Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Carvalho u narednim satima prelazi u Galatasaray, prenose mediji. Transfer rok u Turskoj traje do 05.09.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Onda ce Real vjerovatno dovesti nekog stopera ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma 'ta će mu štoper, ima Albiola, i Varane-a 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Albiol je panj a Varane je jos uvijek mlad i neiskusan 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dovest cemo Maskerana 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja bih ipak više Pique-a volio vidjeti na klupi, nego Mascherana 
Ma vodite sve to - eno vam i ona zvijezda na goluzizu1991 je napisao/la:Ja bih ipak više Pique-a volio vidjeti na klupi, nego Mascherana
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nemoj tako, dobar je Valdes, desi mu se nekada pokoja greška koja uzme bod(ove), al šta ćeš 
Ta greska uze trofej a ne bod(ove). Majmuncina ......zizu1991 je napisao/la:Nemoj tako, dobar je Valdes, desi mu se nekada pokoja greška koja uzme bod(ove), al šta ćeš
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- KapioFootball
- Kontakt:
- raul-zakon
- Kontakt:
Nakon 15 godina ČUDO SE DOGODILO !!!! REAL PRELAZNI ROK ZAVRŠIO U PLUSU !!!
Real Madrid je dočekao 01.09.2012, bez minusa kada su u pitanju transferi igrača. Real je prodao Granera za 8mil, Canalesa za 7,5 mil, Gaga za 3,5 mil, Altintopa za 3,5 mil, Carvajala za 6 mil, Joselua za 8 mil, dobio za posudbu Sahina 5 mil, te prodao Lassa za 6 mil što ukupno iznosi 47,5 mil Eura, a na dolazak Modrića i posudbu Essieana potrošeno je 32 mil Eura. Dakle Real je u plusu 15,5 mil eura te je tako Real Madrid prvi put nakon 15 godina poslovao pozitivno u prelaznom roku. Ova cifra bi se mogla povećati ukoliko se kompletira transfer Carvalha u Galatu do 05.09. Pored ovoga Real je dobio i 3 mil od transfera Javi Garcie iz Benfike u Man City.

Real Madrid je dočekao 01.09.2012, bez minusa kada su u pitanju transferi igrača. Real je prodao Granera za 8mil, Canalesa za 7,5 mil, Gaga za 3,5 mil, Altintopa za 3,5 mil, Carvajala za 6 mil, Joselua za 8 mil, dobio za posudbu Sahina 5 mil, te prodao Lassa za 6 mil što ukupno iznosi 47,5 mil Eura, a na dolazak Modrića i posudbu Essieana potrošeno je 32 mil Eura. Dakle Real je u plusu 15,5 mil eura te je tako Real Madrid prvi put nakon 15 godina poslovao pozitivno u prelaznom roku. Ova cifra bi se mogla povećati ukoliko se kompletira transfer Carvalha u Galatu do 05.09. Pored ovoga Real je dobio i 3 mil od transfera Javi Garcie iz Benfike u Man City.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Pa zar Modric nije sam kostao 42 miliona ?
Nije.M4kaveli je napisao/la:Pa zar Modric nije sam kostao 42 miliona ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alan_kardec
- Kontakt:
onaj komentator sa sportkluba, kad je prenosio revanš real-barsa, rečer da je modrić koštao 35 miliona. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Istina.
- Iako su tokom vikenda engleski i španski mediji prenosili da je transfer vredan oko 42 miliona evra, Real je Modrića dobio za manju sumu, od 34 miliona.
To je otprilike i realna cijena za njega ..
- Iako su tokom vikenda engleski i španski mediji prenosili da je transfer vredan oko 42 miliona evra, Real je Modrića dobio za manju sumu, od 34 miliona.
To je otprilike i realna cijena za njega ..
Sa eventualnim bonusima ce izaci na 42,tako je i receno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-------------------------Xabi/Modric-------Khedira/Essien--------------------
--------------------------------Ozil/Kaka/Modric---------------
zima me obuze.
zima me obuze.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- KapioFootball
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:-------------------------Xabi/Modric-------Khedira/Essien--------------------
zima me obuze.
Mou ce odmarati Ozila, a ubacice Modrica...
Modric bi mogao odigrati 90 min sutra protiv Granade....
HALA MADRID!!!

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sta reći?
http://www.marca.com/2012/09/01/en/foot ... 25803.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.marca.com/2012/09/01/en/foot ... 25803.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.