Dobro je i rekaoVirtu4l je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:02Da se profesionalnim fudbalerima ne smiju dešavati onakve situacije, u prevodu amaterski promašaji.Osim13 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:59Šta je rekaoPlavamamba je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:58Lendra teška taraba i poslje ove Amarove izjave nadam se da će im je mater!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Steta mogla je bit dobra utakmica, opet dobro je tri bobe idemo dalje
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
- dubioza144
- Kontakt:
Ne vjerujem sta je maso Veselinovic
Moglo je ovo bit dosta ubjedljivije al nema veze bitna su tri boda i nadati se da sve sto smo veceras fulali udje protiv celika I sarajeva.
Volim te Željo

Moglo je ovo bit dosta ubjedljivije al nema veze bitna su tri boda i nadati se da sve sto smo veceras fulali udje protiv celika I sarajeva.
Volim te Željo

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
To Osime. Veselog i Ivana veceras 2 sata samo da pucaju po golu. Ovo nije normalno.Krpicu bjezi otamona hodena vamo kopacke ti cistimo sta cistimo lizemo.Ko je doveo Lendrica sta sam ja govorio ovdje kad je doso.
- dubioza144
- Kontakt:
Sta ce reci Ljoze u svoju odbranu na promasaje svog pulena 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Strašno je šta smo sve promašili, strašno.
Izvještaj sa utakmice će trajati pola sata.
Izvještaj sa utakmice će trajati pola sata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vratit ce nam se ovo sve na lavoru , svaka ce nam po golu ici, priprem'te se vjetnamske qrave
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Veceras bi Krpa tri zabio.Lendra totalno beskoristan,da je Jamak bio na njegovom mjestu 2 bi zabio.Veseli je najmanje. 4 trebao zabiti a nije ni jedan.I dzaba što su veceras,prvo Rama,pa Dado,Meša odigrali za deset kad nema goolgetera,kad Veseli i Lendra nisu ništa u stanju zabiti i onda se dovedemo u situaciju da nas sudija spašava od ekipe koja fakticki centra nije prešla.Svi smo mi na pauzi znali da nam fali špic i krilo a oni koji to trebaju znati ništa nisu uradili da ih dovedu.Sad nek nam je Bog i Stila na pomoci.
Nista, sve sam mu yebo od do.dubioza144 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:08Sta ce reci Ljoze u svoju odbranu na promasaje svog pulena![]()
Igra predobra, realizacija klinac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
3 vazna boda, ali Veseli, Veseli dragi.... Cccc
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sigurno pet cistih sansi za gol smo imali. Pa **** majku kako iz pet sansi ne mozete jedan uvaliti, ne vjerujem. I nek prica svak da bi bilo go **** bez Stilica kad su ovakvi glupani
Veseli kad treba dodat neće je dat taman otkriće lijeka od karcinoma od tog ovisilo, a kad doda uputi ili takav pas ili tako postavljenom suigraču da mu niti jedan zakon fizike u oblasti kretanja ne dozvoljava uspješnost tog pasa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa Amar je objasnio zasto i kako
2 3 puta Ramovic sam na sutu on nesta glumi. Haj da je zna opaliti pa i nekako, uvijek je prizemna mrljava lopta. Zabraniti mu sutanje, zadatak - probij i povratna na 11 metara.
Bravo Amare
U nekim utakmicama u kojima smo ostvarili bas ubjedljiv rezultat nismo imali ovoliko sansi. Nevjerovatno sta je i onaj skidao. Bojao sam se samo da ovo ne bude novi “Velez” ili “Siroki”. Iskreno ova ekipa Tuzle bas losa mislim bas su se lose pokazali veceras.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba ovog trenera Čelika propisno dočekati. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako dodje taj ayaji, ja bih ga koristito lijevo (koliko znam, moze igrati i tu poziciju), umjesto veselog, jer, kako sam i neki dan pisao, veseli puno zuji, a malo meda daje. ne samo u ovoj utakmici, nego opcenito. jbt, da zna zabiti, borio bi se za prvog strijelca lige, obzirom sta je sve ispromasivao u ovoj sezoni. dodatno, veceras je, nakon 10-tak minuta drugog poluvremena, skroz ostao bez snage.
rama, vise nego, solidno pokriva desnu stranu i ja ga ne bih izbacivao iz tima. na stranu "nesuglasice" oko ugovora, valjda nam na prvom mjestu treba biti konacni rezultat.
rama, vise nego, solidno pokriva desnu stranu i ja ga ne bih izbacivao iz tima. na stranu "nesuglasice" oko ugovora, valjda nam na prvom mjestu treba biti konacni rezultat.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
igra sampionska...realizacij amaterska !¨
Veseli ****!
Veseli ****!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.