FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kazu da ce biti prejaka koreo, sad sta je tacno ne znam ako vjerujes.
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
Ribery je lijevo krilo, Shaqiri isti. Jednostavno je preslab na desnom krilu gdje igraju Robben i Muller. BIlo je pokušaja da igra u veznom redu i to je bilo neuspješno. Danas je igrao na pravoj poziciji a ispomoć mu je Luis Gustavo koji je prespor igrač i opet je briljirao. Šta bi radili Alaba i Shaqiri 

Bolje da mi ni ne putujemo u München poslije ovih 9-2 Bayerna
bas ste ih natrpali 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
dobit cete vi svoju porcijuYucca je napisao/la:Bolje da mi ni ne putujemo u München poslije ovih 9-2 Bayerna![]()
bas ste ih natrpali

Nemojte da vas zavarava ova utakmica, jer je protivnik stvarno bio ispod svakog nivoa.
Nakon ovoga veličati Šaćira, Robena ili nekog trećeg...nema prave osnove, jer je sve to na labavim nožicama.
Meni najdraži od svih napadača koje Bayern ima (Pizza) je danas briljirao, ali to mi ne daje za pravo da kažem upravi (
) - produžite mu ugovor.
Nakon ovoga veličati Šaćira, Robena ili nekog trećeg...nema prave osnove, jer je sve to na labavim nožicama.
Meni najdraži od svih napadača koje Bayern ima (Pizza) je danas briljirao, ali to mi ne daje za pravo da kažem upravi (

Vom Jäger zum Gejagten
Robben u posljednje 5 utakmice za Bayern postigao 4 gola i podjelio 4 asistencije. 

Mišljenja sam da će Xerdan kod Guardiole pokazati svoj puni talenat, jer momak ima sve predispozicije da bude jedno od boljih krila u Europi.
Danas primamo dva gola i naravno opet iz prekida računjaući i Leverkusen to su 3 u dvije utakmice.
Pa majka mu stara šta se radi na tim trenizima kad najveću boljku ovog tima nikako da ispravimo.U skoku smo loši i defanzivno i ofanzivno zar se ništa nije naučilo iz prošle sezone. 
Kao što i Gero reče ovaj HSV i nije neko mjerilo al' mirišem da bi Robben mogao zaviti Juve u crno.
Danas primamo dva gola i naravno opet iz prekida računjaući i Leverkusen to su 3 u dvije utakmice.

Kao što i Gero reče ovaj HSV i nije neko mjerilo al' mirišem da bi Robben mogao zaviti Juve u crno.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Još nijedan igrač nije uspio da upiše 4 gola i 2 asistencije kod vodstva (od 6:0) svoje ekipe.
Novi ugovor je pod mus.
Novi ugovor je pod mus.

Vom Jäger zum Gejagten
- el-fighter
- Kontakt:
Uhhh kakva demonstracija sile. Danas je jedan od onih dana kada sve zivo ulazi u gol i ne treba se previse "dici" poslije ovih 9-2. Sada imamo tesku utakmicu sa Juventusom i ekipa mora maksimalno ozbiljno uci u istu.
Danas su Pizaro, Robben i Shaqiri jednostavno istraumirali odbranu HSV-a i bilo je prelijepo gledati onu leprsavu igru. Schweini je takodjer danas odradio veliki posao, dok sam od Kroosa ocekivao malo vise.
U odbrani standardno losi i oba gola opet primamo iz prekida, sto vec postaje iritantno.
Danas su Pizaro, Robben i Shaqiri jednostavno istraumirali odbranu HSV-a i bilo je prelijepo gledati onu leprsavu igru. Schweini je takodjer danas odradio veliki posao, dok sam od Kroosa ocekivao malo vise.
U odbrani standardno losi i oba gola opet primamo iz prekida, sto vec postaje iritantno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
+1Saurman je napisao/la:Mišljenja sam da će Xerdan kod Guardiole pokazati svoj puni talenat, jer momak ima sve predispozicije da bude jedno od boljih krila u Europi.
Danas primamo dva gola i naravno opet iz prekida računjaući i Leverkusen to su 3 u dvije utakmice.Pa majka mu stara šta se radi na tim trenizima kad najveću boljku ovog tima nikako da ispravimo.U skoku smo loši i defanzivno i ofanzivno zar se ništa nije naučilo iz prošle sezone.

Ko je rekao?DFB je napisao/la:Kazu da ce biti prejaka koreo, sad sta je tacno ne znam ako vjerujes.

