RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Kadet91
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Kadet91 » 07 jun 2014, 18:28

Sarajlijc@ je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:
tello je napisao/la:Kakve su šanse da zadržite Hebibovića, a kakve su da ga mi dovedemo :D :D ?
Pravo dobre, cuo sam raja pricaju da osim Hebibovica, dovodite Ostrakovica, Letica, Merzica i Skaljica.

Forza Velez!
Pa ako budemo htjeli nece biti problema :mrgreen:
Izvini molim te ja zaboravio da vi imate vise para od Real Madrida. Mi smo u poredjenju sa vama samo jedan mali seoski klub od kojeg vi mozete kad hocete uzeti bilo kojeg igraca. Ako imate nekog igraca/levata da vam nevalja sa dvije lijeve, molim te posaljite nama, nama uvijek valja vas skart. Izvini jos jednom ziv bio!

Forza Velez!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2014, 18:34

Sramota je šta pare rade od ovih navijača / forumaša Sarajeva, pretpostavljam da su takvi svi igrači koji igraju za Sarajevo, te da i svi navijači slično razmišljanje imaju. Sada je Velež za Sarajevo ko Rayo Vallecano za Real Madrid, a furali ste mi ovdje nekakvo bratstvo i jedinstvo RA&HZ . Trazili ste bod u vrapcicima, dobijali ste, doduše i nama su davani bodovi, ali da ćete nas smatrati toliko jadnim i lošim klubom da nam kupite iole bolje igrače , nisam očekivao. I to hajde ok , kupite vi njega ali da mi ovako upadate na temu i ponižavate klub, neću dozvoliti. Umjesto da vam bude žao što neće (samim ovim vašim "uzimanjem" igrača, slabite Velež) 2 bosanskohercegovačka kluba igrati u Evropi, nego jedan odma eliminišete i samim tim otvarate prostor Borcu, Zrinjskom ili Širokom Brijegu koji vam pucaju na navijače , pale autobuse, dižu nacionalističke transparente i tako.

PARE PARE PARE , PARE LJUDE KVARE

Samo Velež !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 jun 2014, 18:42

Samo nek se kur.ce,ovako su i prije 5 mjeseci.Trenercinu doveli,igracine dosle a Rudar ih razvali,digli su se pravo i to je ono sto ce im se vratiti ko bumerang.Al zalibo za njih,oni su ko ptica kad rano propjeva pa se brzo u gnijezdo ukaki
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 07 jun 2014, 18:44

shaman7 je napisao/la:Sramota je šta pare rade od ovih navijača / forumaša Sarajeva, pretpostavljam da su takvi svi igrači koji igraju za Sarajevo, te da i svi navijači slično razmišljanje imaju. Sada je Velež za Sarajevo ko Rayo Vallecano za Real Madrid, a furali ste mi ovdje nekakvo bratstvo i jedinstvo RA&HZ . Trazili ste bod u vrapcicima, dobijali ste, doduše i nama su davani bodovi, ali da ćete nas smatrati toliko jadnim i lošim klubom da nam kupite iole bolje igrače , nisam očekivao. I to hajde ok , kupite vi njega ali da mi ovako upadate na temu i ponižavate klub, neću dozvoliti. Umjesto da vam bude žao što neće (samim ovim vašim "uzimanjem" igrača, slabite Velež) 2 bosanskohercegovačka kluba igrati u Evropi, nego jedan odma eliminišete i samim tim otvarate prostor Borcu, Zrinjskom ili Širokom Brijegu koji vam pucaju na navijače , pale autobuse, dižu nacionalističke transparente i tako.

Samo Velež !
Druže ja sam lijepo pitao za Hebibovića, znači nije nikakva provokacija a odgovor mi je bio arogantan, al haj, pare nas nisu pokvarile, nit će nas pokvarit, kao ni dobri odnosi sa Veležom, to što je naša uprava zagrijana za vaše igrače a i sami mi može i vama koristiti jer bi dobili para za te igrače ne bi prešli sigurno za kiflu, i sa tim parama bi isto sebi mogli dovest dobrih igrača ili nešto graditi na stadionu.. Lijep pozz za sve navijače Veleža ;)
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2014, 18:50

