Ako je 5% 500 mjesta onda ste duzni to obezbjediti.mostar_mo je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:33Vi majke mi niste normalni. Karte u prodaji od petka , gotovo rasprodano sve , a vasa uprava danas trazi 400-500 mjesta.
To je kao kad bi mi.pitali moze li na rasprodanom istoku Grbavice 500 mjesta za Velez.
Supacki od vase uprave s ciljem dizanja tenzija i motivisanja vasih igraca al motivisali ste i nas tako da vidjet cemo ko je dobio.a ko izgubio.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prvo bold1921boy je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:12Sad vrijedi što je Brko onomad pričao, ovo je naš stadion i mi dajemo onoliko koliko smatramo da trebamo dati i kraj priče.
Koliki god da su uhljupi, mi trebamo postupiti gospodski kao što smo i do sada. Ne treba se jednačati sa njima.
Samo 5% i 20KM karta, pa ko hoće bujrum, ako ono vrijedi 8 onda naša zdenka realno vrijedi 20KM. I normalno stjerati ih u ćošak da ne bude ogromna tampon zona na istoku.

Drugi bold

To sto oni zele naplatiti onaj cumez 8 KM je njihova bruka. Zeljo kao klub mora biti iznad toga.
Jest da zeljovce nekad ufati huja kad vidi seljacke poteze njihove uprave ili ove njihove forumske dzukce koji bez prestanka laju na Zelju vec dva dana, ali klub se nece spustati na taj pijacarski nivo i satjerivati nekoga u cosak

Sto se tice same utakmice - da Bogda da moze neki dobar rezultat sa Sabljom na klupi

Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 apr 2023, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sabani pokraj Mostara hahahaha cuj ovog talenta. Mozda su oni za ove svoje pulene kavez pravili
-
- Kontakt:
jedan starinski video koji budi emocije 

- TMmanija2012
- Kontakt:
Đe žive ovi navijači Veleža , meni večeras lik piše da su nas sa Grbavice protjerali Crni Labudovi i da su nam zapalili stadion , citam njegov post pet puta i nemogu da vjerujem sa kakvim se ja bolidom dopisujem 

Dobro brate volim ja svakoga na svijetu sto je Za Bosnu i Hercegovinu i to je to od mene
Isto razmisljam kao i ti.TheTruth34 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:57Vi ste uvijek imali svoje HZ i lizali se sa njima... Ne znam kakva je situacija kod vas ali barem ja znam preko 20 ne Bošnjaka što navijaju za Želju i ne bi ih dao za 5000 takvih Bošnjaka kao što si ti.BiHForza je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:48Meni je uvijek glupo bilo sto se manijaci i red army tuku i glume da se ne vole… umjesto da se skupimo i mi i manijaci i horde (možda ne zajedno Hz i manijaci) ali da se skupimo i da napadnemo ultrase ili lešinare, mi se svađamo
I tučemo međusobno Bošnjaci protiv bosnjaka. Totalna glupost
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Molim @admin da reguliše ove seljačke upade na našu temu
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
Za ovo im treba dati i besplatne karte (ali 5%) ako smo mogli pitarima, možemo i njima, nek se vidi gdje je najbolja atmosfera i ko je najbolji domaćin i da smo gospodski klub kao što raja iz Zagreba, Beograda, Novog Sada i drugih gradova piše.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
- MocMahale444
TheTruth34 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:57Vi ste uvijek imali svoje HZ i lizali se sa njima... Ne znam kakva je situacija kod vas ali barem ja znam preko 20 ne Bošnjaka što navijaju za Želju i ne bi ih dao za 5000 takvih Bošnjaka kao što si ti.BiHForza je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:48Meni je uvijek glupo bilo sto se manijaci i red army tuku i glume da se ne vole… umjesto da se skupimo i mi i manijaci i horde (možda ne zajedno Hz i manijaci) ali da se skupimo i da napadnemo ultrase ili lešinare, mi se svađamo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Nevjerovatno ulaze na temu jebu nam sve
Sinoc na premijer ligi
Isto jos prijete
Najvise su se osisli od svih
A generalno gledajuci najvise su nasi navijaci njih gotivili
Sinoc na premijer ligi
Isto jos prijete
Najvise su se osisli od svih
A generalno gledajuci najvise su nasi navijaci njih gotivili
-
- Kontakt:
Haha bas ovi ostali mogu ispuniti 5%
Nevjerovatno je da nase navijace stavljaju u isti kos sa drugima
A zeljo vise pratitelja samo na fb ima nego Mostar stanovnika
A po velezovom saopstenju jedini razlog sto nam ne mogu dati 5% jer “krecu u izgradnju juzne tribine”
Nisu jos ni krenuli, sta je problem
Ofirno mi biti gost i na ovom stadionu, nakon sto su postali gosti PBB

Nevjerovatno je da nase navijace stavljaju u isti kos sa drugima
A zeljo vise pratitelja samo na fb ima nego Mostar stanovnika
A po velezovom saopstenju jedini razlog sto nam ne mogu dati 5% jer “krecu u izgradnju juzne tribine”