A sprema se urnebes, sve u skladu sa raspoloženjem,
a osvojenu titulu neki smatraju kao negativ,
a ja kažem da će ekipa za LP dobiti dodatnu snagu, jer teret Bundeslige pao s leđa.
Baš i nije, isto kao i Bujto, ali bi više voljeli da se desi,geronimo je napisao/la:ugovor je pod mus.
jer istini u oči pogledamo i znamo da boljeg trećeg napadača ni blizu ne možemo imati.
Pa naravno da nije, a pitanje je i hoće li ikadgeronimo je napisao/la:Još nijedan igrač nije uspio da upiše 4 gola i 2 asistencije kod vodstva (od 6:0) svoje ekipe.

a ako misliš da Pizo jest, e moram te razočarati, i reći

E moj Geroslave znaš i ti negdje u zabiti informacija pronaći, čudnih u najmanju ruku,
pa usudiću se reći bizarnih.

Na 6 dodaj još 2.

-
- Kontakt:
DFB je napisao/la:Kazu da ce biti prejaka koreo, sad sta je tacno ne znam ako vjerujes.

-
- Kontakt:
Samo treba da se smire strasti, znamo sta je bilo prosli put kada je Bayern pobijedio HSV-a sa 6:0, a nakon toga igrao s Interom u osmini finala LP-a. Nadam se da ce sada biti druga prica, siguran sam da ce Bayern napasti od prve minute. Nadam se prolazu protiv Juventusa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- supermario
- Kontakt:
Protiv Juventusa ako nametnemo onu svoju igru tj. ako uspostavimo prevlast na sredini terena, uopce ne sumnjam da ce mo tu i tamo zabiti koji gol, jer ove sezone u napadu smo veoma ubojiti....
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- Bayern@heart
- Kontakt:
Navijači Bayerna bez prevelike euforije i toga da ćemo lako sa Juventusom, znamo koliko nas ovdje bilo euforično za drugu utakmicu sa Arsenalom pa smo vidjeli šta se deslio prolaz jedva. Juventus i HSV od jučer razlika je pa blizu 100% odbrana HSV-a od jučer kao da nikad nisu igrali zajedno, a znamo sa čim u odbrani,veznom redu i napadu raspolaže Juventus. Tako molim vas bez velike euforije i govorenja da ćemo lako da se opet ne odbije od glavu
Mia San Mia
FC Bayern

Mia San Mia
FC Bayern
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnje samaranje

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bajern jucer odigrao strasno, a ako k tome dodamo da nije bilo 4 standardna igraca odigrali su fenomenalno 
HSV nije uopste bezveze ekipa kako se neki misle ( slabiji su dosta od Juveta, naravno ),ali ekipi koja je uoci meca bila 7. na tabeli, koja je demolirala BvB u gostima ( 1:4 ), uvaliti 9 ( slovima DEVET ) golova mogu samo velike ekipe.
Dominacija na terenu, veliki broj oduzetih lopti, 9 golova, jos par dobrih prlika.
Shaqiri, Pizzaro, Robben, Schweini su extra odigrali. Najvise me raduje cinjenica da je Pizzaro dao 4 gola

Ipak je to vec sad legenda naseg Bayerna
Jedino brinu ova 2 primljena, zbog cinjenice da su primljeni iz prekida, sto nam je ocito veliki problem ( vidim vec polemisete o tome ).
Treba na tome ozbiljno poraditi pred Juve, oni su dosta opasni iz prekida, imaju par dobrih skakaca i dobrih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca.
Budite pozdravljeni

HSV nije uopste bezveze ekipa kako se neki misle ( slabiji su dosta od Juveta, naravno ),ali ekipi koja je uoci meca bila 7. na tabeli, koja je demolirala BvB u gostima ( 1:4 ), uvaliti 9 ( slovima DEVET ) golova mogu samo velike ekipe.
Dominacija na terenu, veliki broj oduzetih lopti, 9 golova, jos par dobrih prlika.
Shaqiri, Pizzaro, Robben, Schweini su extra odigrali. Najvise me raduje cinjenica da je Pizzaro dao 4 gola

Ipak je to vec sad legenda naseg Bayerna

Jedino brinu ova 2 primljena, zbog cinjenice da su primljeni iz prekida, sto nam je ocito veliki problem ( vidim vec polemisete o tome ).
Treba na tome ozbiljno poraditi pred Juve, oni su dosta opasni iz prekida, imaju par dobrih skakaca i dobrih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca.
Budite pozdravljeni

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- anelbavarac
- Kontakt:

Mark Clattenburg nam sudi u utorak,Juventusu nikada nije sudio tekmu,dok je nama jednu i to protiv Basela 7:0 valjda je to neki znak

Jel moze neko postavit golove od jucer

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
There you go.van gall je napisao/la:Jel moze neko postavit golove od jucer![]()
http://www.dailymotion.com/video/xylzng ... ghts_sport
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.