NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 03 jun 2018, 16:19

Odkud sad odjednom 900 000 ako su tako savjesno radili. Glavnina duga je poreznoj upravi cca nekih 490 000 + 200 000 (nije ovdje niko nepismen to se moze naci ns stranici porezne uprave, to je bilo na datum 31.03.2017.)kamata za koje se u vecini slucajeva moze traziti otpis u koliko se napravi reprogram.
Obavezu prema Dzeni za izgradnju tribine je preuzela opstina. Suki Turs je malo veci dug. Tako da neznsm gdje nabra jos 200 000.
A opstina je dala u prosloj sezoni oko 150 000 za ovu je u budzetu planirala 180 000. Falili su se da su izganjali kes za Musica, Serbu. "Plus kes od vesele druzine ako ga je na kraju uopste i bilo". A pricali su da je mjesecni budzet za plate igraca izmedu 12 i 15 milja.
Pa presaberte to sve malo koga oni vise yebu nije ovdje niko lud.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 03 jun 2018, 16:26

Da si bio na skupstini mogao si uzeti spisak donacija, dugova i pozajmica. Pa ako primijetis nesto, zali se, ukazi. Najlakse je na forumu srat i glumit pamet
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jun 2018, 16:44

Ovo samo kod nas ima. Skupstina se ceka ko ozebo sunce. I na kraju nista. Nijedna vazna odluka se na njoj ne donese.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 jun 2018, 16:53

Treba podrzat juniore da izbore juniorsku premijer ligu,prva prepreka pred zavrsni turnir je Gradina Srebrenik ciji prvi tim igra jos nizi rang.Evo prilike da Gradacac ima muski sport u najvisem rangu i da se vrati publika na Banju i gledaju najbolje omladince BiH.Uprkos svim problemima i nepravilnostima treba podrzat ove momke koji imaju 16,17,18 godina.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 03 jun 2018, 17:23

Samo se pravis pametan i pucas u prazno. Daj nesto konkretno, pokazi da si manga kolika mislis da jesi. Prestani pravit klauna od sebe i samo lupat po tastaturi.
Serem se na svaki post koji si napisao dosad kad na tome uvijek i ostane.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jun 2018, 17:42

Puno me dotice tvoje misljenje. Na kraju se vvidi ko je bio u pravu. Mislim da sam ukazivao na 80% stvari koje su se desile.
Doveli su klub na te grane da bi mozda najbolje bilo stavit kljuc u bravu.
Ako se nesto drasticno ne promjeni mi smo iducu sezonu najblizi ispadanju. Neko je do toga doveo i to sistematski. Ja sigurno nisam.
Sad ocekujem Spiskica da nesto pametno kaze. Po mogucnosti dat mu neku poziciju u klubu.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 03 jun 2018, 17:44

Barem nece bit ovih crvenih sto su se kurcil. na ime kluba .
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 03 jun 2018, 17:45

SMR187 je napisao/la:Samo se pravis pametan i pucas u prazno. Daj nesto konkretno, pokazi da si manga kolika mislis da jesi. Prestani pravit klauna od sebe i samo lupat po tastaturi.
Serem se na svaki post koji si napisao dosad kad na tome uvijek i ostane.
Ajde ba pusti tu pricu, jel ima spisak i količina novca zarađena od otkaza za zdravka i sabica? Jel ima spisak koliko se kasiralo od odustajanja od PL? U svim normalnim klubovima na skupstinu dolaze donatori, prestavnici udruzenja, navijaca itd, ovdje samo moze doci ko god hoce. Ma ajte molim vas....

Sad dug 900 hiljada. Sve je blizi dan kad ce se reci ; ajde ljudi da mi ugasimo ovo, pokrijemo kriminal i osnujemo NKZ 1922, krenemo ispočetka. Objasniti navijačima da ne moze, obecati im za 5 godina PL i svi sretni.

Zao mi ensara koji je uvucen u sve ovo, ispade zrtveno janje glupanima i opstinskim prestavnicima.

