FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam jos prije mjesec dana cuo da ce se dovesti Bojan Letic bivsi igrac Veleza i igrac koji ima zavidnu ino karijeru. Ne treba pretjerivati, nema sanse da odu svi igraci koje pisete u ostalom i ako bi otisli zaradit cemo brat bratu pet miliona maraka. Nadam se da cemo ostati vecina i da probamo proci prvo pretkolo u LP. Ne sumnjam u Emira i mislim da cemo se dobro spremiti za narednu sezonu. Interesuje me oko tehnickog sponzorstva dal ostaje Nike i dal cemo konacno nakon tri godine dobiti novi dres 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ima i sljedeca generacija koja izlazi dobra: Dizdarevic(moze glat zamijeniti Kovu, al neka Kove jos godinu, nek ne leti) Dervisagic, Salcin, Hasanovic. Top igraci.
Joooj sto volim ovu akademiju, nema zime za nas ni sljedece sezone.
Joooj sto volim ovu akademiju, nema zime za nas ni sljedece sezone.
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 21 maj 2019, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zaboravio si mozda i ponajboljeg.ledesma je napisao/la:Ima i sljedeca generacija koja izlazi dobra: Dizdarevic(moze glat zamijeniti Kovu, al neka Kove jos godinu, nek ne leti) Dervisagic, Salcin, Hasanovic. Top igraci.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Sabinho reče da dolaze novi dresovi.esprit24 je napisao/la:Ja sam jos prije mjesec dana cuo da ce se dovesti Bojan Letic bivsi igrac Veleza i igrac koji ima zavidnu ino karijeru. Ne treba pretjerivati, nema sanse da odu svi igraci koje pisete u ostalom i ako bi otisli zaradit cemo brat bratu pet miliona maraka. Nadam se da cemo ostati vecina i da probamo proci prvo pretkolo u LP. Ne sumnjam u Emira i mislim da cemo se dobro spremiti za narednu sezonu. Interesuje me oko tehnickog sponzorstva dal ostaje Nike i dal cemo konacno nakon tri godine dobiti novi dres
Vala o vrijeme, ovi su mi se zgadili, već dvije sezone isti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hmm, stoper? Meni je Salcin ponajbolji, a sad ne znam na koga ciljas?Pantelija je napisao/la:Zaboravio si mozda i ponajboljeg.ledesma je napisao/la:Ima i sljedeca generacija koja izlazi dobra: Dizdarevic(moze glat zamijeniti Kovu, al neka Kove jos godinu, nek ne leti) Dervisagic, Salcin, Hasanovic. Top igraci.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Đokanovićledesma je napisao/la:Hmm, stoper? Meni je Salcin ponajbolji, a sad ne znam na koga ciljas?Pantelija je napisao/la:Zaboravio si mozda i ponajboljeg.ledesma je napisao/la:Ima i sljedeca generacija koja izlazi dobra: Dizdarevic(moze glat zamijeniti Kovu, al neka Kove jos godinu, nek ne leti) Dervisagic, Salcin, Hasanovic. Top igraci.

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Pa mi kad bi napravili iskorak, onda igraci nebi bjezali. Sto bi Kovacecic isao igdje ako mu klub moze dati 10 milja platu. Ovde stasa dvije tri godine i uzmemo za njeg milion. Za Pidru uzmemo tri milona. Napravili smo prvi korak kad smo ostavili Husrefa poslije Atalante, sada slijedi jos teza odluka. Donijeti cilj koji treba postici u naredne dvije godine, sta je to. Moje misljenje da treba pojacat se sa 4 dobra zvucn aigraca, kojima ovo ne e biti zajebancija, nego koji ce obezbjedit titulu pet kola prije kraja sledece godine. Evropu napasti sledece godine maksimum, a ove izvuci najbolje sto mozemo, a ako bude dobar zrijeb mozemo i cudo napraviti. Fokusirat se ovo ljeto na teren, napravit travnjak do Evrope i dobre uslove za igru. Mislim da pocinjemo ubirati plodove nase akademije nakom 5 dugih godina, teskih godina, ali izdrzali smo svi. Bordo div se probudio, i pocinje da melje...
Ustanite svi kad dolazimo, jer mi smo Sarajevo, a vi ste qrac..
Ustanite svi kad dolazimo, jer mi smo Sarajevo, a vi ste qrac..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
@Amca007 brate sve si objasnio oko plata. Krajnje je vrijeme da se izdignemo iza prosjeka ove mase realnosti i da nam vazniji igraci imaju minimalnu platu deset milja. Siguran sam da tu platu trenutno imaju Krste, Ahmet, Lazic i Rahmanovic. Po meni bi manju platu trebali imati akademci koji ce igrati al tek ulaze u seniore. Qrcimo se da nemamo duga, da imamo vlasnika e pa krajnje je vrijeme da to pokazemo kroz plate. Ako ce onaj vijetnamac dolaziti i pariti oci na sabrini a ne dat barem tri miliona za godinu koji ce nam racku. Ako ne mozemo dici ljestvicu onda se moram zadovoljavati titulama i kupovima i ne zanositi se da cemo jednog dana ikada biti blizu zvezde dinama i partizana. Bez obzira na nasu ligu za dobru platu ce svi doci igrati u njoj.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Skautira li ko ovdje? Nobel, javi se.
