Ma kaki, sutra ustajem otvaram rezultate 46 61 64 62delinjo je napisao/la:Treba spavati mozda se sutra iznenadimo kad. Udjemo na rezultate moj bodi
Sevkec neka malo da se zakuha **** ga ti

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma kaki, sutra ustajem otvaram rezultate 46 61 64 62delinjo je napisao/la:Treba spavati mozda se sutra iznenadimo kad. Udjemo na rezultate moj bodi
Ne možeš ti zaspati i da hoćeš. Zadaje Nolo glavobolje i sa povrijeđenim ramenom.delinjo je napisao/la:Treba spavati mozda se sutra iznenadimo kad. Udjemo na rezultate moj bodi
Nemoj, svega ti na svijetu.delinjo je napisao/la:Treba spavati mozda se sutra iznenadimo kad. Udjemo na rezultate moj bodi
Kakav amaterski meč Noleta u smislu taktike!delinjo je napisao/la:Auuuuuuuuuu... Bodi ustani evo brejka haha
Sila ziv siiiiiiiii
Haj bjezi cuj amaterski.. Siluje ga vavas pokusao je i miksati pa ne ide... Vidis da mu lupa sa oba krila..shevchet je napisao/la:Kakav amaterski meč Noleta u smislu taktike!delinjo je napisao/la:Auuuuuuuuuu... Bodi ustani evo brejka haha
Sila ziv siiiiiiiii
Konstantno mu forsira backhand, liku koji ima najbolji backhand na touru, atomski...![]()
Nije to Fedexov backhand, moj Nole, pa da se iživljavaš od 20 udaraca, 15 da drobiš na backhand!![]()
..
Teško Bogme. Čovjek k'o stvoren za Novaka. Ako dođe do petog svaka mu dala, kamoli da uzme ovo.QUARTERBACK je napisao/la:ma daj pet setova necu ni spavat nikako do sutra navecer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.