Ekstra vala, na sredini reklama ispred sjevera samo nek minuta stoji, rezultat svakako znamo hahaLjoZee je napisao/la: ↑09 mar 2020, 01:43Treba na jednoj strani LED reklama ostaviti onaj dio gdje su grb naseg kluba i grb kluba protiv kojeg igramo, a na drugoj strani ubaciti to prikazivanje koja je minuta.superiore1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 01:41Mozda ne bi bilo lose ako je izvedivo da semafor bude na zapadu ili bar neki mali ekrancic samo rezultat i minuta kao u engleskoj npr jer se sad ne vidi semafor sa istoka od krova![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel samo meni zasmetalo psovanje majke Arežini sinoć?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dobro si me napomenuo. Brata mi nije mi jasno ko i zasto mu je onoliko psovao? Ok hajde malo se gegao do korner zastavice, ni prvi ni zadnji.
Sta je on kriv? Otjerali ga ko kera, sutnuli ga nogom isti ti koji su ga doveli, omalovazavali ga, momak nije mogao kafu popiti u gradu radi mahalskih prica i sad mu se **** majka? A momak uredno sutio a nije rekao. Ne znam.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nije sigurno zasluziokerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:13Dobro si me napomenuo. Brata mi nije mi jasno ko i zasto mu je onoliko psovao? Ok hajde malo se gegao do korner zastavice, ni prvi ni zadnji.
Sta je on kriv? Otjerali ga ko kera, sutnuli ga nogom isti ti koji su ga doveli, omalovazavali ga, momak nije mogao kafu popiti u gradu radi mahalskih prica i sad mu se **** majka? A momak uredno sutio a nije rekao. Ne znam.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Najljepši stadion u Liverpulu, realnoOsim13 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 08:20Yebote Goodison, ne vrijeđaj nam stadionRaonffa je napisao/la: ↑09 mar 2020, 00:41Sramota je šta su sve promašili, ubiješ hljeb u njima i onda dopuštaš da raznorazna **** seru kako je Tuzla trebala dobiti penal pred kraj utakmice, jer ne znaš iskoristiti pet mrtvih šansi da minimalno uduplaš rezultat.
Igra odlična, realizacija katastrofalna, Lendrić se mora trznuti ako mislimo biti konkurentni do kraja, onakav amaterizam ne smije sebi dopuštati. Isto važi i za Veselinovića, sve što uradi dobro usere sa lošom završnicom.
Stoperi ponovo brutalni.
PS: Odlična atmosfera na Goodisonu večeras![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi moramo navijati isključivo za naš klub, a ne protiv protivnika. Sinoć ponosan nakon aplauza za golmana Fejzića, a isto tako tužan nakon psovki Arežini. Jedino mi milo prozivanje pitarskog kera Crnkica

- kerimatomic1921
- Kontakt:
S obzirom koliko smo sansi imali, izvjestaj ce trajati pola sata.
Bilo bi fakinski da nikako ne stave situaciju sa onim pitarskim picicem na kraju

Bilo bi fakinski da nikako ne stave situaciju sa onim pitarskim picicem na kraju

- kerimatomic1921
- Kontakt:
'' Amara je zvao jer mu u vezi treba takav tip igraca, taj specifican profil posebno protiv Iraca i jednih i drugih. Stilic je premekan za to a nikad nije ni imao potrebnu motoriku za vrhunskog veznjaka. On je igrac poteza ali koji svojom motorikom na iole ozbiljnom nivou ne moze napraviti razliku. Top igrac za nasu ligu i to je plafon. Da je kod nas veliko bi pitanje bilo da li bi igrao pored Amara, Susica i Oremusa.''
Poceli su sa nebulozama.
Poceli su sa nebulozama.
- MocMahale444
Veselinovic opisan u videu od 5 sekundi :
pitarluk je bolest,cuj pored Oremusa da igrakerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:45'' Amara je zvao jer mu u vezi treba takav tip igraca, taj specifican profil posebno protiv Iraca i jednih i drugih. Stilic je premekan za to a nikad nije ni imao potrebnu motoriku za vrhunskog veznjaka. On je igrac poteza ali koji svojom motorikom na iole ozbiljnom nivou ne moze napraviti razliku. Top igrac za nasu ligu i to je plafon. Da je kod nas veliko bi pitanje bilo da li bi igrao pored Amara, Susica i Oremusa.''
Poceli su sa nebulozama.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj spiska 
Rahmanovic je kvalitetom zasluzio da se obrati paznja na njega nema tu govora, nek proba. Ali Duljevic, Besic, nas Anel odigraju svaku 10 utakmicu, a dobise poziv. o.O

Rahmanovic je kvalitetom zasluzio da se obrati paznja na njega nema tu govora, nek proba. Ali Duljevic, Besic, nas Anel odigraju svaku 10 utakmicu, a dobise poziv. o.O
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
jel Oremus dobio poziv 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- desnibocni
- Kontakt:
Ja cu samo reci da su se picke vijetnamske usrale...delinjo je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:49pitarluk je bolest,cuj pored Oremusa da igrakerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:45'' Amara je zvao jer mu u vezi treba takav tip igraca, taj specifican profil posebno protiv Iraca i jednih i drugih. Stilic je premekan za to a nikad nije ni imao potrebnu motoriku za vrhunskog veznjaka. On je igrac poteza ali koji svojom motorikom na iole ozbiljnom nivou ne moze napraviti razliku. Top igrac za nasu ligu i to je plafon. Da je kod nas veliko bi pitanje bilo da li bi igrao pored Amara, Susica i Oremusa.''
Poceli su sa nebulozama.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
pa vidis da njima da jesu ,kad im Dado Sadikovic klepi titulu a oni se lomili placali igrace samo takodesnibocni je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:53Ja cu samo reci da su se picke vijetnamske usrale...delinjo je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:49pitarluk je bolest,cuj pored Oremusa da igrakerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:45'' Amara je zvao jer mu u vezi treba takav tip igraca, taj specifican profil posebno protiv Iraca i jednih i drugih. Stilic je premekan za to a nikad nije ni imao potrebnu motoriku za vrhunskog veznjaka. On je igrac poteza ali koji svojom motorikom na iole ozbiljnom nivou ne moze napraviti razliku. Top igrac za nasu ligu i to je plafon. Da je kod nas veliko bi pitanje bilo da li bi igrao pored Amara, Susica i Oremusa.''
Poceli su sa nebulozama.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Eh, sto se zaeba sto nisam snimio. Bio sam na dobrom mjestu u odnosu na gol, ali od nervoze nisam znao kako se zovem, a ne sta vise.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro je Dado opalio ovaj slobodnjak u prvom