:Braćo moja, doće i mnaše vrijeme, kad - tad, ali doci ce, samo polako, izgubili smo od bpčjeg prtoivnika, Bpže moj nije kraj sijeta, popravit ćemo se i sugurno zavrsit medju top 4

E sto se nasmijah postenoBigBigBang je napisao/la:Santos je katastrofalan, on je talentovano los, onoliko biti los treba fakat imat znanje, neki namjerno ne bi mogli biti nako losi.

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.