Jbg...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 03 jun 2018, 17:56

@combe
Ti samo ukazujes, laprdas, a nista ne radis. Nisi ti nista bolji od njih. Ako mislis da jesi onda si na nekim halucinogenima jarane moj

Nahide za taj dug se zna vec godinama. Klub je nakon prosle skupstine trebao bit ugasen i ovi ljudi su preuzeli sve u svoje ruke iako su znali kakva je situacija. Ja nikad nisam prigovarao za premijer ligu. Nadao sam se ko i svi ostali, ali mi nije zao sto nismo usli. Ko god hoce nek premota moje postove pa nek vidi. I prije skupstine se znalo za nerealne Sabiceve zahtjeve + uopste u drugoj polusezoni nije imao rezultate koji bi opravdali taj novac.
Citirat cu ti Ensarove rijeci sa skupstine vezane za Sabica: Imao je u ugovoru klauzulu da ce dobiti 10.000KM ako izbori PL, on je trazio tih 10.000 unaprijed iako je 90% ispao iz utrke u PL. Pa ti vidi

Ali nebitno to, nije imao rezultate i nemoj da se lazemo, ima tu njegove krivice. Prses jedan od najboljih pojedinaca u Simin Hanu starta na klupi protiv Metalleghea itd itd
Po meni je otkaz Sabicu opravdan.

JEDINO sto im ja zamjerim ove sezone je otkaz Zdravku i utakmice protiv Travnika i Iskre gdje je prodan obraz kluba.
Ostalo je po meni sve ok s obzirom na sredstva
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 03 jun 2018, 19:02

SMR187 je napisao/la:@combe
Ti samo ukazujes, laprdas, a nista ne radis. Nisi ti nista bolji od njih. Ako mislis da jesi onda si na nekim halucinogenima jarane moj

Nahide za taj dug se zna vec godinama. Klub je nakon prosle skupstine trebao bit ugasen i ovi ljudi su preuzeli sve u svoje ruke iako su znali kakva je situacija. Ja nikad nisam prigovarao za premijer ligu. Nadao sam se ko i svi ostali, ali mi nije zao sto nismo usli. Ko god hoce nek premota moje postove pa nek vidi. I prije skupstine se znalo za nerealne Sabiceve zahtjeve + uopste u drugoj polusezoni nije imao rezultate koji bi opravdali taj novac.
Citirat cu ti Ensarove rijeci sa skupstine vezane za Sabica: Imao je u ugovoru klauzulu da ce dobiti 10.000KM ako izbori PL, on je trazio tih 10.000 unaprijed iako je 90% ispao iz utrke u PL. Pa ti vidi

Ali nebitno to, nije imao rezultate i nemoj da se lazemo, ima tu njegove krivice. Prses jedan od najboljih pojedinaca u Simin Hanu starta na klupi protiv Metalleghea itd itd

JEDINO sto im ja zamjerim ove sezone je otkaz Zdravku i utakmice protiv Travnika i Iskre gdje je prodan obraz kluba.
Ok. Dovoljno.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jun 2018, 19:05

Molim sve vaske, usi i crve koji su trubili da ce bit dobro da sad koju prozbore. Spiskoglavac sad hoda po carsiji i yebe mater Sapini a prvi ovdje pisao doso covjek da nas prodrma.
Sad jos iducu sezonu tu "nasu cuvenu djecu i nekog od nasih strucnjaka" pa da zaigramo kozaracko i pravac druga liga sjever na derbi sa Seonom, M.Mahalom, Prilukom itd.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 jun 2018, 19:21

combe je napisao/la:Kakve veze ima drug u koliko je. Bas mislis da ce gov nari nesto napravit. To il ce bit odgodeno il eventualno onako pocet pa bit nastavljeno neki drugi put. Mi jedino sto mozemo ocekivat to je da nas napuste jedan po jedan igrac. Ako uspijemo zadrzat 2-3 puna kapa.
A i nacelnika i opstinsku vlast treba da bude sramota ubili su sport u Gradačcu. Skoro pa jedina opstina na kantonu bez muskog sport.kolektiva u najvecem rangu u nekom sportu.
Ne kontas druze da je najveci problem sto su neki igraci odigrali dobre sezone, tj. napredovali su u odnosu na period prije pocetka sezone.
Ako ih se zeli zadrzati treba im i plate povecati i to poprilicno.
A plate se mogu povecati jedino ako se klub dodatno zaduzi (a to je najgora opcija).

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 jun 2018, 19:24

SMR187 je napisao/la:@combe

Da li se spominjalo koliko se potrosilo para ove sezone, moze i na pp?

