zakucas par puta eventualno blokiras neku od zvijezda i gotovo ti si za njih bog

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
neka ljudi, dajte da vidimo sta ameri misle o njemu i dajte da ne bude uvijek ofirnomirzatele je napisao/la:Ne izgleda mi bas fino ova anketa,ajmo malo popravit
http://thebrooklyngame.com/good-shooter ... teletovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
...ill most likely jockey for a spot in the 3-Point Contest this year in New York
pa 31% misle da je u prvih 5 sutera za 3storm_raider je napisao/la:...ill most likely jockey for a spot in the 3-Point Contest this year in New York![]()
![]()
![]()
Amerikanci ga strasno cijene.
Tuzlaje grad mog sazrijevanja. Proveo sam zaista nezaboravne trenutke u Tuzli i radujem se novom susretu sa navijačima Slobode, koji su me uvijek podržavali. Biće to povratak u ne tako davnu prošlost i s nestrpljenjem očekujem da ponovo uđem u dvoranu i obradujem Fukare!!!
Jefferson was the 60th pick in the 2014 NBA Draft. He played PF at Baylor, averaging 13.6 points and 8.1 rebounds in 29.3 minutes per game.
Tim Bontemps @TimBontemps 1m
When Brown and Jefferson sign, Nets will be at the regular season limit of 15 players under contract, so good chance they're done for summe
Očigledno će Duško da odluči u momentu kad bude izlazio na teren ko protiv Crnogoraca.autogol je napisao/la:Prvo su govorili da Mirza nece igrati u Zenici protiv Svedske,sad kazu da hoce,ima li neko provjerenu informaciju ?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Homelander, JHam, L-Train, legendarnadruga, mercurial, moreno123, TripleThreat i 71 gost.