tello je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Sramota je šta pare rade od ovih navijača / forumaša Sarajeva, pretpostavljam da su takvi svi igrači koji igraju za Sarajevo, te da i svi navijači slično razmišljanje imaju. Sada je Velež za Sarajevo ko Rayo Vallecano za Real Madrid, a furali ste mi ovdje nekakvo bratstvo i jedinstvo RA&HZ . Trazili ste bod u vrapcicima, dobijali ste, doduše i nama su davani bodovi, ali da ćete nas smatrati toliko jadnim i lošim klubom da nam kupite iole bolje igrače , nisam očekivao. I to hajde ok , kupite vi njega ali da mi ovako upadate na temu i ponižavate klub, neću dozvoliti. Umjesto da vam bude žao što neće (samim ovim vašim "uzimanjem" igrača, slabite Velež) 2 bosanskohercegovačka kluba igrati u Evropi, nego jedan odma eliminišete i samim tim otvarate prostor Borcu, Zrinjskom ili Širokom Brijegu koji vam pucaju na navijače , pale autobuse, dižu nacionalističke transparente i tako.

Samo Velež !
Druže ja sam lijepo pitao za Hebibovića, znači nije nikakva provokacija a odgovor mi je bio arogantan, al haj, pare nas nisu pokvarile, nit će nas pokvarit, kao ni dobri odnosi sa Veležom, to što je naša uprava zagrijana za vaše igrače a i sami mi može i vama koristiti jer bi dobili para za te igrače ne bi prešli sigurno za kiflu, i sa tim parama bi isto sebi mogli dovest dobrih igrača ili nešto graditi na stadionu.. Lijep pozz za sve navijače Veleža ;)
Zato jer uništavate bh fudbal, isto ko i Paris , Monaco, donedavno Anzhi i slično. Neka dok Tan padne sa heroinom, pa ćete vi forumaši igrati za Sarajevo.
Ide mi na živce to što ste "doveli" 120 igrača u ovom prelaznom roku, Šefko je na neki način i izdao dogovor njega i kluba, ali opet mu hvala za sve jer je u Veležu bio kad niko nije htio, kad je 15 istih ljudi dolazilo na utakmice. Šanse su vam male za Hebibovića i za svakog ostalog igrača Veleža jer mi za iduću sezonu imamo isti cilj kao i vi, izlazak u Evropu i možda titula . .

Kakve su nama šanse za Matu Jajalu de mi reci ?

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 jun 2014, 18:54

Momci uvjek sam vas respekt, i svaka vam cast nas klub je uvijek bio u dobrim odnosima sa vasim tako i navijaci ali pojedinci pretjeruju sa nekom svojom pricom i daju losu sliku stoga. Momak je normalno pitao, nama fali desni bek a Hebibovic je jedan od najboljih bekova u ligi i zato ga i trazimo a prica uzesmo vam pola tima stvarno je suvisna.
Ti si opet šampion !

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 07 jun 2014, 18:58

shaman7 je napisao/la:
tello je napisao/la:

Samo Velež !
Zato jer uništavate bh fudbal, isto ko i Paris , Monaco, donedavno Anzhi i slično. Neka dok Tan padne sa heroinom, pa ćete vi forumaši igrati za Sarajevo.
Ide mi na živce to što ste "doveli" 120 igrača u ovom prelaznom roku, Šefko je na neki način i izdao dogovor njega i kluba, ali opet mu hvala za sve jer je u Veležu bio kad niko nije htio, kad je 15 istih ljudi dolazilo na utakmice. Šanse su vam male za Hebibovića i za svakog ostalog igrača Veleža jer mi za iduću sezonu imamo isti cilj kao i vi, izlazak u Evropu i možda titula . .

Kakve su nama šanse za Matu Jajalu de mi reci ?
Hahahha, baš se jarane naš fudbal još više može uništit ? Prije bi rekao da dižemo rejting našoj ligi na neki način i da hoće svi klubovi krenuti našim stopama bilo bi super za našu ligu.. Uopšte ne gomilamo igrače, dovodimo baš one koji nam trebaju. Ali ipak se nadam dolasku Hebibovića jer super igrač i treba nam jedan takav. Ma ne znam za Jajala ništa.
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 jun 2014, 18:58

