Pa vidiš bolan da Kenny krpi ekipu kako može,izvlači iz nje 150%.HarisLFC je napisao/la:A "sutra" Liverpool hoce titulu, a igraju neki neiskusni igraci. Treba to sve fino na posudbu pa nek se kale

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa vidiš bolan da Kenny krpi ekipu kako može,izvlači iz nje 150%.HarisLFC je napisao/la:A "sutra" Liverpool hoce titulu, a igraju neki neiskusni igraci. Treba to sve fino na posudbu pa nek se kale
Rafael i Smalling su nešto iskusni pa Chicharito i ostaliHarisLFC je napisao/la:A "sutra" Liverpool hoce titulu, a igraju neki neiskusni igraci. Treba to sve fino na posudbu pa nek se kalepolga je napisao/la:Prvo, ono je bilo izvan kaznenog prostora, sto automatski znaci da nije penal. A drugo, faul je dosuden samo na Flanaganovo neiskustvo, i ja ti mogu garantovati cime hoces da svaki drugi sudija ovdje jednostavno ne bi svirao penal. Faul mozda da, jer je John neiskusan, ali penal definitivno ne.HarisLFC je napisao/la: Ma ajde ba paša , sad sve sudija kriv, onaj mali naivni pravi penal i kofo sudija. Nije nama sudija kriv sto ne mozemo akcije sastaviti.
Nebi skodilo da mali slino kao sto si ti pokaze malo postavanja prema najboljem treneru svih vremena.el_ninho_torres je napisao/la:Nije valjda da sudi placenik Fergusona(alkoholicara)?
Birmingham i Stoke su to uzeli preko kupova.Dirk je napisao/la:De mi malo pojasnite ovu situaciju po kojoj samo peti ide u Europa Ligu , sta je sa pozicijom 6 i 7 ili je to za kup reyervisano ....
Idu Birmingham i Stoke zbog kupova,tako da samo 5.iz lige ide u EL.Dirk je napisao/la:De mi malo pojasnite ovu situaciju po kojoj samo peti ide u Europa Ligu , sta je sa pozicijom 6 i 7 ili je to za kup reyervisano ....
O tome sam i ja razmisljao sada se promjenilo to pravilo da finalist ako izgubi ide u evropu ...sarajlija89 je napisao/la:A cekaj, kako Stoke ide u EL...
Kad kod nas Celik mora uzet kup da bi iso u EL, inace 4. mjesto vodi u Evropu...
pa kakvi su to dvostruki arsini![]()
Znaci, i Juventus ostaje bez Evrope ako je tako...ja konto, ako inter uzme kup da i 7. mjesto vodi...
Jeste sigurni za ovo???
Dobro mislišreds je napisao/la:City je uzeo kup(a City ide u LP) tako da Stoke ide u EL.
Ja mislim
Ja mislim da to pravilo stupa na snagu tek od iduce sezone a ne ove.sarajlija89 je napisao/la:A ne...
Bila je do sada praksa da finalist ide u Evropu, ali promjenili, pa Celik mora uzeti kup, inace nece ici...zar ne???
Znaci, ni Stoke ne ide u Evropu ako je tako...ili???
Mozda ako ekipa ide u LP, kao sto je slucaj sa Cityem, tek onda se otvara mjesto kao finalista kupa da ides...jedino je to objasnjenje...
Znaci Juve i L'pool ostadose bez Evrope
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.