Nisu jos ni krenuli, sta je problem
Ofirno mi biti gost i na ovom stadionu, nakon sto su postali gosti PBB

- MocMahale444
U saopštenju su napisali 5 puta “sportski prijatelji”.
Laž, laž i laž.
Nikad a možda ni tad prijatelji.
Te papanske fore nekom drugom.
Laž, laž i laž.
Nikad a možda ni tad prijatelji.
Te papanske fore nekom drugom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- PointBlank
- Kontakt:
Kakvi su ovo komentari bog te ne vidio. Znaci ja sad, ako nisam bosnjak, moram ga fasovati od svojih Manijaka? Vrh!!BiHForza je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:48Meni je uvijek glupo bilo sto se manijaci i red army tuku i glume da se ne vole… umjesto da se skupimo i mi i manijaci i horde (možda ne zajedno Hz i manijaci) ali da se skupimo i da napadnemo ultrase ili lešinare, mi se svađamo
Sabur.Za Zelju svi navijaju a imamo i navijace sirom ex Yu.Pogotovo Rijeka.Nemojte da nam spominjete nikakve nacije jen naša nacija je Zeljo.Sram vas bilo.Ja ko stariji navijac imam pravo da ovoj balavurdiji kazem da je Zeljo nacija i da za Zelju navijaju navijaci i tako će bit bez boja vjera i ostalih karafeka.Mrs sa naše teme sram vas bilo.
Trebamo se fokusirati na zeleni teren i tamo dati maksimum. Bezveze se pravi distrakcija sa ozbiljnih na trivijalne stvari.
Krajnje glup potez uprave Veleža jer nam dvaput gostuju i to u razmaku od ne znam , mislim mjesec dana.
Dakle, biće popišani jednom, pa onda još jednom za potvrdu.
Nadam se da će naša uprava pokazati karakter i zabraniti im dolazak na utakmicu u oba slučaja.
Meni je lično svejedno, ne obraćam pažnju na njih ali masi raje nije pa bi ukoliko dođu mogli završiti ko Lešinari na zadnjem gostovanju kod nas.
Opet ponavljam, najvažnije treba da bude ono što se dešava na terenu i tamo treba pokazati snagu, sve ostalo nije vrijedno spomena.
Krajnje glup potez uprave Veleža jer nam dvaput gostuju i to u razmaku od ne znam , mislim mjesec dana.
Nadam se da će naša uprava pokazati karakter i zabraniti im dolazak na utakmicu u oba slučaja.
Meni je lično svejedno, ne obraćam pažnju na njih ali masi raje nije pa bi ukoliko dođu mogli završiti ko Lešinari na zadnjem gostovanju kod nas.
Opet ponavljam, najvažnije treba da bude ono što se dešava na terenu i tamo treba pokazati snagu, sve ostalo nije vrijedno spomena.
brate ti kao dijete ,kad si slab na terenu bar da ih oderemo saopstenjimaExBlueone je napisao/la: ↑05 apr 2023, 08:00Trebamo se fokusirati na zeleni teren i tamo dati maksimum. Bezveze se pravi distrakcija sa ozbiljnih na trivijalne stvari.

sto se ovih seljacica tice iz Mostara za mene su oni zavrsili one godine kad su poginuli (hajde na terenu picke prodane) ali na tribinama samo da Zeljo ne bude sampion

Velež je već godinama džiberski klub i to je nažalost tako. Ovo su mogli mnogo bolje odraditi, ali su na kraju ispali papčine kao mnogo puta do sad.
Nema potrebe za reciprocitetom, svakako za mjesec dana ponovo igramo sa njima u prvenstvu, neka dođu, ugostiti ih kao i sve ostale navijače na Grbavici.
Nema potrebe za reciprocitetom, svakako za mjesec dana ponovo igramo sa njima u prvenstvu, neka dođu, ugostiti ih kao i sve ostale navijače na Grbavici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što je najgore slabi smo i sa saopštenjima, sve nešto mlako, neubjedljivo, nigdje vatre.KANA je napisao/la: ↑05 apr 2023, 08:27brate ti kao dijete ,kad si slab na terenu bar da ih oderemo saopstenjimaExBlueone je napisao/la: ↑05 apr 2023, 08:00Trebamo se fokusirati na zeleni teren i tamo dati maksimum. Bezveze se pravi distrakcija sa ozbiljnih na trivijalne stvari.
Opet ponavljam, najvažnije treba da bude ono što se dešava na terenu i tamo treba pokazati snagu, sve ostalo nije vrijedno spomena.![]()
sto se ovih seljacica tice iz Mostara za mene su oni zavrsili one godine kad su poginuli (hajde na terenu picke prodane) ali na tribinama samo da Zeljo ne bude sampionsjecam se izjave Vladavica koji je bio u nevjerici" kao kakvi glupani "

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, avalPacidoroP, Blackwargreymon, Bordo10, bordobijeli, Cuspajz, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Hrasno15, kupus army, lakilone, Manijakdolopate, ristagrad, Stole, vendetta87, ZeljeznicarUberAlles i 129 gostiju.