FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 03 apr 2021, 14:12

Ja ne znam cemu i Gasal i Hrelja i Subasic u zapisniku. Mi na klupi 4 igraca imamo sto pokrivaju krilnu poziciju, a nijednog napadaca jer nema Lendrica. Sta je on ovdje sastavljao, uparivao Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 apr 2021, 14:15

Sloboda: Golubović, Jusić, Devedžić, Marković, Dž. Beganović, Kurtalić, Maksimović, Osmić, Mišković, Predragović i Mujagić

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 03 apr 2021, 14:15

Meni je Šaban dobro izgledao protiv Tuzle, jedino možda da je izostavljen zbog najvjerovatnije lošeg terena, ova kiša, a Sinan je ekspert upravo za loše terene, tako da ne znam.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 apr 2021, 14:18

Joj sastava mu što se zajebaje i sa nama i sa sobom. Opet Čeliković u vezi. Nema Šabana, Lendrića, Štilića...

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 03 apr 2021, 14:21

Kosorić u prvih 11, Čeliković na zadnjem veznom, 4 krila na klupi, bez rezervnog štopera i špica. :tokralju:

Ma nije normalan čovjek.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 03 apr 2021, 14:22, ukupno mijenjano 2 puta.
1921

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 03 apr 2021, 14:22

braco je napisao/la:
03 apr 2021, 14:04
Romb

--------Zec----Juričić-----

------------Bekrić----------

----Mustafa-----Bojo-------

-------------Čelik------------

Šeha--Aco--Vedran--Siniša

-------------Erić--------------
Mozda su Zec i Mujezinivic krila,Tuce desetka,a Bojo i Celik.
Nadam se da je romb :D

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 apr 2021, 14:22

Nema ni Rmovića bože me sačuvaj Zna li neko šta je sa Šabanom, Rmovićem i Lendrićem.
Vala ako ovu ne pobjedimo nek se odmah pakuje i ide.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 apr 2021, 14:23

Sastav uzasan, Kosoric stoper, Celikovic sredina, truhli Mustafa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 apr 2021, 14:24

Zanimljivo igramo bez 2 najbolja strijelca i 3 najbolja asistenta ove sezone, vidjet ćemo kako će to izgledati. Zapravo sad kad pogledam ovu listu jedino Bekrić igra od igrača koji imaju preko 1 asistenciju ove sezone, pošto nema ni Ikića

slika

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 03 apr 2021, 14:29

Tito te yebo zadnja trecina sezone mi nemamo ekipu. Jednu si u prvom timu drugu nisi ni u zapisniku. Jarane na terminima se znaju ekipe i ima manje promjena od ovog sto mi gledamo.
Cuva Bog Zelju svog!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 03 apr 2021, 14:30

bhsport je napisao/la:
03 apr 2021, 13:58
VeteranSA je napisao/la:
03 apr 2021, 09:18
https://www.transfermarkt.com/zoran-zek ... iner/36182

Evo trenera za nas. Siguran sam da sa dva pomoćnika ne bi koštao više od Amara sa 8 pomoćnika. Moderan trener, sa autoritetom, znanjem, ambiciozan i naravno ne zna nikoga ovdje. Ni igrače, ni navijače, ni Misketa ni Senada. Milina bi bila. Ujedinili bi se za dva dana, garantujem...
Kvalitetan trener kojeg niko u ligi ne moze platiti. Volio bih ga vidjeti u Zelji, volio bih i Adzema prije Amar.
Mogao je Miske doduse ali kad bi mu poslao mail u subotu ujutru da Stilic ne smije igrati, odletio bi Zekic ko fisek.
Siguran sam da u krizi kakva vlada i u "višku" trenera uopšte, a nedostatku posla visine plata nisu kao što su nekad bile. Zekić sa 2 pomoćnika ne bi koštao više od Amara i cijele svite koju vucara za sobom. A kako navedoh, najvažnije čovjek ima znanje i autoritet, a talovi, posebni odnosi sa navijačima, igračima ili upravom bi bili 100% isključeni. Dakle za isti iznos koji izdvjaš za struku trenutno dobiješ ekstra trenera. Na žalost mi nemamo uprave koja bi ovako nešto mogla realizovati. Mi smo u fazi "šuti i trpi" i naravno šupljiraj po forumima...

