Njega treba ko Matić Osima birvaktile

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo nove Milke, baš morali ovaj naziv staviti..AlfredNobel je napisao/la:Ima li ovdje projekcije za mog ahbaba belog i mene? Mi za dve krivi, a moderator jedne ovakve teme težak rasista. Ne voli ni crnu Milku vidjeti.
Na proslavi onaj megašpalir igračima, svi idu nasmijani, pjevaju, skaču, grle navijače... Ide brat, ovaj njegov izraz lica, ne vidi nikog oko sebe.
mma_hz je napisao/la:Tema propalih kvazi menadžera,rasista i ostalog smeca.
Gradite mi se olosu i stoko jedna![]()
Sabinho je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Tema propalih kvazi menadžera,rasista i ostalog smeca.
Licno, omiljeni tip igraca. Zna puno toga s loptom a uz to i prgav. Pitam Graovca proslo ljeto reko brate kako ste nas otresli tri puta sta radi taj Adzem, kaze "ma brate nista majke mi moje, dogovorimo se samo da pritisnemo cvrsto na nogu i tucemo se. Vasi se odmah izgube, samo Stanoja i Rahmanovic vrate (po nogama)." E takve stvari obicno ocekujes od stopera, bekova i zadnjih veznih ali i Rahman je taj tip za sve uslove.Rahma je napisao/la:Dame i gospodo, AMAR RAHMANOVIĆ!
Briši ovo ukrast će nam ga atalantaRahma je napisao/la:Dame i gospodo, AMAR RAHMANOVIĆ!
Puu cigane ti ćeš mi reći.mma_hz je napisao/la:Tema propalih kvazi menadžera,rasista i ostalog smeca.
Nije to nista, sta ti spremam iz nizih liga i iz vana. EkskluzivaAlfredNobel je napisao/la:Puu cigane ti ćeš mi reći.mma_hz je napisao/la:Tema propalih kvazi menadžera,rasista i ostalog smeca.
![]()
@beli
Ti si sine bolestan, gledaj igrača sunce ti poljubim.
Kad će prije naći nije sezona još ni gotova?ZeroStyle je napisao/la:Posto nasi ocito nisu nasli nikog ko bi mogao zamjeniti Husrefa u ponedjeljak mu dati sve sto zatrazi samo da ostane, i ostaviti ga do kraja sezone bez obzira na rezultat, kada na vrijeme nisu razmisljali o zamjeni, neka ga istrpe jer u nasoj ligi boljeg tesko da cemo naci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.