1 2 ili 2 2 a onda da ih oderemo na GRBAVICI....
SRCEM PLAVI
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nek neko napravi sliku ove njihove nazovimo tribine i Fadila u njoj iza rešetaka
Zato bi trebao Kosorić da igra,da u tunelu j.be mrtve onom Hasanoviću kao onom Balti sad na derbiju.KANA je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:51fakat ne vidim nacin kako mi mozemo veceras do pozitivnog rezultata ,gledao sam Velez protiv Sloge fino poslozena ekipa ali ono sto njih najvise krasi je ta borba sve jednog igraca a to je ono sto nama najvise fali .Ono sto od nasih veceras ocekujem da daju sve od sebe pa kako god da zavrsi (ponove li pristup kao protiv Leotara treba ih demolirati)
U21farisbond245 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 13:17Bender
Sehic Kosorić Cocalic Jasarevic
Hodzic Mekic(Beganovic)
Amoah Stilic Santos
Hodzic 99
Ne može amoah igrati napadača,vidio si da je realizacija kod njega 0 bodova. Ima samo fizičke predispozicije a ostalo je baš lose. Armin bi trebao biti u napadu. Teren će biti dobar a on je majstor da jednim potezom moze riješiti utakmicu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:47Treba pokušati santos amoah drljo u napadu, stilic mekic hodzic iza
Takvi nam i trebaju, a ne ko curice da stojimo na terenu.jointunija je napisao/la: ↑05 apr 2023, 13:01Zato bi trebao Kosorić da igra,da u tunelu j.be mrtve onom Hasanoviću kao onom Balti sad na derbiju.KANA je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:51fakat ne vidim nacin kako mi mozemo veceras do pozitivnog rezultata ,gledao sam Velez protiv Sloge fino poslozena ekipa ali ono sto njih najvise krasi je ta borba sve jednog igraca a to je ono sto nama najvise fali .Ono sto od nasih veceras ocekujem da daju sve od sebe pa kako god da zavrsi (ponove li pristup kao protiv Leotara treba ih demolirati)
Odmah za vrat na zagrijavanju.
Smiješan si. Kakav Ara, dečko je bio nekad nešto, a sada da bi došao na taj nivo treba posložit neke stvari, više raditi a manje gledati ko će šta reći, i kako će ispasti na fotografiji sa utakmice ..farisbond245 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 13:32Slažem se da Kosorić treba igrat i Ara Hodžić, Krpic je ispod prosjeka zaista. Stila i Ara se bolje razumiju nego Krpa i Stila
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, nedimmmm1337, WeekendOffender i 46 gostiju.