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 03 jun 2018, 19:58

Ljudi ne očekujte previše opstanak osigurat.A za veće ciljeve treba para i to dosta.Uz Slobodinu školi fudbala naša je na drugom mjestu u TK šteta što talenti propadaju.Evo npr Admir Bristrić igra za kadete već 2-3 puta dobio poziv u repku onda ima tu još momaka.Nekolicina juniora igra za prvi tim a talentovani su poput Mehića,Hećimovića,Piragića,Turbića itd.A za 2 godine ce otić u Bosnu Mionicu igrat jer ovdje niko to necijeni.U bh klubova je dovedi igraca sa strane igro je vam tam dobar je al niko ne cijeni djecu.Dok se mi neorganizujemo poput Veleža i Čelika ništa onda.Prvo nać sponzore i upravu oformit ekipu trenera dobrog.Investitore plan program za narednih 5 godina.Stabilizirat se od 4-8 mjesta u tih 5 godina.Potpisat statut ""jedan član jedan glas**Vratit dugove izgradit stadion privući publiku pa tek onda u borbu za premijer ligu.Velež radi izvrstan posao a nije ko mi navijàči mi bi u pl a nemamo prvo uslove za stadion pa imamo dugove trebaju pare za licencu nista od toga nemamo a u upravi sve gore od goreg.Ja znam dva predsjednika čiji su klubovi u pl oni kad bi ušli onda bi tek mogli nešto napravit al imaju već klub neće ljudi dvije brige pogotovo ovako neorganizovano.Sljedeće sezone izborit opstanak.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 03 jun 2018, 20:10

Mirso13 je napisao/la:Ljudi ne očekujte previše opstanak osigurat.A za veće ciljeve treba para i to dosta.Uz Slobodinu školi fudbala naša je na drugom mjestu u TK šteta što talenti propadaju.Evo npr Admir Bristrić igra za kadete već 2-3 puta dobio poziv u repku onda ima tu još momaka.Nekolicina juniora igra za prvi tim a talentovani su poput Mehića,Hećimovića,Piragića,Turbića itd.A za 2 godine ce otić u Bosnu Mionicu igrat jer ovdje niko to necijeni.U bh klubova je dovedi igraca sa strane igro je vam tam dobar je al niko ne cijeni djecu.Dok se mi neorganizujemo poput Veleža i Čelika ništa onda.Prvo nać sponzore i upravu oformit ekipu trenera dobrog.Investitore plan program za narednih 5 godina.Stabilizirat se od 4-8 mjesta u tih 5 godina.Potpisat statut ""jedan član jedan glas**Vratit dugove izgradit stadion privući publiku pa tek onda u borbu za premijer ligu.Velež radi izvrstan posao a nije ko mi navijàči mi bi u pl a nemamo prvo uslove za stadion pa imamo dugove trebaju pare za licencu nista od toga nemamo a u upravi sve gore od goreg.Ja znam dva predsjednika čiji su klubovi u pl oni kad bi ušli onda bi tek mogli nešto napravit al imaju već klub neće ljudi dvije brige pogotovo ovako neorganizovano.Sljedeće sezone izborit opstanak.
Kakav jedan član jedan glas. Jesil ti normalan? U gradovima poput Zenice je to propalo a Čelik ima puno više navijača od nas.Taj model je za klubove i gradove koji imaju puno navijaca i stanovnika. Nismo mi Torcida da prodamo 40 hiljada godišnjih karata. Sta ti je? Gradačac ima 38 hiljada stanovnika od toga 2/3 zivi na selu a prosjek gledalaca za sezonu 250 ljudi. Budi malo ozbiljan molim te.

refik122
Kontakt:

Post Postao/la refik122 » 03 jun 2018, 20:30

Smijesno je kako neki hvale pojedince iz radne grupe, pitajte Damjanovica sta misli o Djuricu, pitajte i igrace sta misle o Ensaru i ostalima.. Jedina sansa nase NKZ da neko otkupi vecinski dio kao kod Sarajeva...

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 03 jun 2018, 21:54

Kakav je igrac ovaj Delic,moze neke informacije o njemu ?

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 jun 2018, 21:56

Znal neko ko je preuzeo klub nakon skupstine?? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 03 jun 2018, 22:15

GradKamena2 je napisao/la:Kakav je igrac ovaj Delic,moze neke informacije o njemu ?
Jel ga Husara nudi Zrinjskom? :lol:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 jun 2018, 22:18

esprit24 je napisao/la:Znal neko ko je preuzeo klub nakon skupstine?? Hvala
Edo best, smoki. Piska, skoro
Delic solidan igrac za 1lige.za pl trenutno nije..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.