Zlomislicu istice ugovor sa Vosom, vaj not?
Zlomislicu istice ugovor sa Vosom, vaj not?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
I ja sam to govorio nekoliko puta, baš imam predosjećaj da će Mario rasturiti naredne sezone. Evo brzo se vratio, sad je samo na njemu da poradi na fizičkoj spremi, a imaće i jedne full pripreme. Jedva čekam da ga vidim kad dobije šansu, a nadam se da će dobiti pravu.skoroalen je napisao/la:Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.
@beli
Ima Hadžija za to, nema više tvojih polovnjaka u svetinji.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ja sve nees kontam obaj novi vlasnik je mnogo vise investiran u klub , prati sve bev ke bose pozrosio bremena na klub nego Tan u cjelom vremenu, stalno spominje Evopu i ligu prvaka , mada je to jos san , al mislim da sad odma na ovom pelaznom vemo vidjeti koliko zaista je on ozbiljan igrac, a ako dovodi tamo Gigsa i Scholsa u Akademiju Vijetnama , mislim da je bas nafuan na fudbal i ima veze. Intresuje me prvo najrealnije da zavrsi kamp , tj objekte oko terena i sta jos treba jakom kampu koji treba da ima sve tu za proizvodnju igraca. Kad je preuzeo mnogo su pricali da Sarajevo u sljedecim godinama mora rjesit pitanje stadiona, da li nekim iznajmljianjem koseva na duzi period pa neko sminkanje sto se meni licno ne svidja ili gradnja stadiona od nekih 15 hiljada , modernog sto bi bio san snova, al definitivno su mnogo spominjali da Sarajevo mora rjesit pitanje stadiona , to je i Skaka nakon sastanka prvog govorio. a sto se tice Evrioe slazem se sa mnogima ovdje , da prvo treba pocet dominirat ligom ovdje kao Dinamo u Hr i to ce doci , ali takodje mislim da nam trebaju treneri sa licencama u mladjim kategorijama , ka ne mogu da vjerujem da Uscuplic je jos nema , Takodje , treneri mladjih kategorija trebaju malo posjetit Dinamove trenere i vidjet ako ih oni stancaju. Navavno njima je velika prednost ta dominacija u ligi pa onda jos i Evropa pa jos rekordni transferi i onda svako djete iole koje odskace ide njima , al i znaju radit. Ovaj Bjelica , nadam se da cemo imat onakvog mudonju na klupi. Uhlavnom necu da se pevise haypam al ocekujem nesta. Ozbiljan klub konacno.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sto se tice zena ja samo tebi vjerujem, kakav ba Hadzija.skoroalen je napisao/la:Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.
NUMAN KURDIĆ JEDAN JE OD VAS!!!!
Moje je mišljenje da se nece dovoditi puno pojačanja, max. tri. Teziste ce se baciti na Akademiju i iz nje ce se crpiti igrači. Vjerovatno ce tu biti par igraca iz Azije na kaljenju, ili nekoj probi i sa ostatkom postojeceg kadra, bit ce to dovoljno za narednu sezonu.
Treba napraviti presjek koja je i kolika korist izlaska u Evropu, odnosno Predevropu. Također, momke napucati i fizički i psihički, te im mudro tempirati formu. Da ne bude, zbog tri evropske utakmice, fizičkog i emotivnog praznjenja, pa da se ne dohavizaju tamo do desetog kola. Treba nam, najmanje, 22 jednakovrijedna igrača u rosteru. I samo rotirati. Ne dozvoliti da jedni te isti nose sezonu, pa ih stignu povrede, a drugi se uleze, pa tri tekme se ne mogu s loptom sastavit.
Bice to ko bombona, ne sumnjam.
Treba napraviti presjek koja je i kolika korist izlaska u Evropu, odnosno Predevropu. Također, momke napucati i fizički i psihički, te im mudro tempirati formu. Da ne bude, zbog tri evropske utakmice, fizičkog i emotivnog praznjenja, pa da se ne dohavizaju tamo do desetog kola. Treba nam, najmanje, 22 jednakovrijedna igrača u rosteru. I samo rotirati. Ne dozvoliti da jedni te isti nose sezonu, pa ih stignu povrede, a drugi se uleze, pa tri tekme se ne mogu s loptom sastavit.
Bice to ko bombona, ne sumnjam.
On je posudjen odnekud iz skandinavije...u biti mozeHistoricar je napisao/la:Da je nekako zaganjati onog Stanišu Mandića iz Zrinjskog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kurdic je napisao/la:Sto se tice zena ja samo tebi vjerujem, kakav ba Hadzija.skoroalen je napisao/la:Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne znam ja ne ocekujem nista od tog momkaskoroalen je napisao/la:Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.
Nema neku brzinu ni tehniku a ni osjecaj za gol doduse samo par tekmi je zaigrao prijateljskih...u kampu...jos sad ozljeda

Cruz ima vise potencijala, samo bi isto morao radit u teretani malo da bar malo moze duelirat, sav je nakav malehan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gasi sve hahahahaBordoSarajevo je napisao/la:Kurdic je napisao/la:Sto se tice zena ja samo tebi vjerujem, kakav ba Hadzija.skoroalen je napisao/la:Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, jurisicduska i 58 gostiju.