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 apr 2021, 14:30

Meni ovo lici da je Amar poceo cistiti bojkotase. Jos Kosoric, Zec i Mule. Draze bi mi bilo gledati Gasala, Sinana, Anela, Hrelju, Durakovica nebitno, samo da ove papke vise ne gledam.
Daj boze da i iduce kolo krene slican sastav, bez Kosorica sa Ikicem, al s obzirom da zadnjih 30 utakmica imamo razlicit sastav, ne nadam se nicemu

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 03 apr 2021, 14:31

Sta treba uraditi da ovoga Kosorica vise ne gledamo?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 apr 2021, 14:36

MrkiMedo je napisao/la:
03 apr 2021, 14:30
Meni ovo lici da je Amar poceo cistiti bojkotase.
Meni samo lici da nema pojma ni on sta radi i da nesto reda radi pokusava. Juniori sutra igraju derbi on beze vodi u Tuzlu Gasala da bude 4-to krilo na klupi, a nema ni rezervnog stopera (ima ih 5 u rosteru) ni rezervnog napadaca. Covjek se izgubio ko abdest.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 03 apr 2021, 14:40

Evo nije kritika nikakva na Amara, ali postoji li objašnjenje da igrač odgra utakmicu u prvih 11 solidno, i onda ga slijedeću tekmu nema u rosteru uopšte. Ja fakat ne znam kako to objasniti, i o čemu se tu radi. Juče je izjavio da nema povreda. Šaban je igrao protiv Unisa, i fakat ne znam zašto ga danas uopšte nema. Sinan? Lendrić?
Čeliković je stoper, rijetko je igrao zadnjeg veznog, kod nas niti jednu, pa ni pripremnu ili prijateljsku na stoperu. Da Bog mili sačuva...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 apr 2021, 14:42

VeteranSA je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
03 apr 2021, 13:58
VeteranSA je napisao/la:
03 apr 2021, 09:18
https://www.transfermarkt.com/zoran-zek ... iner/36182

Evo trenera za nas. Siguran sam da sa dva pomoćnika ne bi koštao više od Amara sa 8 pomoćnika. Moderan trener, sa autoritetom, znanjem, ambiciozan i naravno ne zna nikoga ovdje. Ni igrače, ni navijače, ni Misketa ni Senada. Milina bi bila. Ujedinili bi se za dva dana, garantujem...
Kvalitetan trener kojeg niko u ligi ne moze platiti. Volio bih ga vidjeti u Zelji, volio bih i Adzema prije Amar.
Mogao je Miske doduse ali kad bi mu poslao mail u subotu ujutru da Stilic ne smije igrati, odletio bi Zekic ko fisek.
Siguran sam da u krizi kakva vlada i u "višku" trenera uopšte, a nedostatku posla visine plata nisu kao što su nekad bile. Zekić sa 2 pomoćnika ne bi koštao više od Amara i cijele svite koju vucara za sobom. A kako navedoh, najvažnije čovjek ima znanje i autoritet, a talovi, posebni odnosi sa navijačima, igračima ili upravom bi bili 100% isključeni. Dakle za isti iznos koji izdvjaš za struku trenutno dobiješ ekstra trenera. Na žalost mi nemamo uprave koja bi ovako nešto mogla realizovati. Mi smo u fazi "šuti i trpi" i naravno šupljiraj po forumima...
Izmedju siguran sam i imam dokaze je velika razlika. Nas stručni stan je ogroman, trom i skup i Zekic bi bio ogroman upgrade. Veca je razlika između Amara i Zekica nego Zekica i Guardiole.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 03 apr 2021, 14:42

HAJDEEEEEEEEEE ŽELJOOOO !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 03 apr 2021, 14:43

VeteranSA je napisao/la:
03 apr 2021, 14:40
Evo nije kritika nikakva na Amara, ali postoji li objašnjenje da igrač odgra utakmicu u prvih 11 solidno, i onda ga slijedeću tekmu nema u rosteru uopšte. Ja fakat ne znam kako to objasniti, i o čemu se tu radi. Juče je izjavio da nema povreda. Šaban je igrao protiv Unisa, i fakat ne znam zašto ga danas uopšte nema. Sinan? Lendrić?
Čeliković je stoper, rijetko je igrao zadnjeg veznog, kod nas niti jednu, pa ni pripremnu ili prijateljsku na stoperu. Da Bog mili sačuva...
Zato jer radi šta hoće. Niko mu ništa ne može i ne smije.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 apr 2021, 14:44

LjoZee je napisao/la:
03 apr 2021, 14:36
MrkiMedo je napisao/la:
Meni ovo lici da je Amar poceo cistiti bojkotase.
Meni samo lici da nema pojma ni on sta radi i da nesto reda radi pokusava. Juniori sutra igraju derbi on beze vodi u Tuzlu Gasala da bude 4-to krilo na klupi, a nema ni rezervnog stopera (ima ih 5 u rosteru) ni rezervnog napadaca. Covjek se izgubio ko abdest.
Ja se nadam da je cistka. Pa na kraju sezone se pozdraviti sa vecinom i u novu krenuti sa novim trenerom, iskusnijim i boljim Gasalom, Anelom, Durakovicem i ostalima.
Al opet kazem, daj boze jer 30 zadnjih utakmica ne vjerujem da smo imali isti sastav

Mauricio87
Kontakt:

Post Postao/la Mauricio87 » 03 apr 2021, 14:46

VeteranSA je napisao/la:
03 apr 2021, 14:40
Anel je dobio neki udarac i izasao je u prvom poluvremenu protiv unisa, a za sinana i lendrica ne znam sta je razlog sto ih nema

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, maho_sa, Napaceni87, r3m1, ristagrad, ZeljeznicarUberAlles i 66 gostiju.