Jel znas ti ili neko drugi , gdje mugu naci savjete ili sugestije oko baseball ?Hrvatska je napisao/la:Baseball:
Tampa Bay-Yankees 2
Boston-Baltimore 1
Prije sam stalno isao na neki blog a nemogu da se sjetim linka nikako
Hvala
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jel znas ti ili neko drugi , gdje mugu naci savjete ili sugestije oko baseball ?Hrvatska je napisao/la:Baseball:
Tampa Bay-Yankees 2
Boston-Baltimore 1
harry_90 je napisao/la:@Pintol TM
Opet sam pao,evo izgleda da cu i na drugom,treba Gratkorn da dadne gol,al ne mogu..Pao sam na Khimki 1.30
Vidjet cete kad bude prelaz iz 2 u 1....harry_90 je napisao/la:Atalanta 0:2 !!![]()
Ne baksuziraj mi tiketadis.p je napisao/la:Vidjet cete kad bude prelaz iz 2 u 1....harry_90 je napisao/la:Atalanta 0:2 !!![]()
![]()
![]()
![]()
odlicno...trebalo bi da cercle dobije ovo...harry_90 je napisao/la:Ne baksuziraj mi tiketadis.p je napisao/la:Vidjet cete kad bude prelaz iz 2 u 1....harry_90 je napisao/la:Atalanta 0:2 !!![]()
![]()
![]()
![]()
Lugano poveo,kvota 3.50,a fulam Cercle Brugge gubi na poluvremeno 0:1 od Westerlo kuci
valjda nece tako biti...legenda reala je napisao/la:1:3
ovo je klasična namještaljka ,očekujte u drugom tri gola Albinolefea ,izmiču se u prvom poluvremenu jedni drugim ,golman ide lopta pored gola 3 metra golman je vraća ovi daju gol na praznu mrežu![]()
Ima na lajvu na w.winu, odigrajte kontru na par eura....legenda reala je napisao/la:Ma ovo ista utakmica kao ona neku veče Ascoli -Siena ,vodili gosti 0:2 izgubili 3:2 ,ista izmiču se jedni drugim i kvote bile iste 1.40 - 5.00,pa što je odigra ,jbm ti talijane lopovske
Da je ostalo 0:3 ,to bi bilo to ,ali ovako 1:3 to je na kraju ili 3:3 ili 4:3![]()
haha kraljulegenda reala je napisao/la:Jaštaću jbt im mater ,ako dobiju dobro i jest ako izgube ubiću se ko volimliverpol![]()
Zabise i drugi...pintol_TM87 je napisao/la:haha kraljulegenda reala je napisao/la:Jaštaću jbt im mater ,ako dobiju dobro i jest ako izgube ubiću se ko volimliverpol![]()
![]()
EO Briz zabi go...ajde jos jedann
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.