Dovest će ga umazanog krečom.Maticar je napisao/la:Nek pastrmka i rigoletto uzmu krležu, nema druge opcije.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dovest će ga umazanog krečom.Maticar je napisao/la:Nek pastrmka i rigoletto uzmu krležu, nema druge opcije.
Šta bi sa Veleza ? Kakva je situacija šta je cilj sljedece sezone ? Ozbiljno pitam.dzelllo je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Previse se vjeruje Azmirovim rijecima![]()
Ponavljanje je majka znanja
Izvini Same
Azmir Husic: "Igraci su mi obecali barem jedan trofej".samirr je napisao/la:Nije nam bio ni cilj !Sabinho je napisao/la:Ko je kriv sto ste vi opet ostali bez trofeja?samirr je napisao/la:Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva ?
Ne seri, liga nam ovisi o njima, ako ne posude stadion Krupi nema dvanaeste ekipe.shzna je napisao/la:Zamolio bih braću da učenjem Fatihe odaju počast našem srpskom šampionu. El-Fatiha.
Dino Selimovic: I dalje zelimo osvojiti oba trofeja.Sabinho je napisao/la: Azmir Husic: "Igraci su mi obecali barem jedan trofej".
1.Naravno da zelimo i uvijek ce tako biti.samirr je napisao/la:Dino Selimovic: I dalje zelimo osvojiti oba trofeja.Sabinho je napisao/la: Azmir Husic: "Igraci su mi obecali barem jedan trofej".
Miodrag Ješic: Prekucavamo ligu sa Cezarom i Kramarom!
Bulic: Granatujem da moji igraci nece odraditi ugovor do kraja u FKS, vec ce otici za milione u inostranstvo.
Aj Bojac, znam da si pod drugim nickom. Javi se raji Piro.PiromanBL je napisao/la:Borik rodni kraj, primi pozdrave sa gKruaMuhamedTM je napisao/la:Mali hajde vozdra ovo je bila tema za starije od 21 godinu. Ti ces nekog zvati izbjeglim strumpfetamaPiromanBL je napisao/la:Kad sam vidio naslov teme, pomislio sam majke mi da je o izbjeglim strumpfetama sa foruma![]()
Tovaris sebi problem, nema brace ovdje ali ja sam tu za njih sve da te prutom uz brdo gooonjam.
Otkrio te onaj jaro Prijedorzato knjige se lapi nemoj biti ko "gindis"
Prijedor je napisao/la:Piroman saznao sam da imas 19god i da zivis u Boriku zna te jedan decko stoga tvoje postove ne shvatam ozbiljno bojim se trazices od roditeljs cvaju pa kad izgubis zao mi
Ti se pitas ko je kriv za krah nase transfer politike a danas vam dzaba uzeli prvog strijelca ekipe.samirr je napisao/la:Ja kako znam Cezar i Kramar su jos igraci Sarajeva.
Meni to nije problem. Vugdalic sad iz penzije moze vratiti Nisterlooya ako hoce.Sabinho je napisao/la:Ti se pitas ko je kriv za krah nase transfer politike a danas vam dzaba uzeli prvog strijelca ekipe.samirr je napisao/la:Ja kako znam Cezar i Kramar su jos igraci Sarajeva.
Rud, tenk ju for jor apsenšn hir, velkam tu o be ensamirr je napisao/la:Meni to nije problem. Vugdalic sad iz penzije moze vratiti Nisterlooya ako hoce.Sabinho je napisao/la:Ti se pitas ko je kriv za krah nase transfer politike a danas vam dzaba uzeli prvog strijelca ekipe.samirr je napisao/la:Ja kako znam Cezar i Kramar su jos igraci Sarajeva.
GDJE CE SA BABUKOM!?Agamemnon je napisao/la:Dok ne pocnu auta letiti u zrak ili dok 10 000 robova ne demolira komplet upravu nece se nista promjeniti.Convicts1988 je napisao/la:Ma jbeš igrače neka idu, to i nije neki veliki problem u ovom trenutku. Ispat iz lige isto nije problem .
Problem je ovu govedinu iz kluba protjerati na koji način . Dvije godine se pokušava, pokušalo se kranje dostojanstveno i mirno, kulturno prije svega, ali sve su oni to ignorisali i pljunuli nam u lice po hiljaditi put. Ja stvarno ne znam šta činiti, kako se ponašati, na koji način djelovati u vremenu ispred nas, a vremena je sve manje za Čelik .
Nemojte samo pametovat,znam dobro da valja poturiti ledja odraditi to,pocinioci i organizatori takvog agresivnog skupa bi bili zestoko kaznjeni,ali bosanska bagra razumije samo silu.
Nece sami otici NIKAD.
NIKADA usvojiti vas statut.
Kada ode auto u zrak kada mu sina ili kcerku neko isprepuca na mrtvo ime ispred kafica skole i td onda ce se zapitati.
Ili osnujte svoj Celik,po uzore na mnoge.
Gledaj Wimbledon.
Eto im "njihov"Celik neka bilino pusto ostane,vi osnujte klub navijaca upratio sam imate skolovane i mlade momke koji to mogu,i radite ispravno i transparentno .
Počeli po svadbama navijati, kad ste već inferiorni na tribinamaHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.