Nama nije u cilju da slabimo nekoga vec sebe da pojacamo, shaman ti nisi dobar u glavu cuj kvarimo odnose medjusobne :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 jun 2014, 19:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Nama nije u cilju da slabimo nekoga vec sebe da pojacamo, shaman ti nisi dobar u glavu cuj kvarimo odnose medjusobne :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Imam osjecaj da je ovo neko dijete, sta prica ne mogu da vjerujem, mi kvarimo fudbal, kojih 120 pojacanja, o cemu pricas ?
Ti si opet šampion !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2014, 19:01

simon je napisao/la:Momci uvjek sam vas respekt, i svaka vam cast nas klub je uvijek bio u dobrim odnosima sa vasim tako i navijaci ali pojedinci pretjeruju sa nekom svojom pricom i daju losu sliku stoga. Momak je normalno pitao, nama fali desni bek a Hebibovic je jedan od najboljih bekova u ligi i zato ga i trazimo a prica uzesmo vam pola tima stvarno je suvisna.
Sve je to lijepo, ali upadate sa pitanjima u fazonu : "hocel vamo taj hebibović , ta će vama, mi smo rajvosa, igramo evropu i imamo para"

"Kakve su šanse da dovedemo Hebibovića tj. KAKVE SU VAMA DA GA ZADRŽITE"

o tome pričam :)

Rekao sam "doveli" 120 igrača, za dosta se igrača raspitujete, a od toga nema ništa, samo nabijate ljudima tlakove :lol:

@sarajlijica

Pa haj i nas pustite da se pojačamo, imal kakav talenat u vas ili igrač strašan koji nema mjesta u ekipi pa ga posavjetujte da dođe u Velež, eto vama liga prvaka, mi cemo evropsku ligu :D

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 jun 2014, 19:04

Samo Velež !
e moj sine da si malo samo pametan znao bi da ovdje pisu djeca il ljudi koji veze nemaju sa tribinom il ljudima koji vode grupu,il stav jednog simpatizera nije stav grupe i vodjstva grupe,jer ovdje uglavnom nece pisat niko ko vodi grupu,uglavnom HZ tj momci kji vode grupu i RA znaju odlicno u kakvim smo odnosima,a tebi nek postovi maloljetnika budu mjerilo,inace za tvoj info HZ imaju svoj forum i nece ovdje pisst o tome i sl

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 jun 2014, 19:06

shaman7 je napisao/la:
simon je napisao/la:Momci uvjek sam vas respekt, i svaka vam cast nas klub je uvijek bio u dobrim odnosima sa vasim tako i navijaci ali pojedinci pretjeruju sa nekom svojom pricom i daju losu sliku stoga. Momak je normalno pitao, nama fali desni bek a Hebibovic je jedan od najboljih bekova u ligi i zato ga i trazimo a prica uzesmo vam pola tima stvarno je suvisna.
Sve je to lijepo, ali upadate sa pitanjima u fazonu : "hocel vamo taj hebibović , ta će vama, mi smo rajvosa, igramo evropu i imamo para"

"Kakve su šanse da dovedemo Hebibovića tj. KAKVE SU VAMA DA GA ZADRŽITE"

o tome pričam :)

Rekao sam "doveli" 120 igrača, za dosta se igrača raspitujete, a od toga nema ništa, samo nabijate ljudima tlakove :lol:

@sarajlijica

Pa haj i nas pustite da se pojačamo, imal kakav talenat u vas ili igrač strašan koji nema mjesta u ekipi pa ga posavjetujte da dođe u Velež, eto vama liga prvaka, mi cemo evropsku ligu :D
Inace ova dva lika tello i sarajlic su vodje Hz i oni se cesto druze sa RA i narusili su sad ovdje odnose sa ljudima poput tebe jer cuo sam da si jedan od vodja i redovnijih clanova RA :lol:
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 07 jun 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2014, 19:07

ultrahell24 je napisao/la:

Samo Velež !
e moj sine da si malo samo pametan znao bi da ovdje pisu djeca il ljudi koji veze nemaju sa tribinom il ljudima koji vode grupu,il stav jednog simpatizera nije stav grupe i vodjstva grupe,jer ovdje uglavnom nece pisat niko ko vodi grupu,uglavnom HZ tj momci kji vode grupu i RA znaju odlicno u kakvim smo odnosima,a tebi nek postovi maloljetnika budu mjerilo,inace za tvoj info HZ imaju svoj forum i nece ovdje pisst o tome i sl
Onda je do mene, istina i ja sam se zaletio na prvu odmah sto se kaze, tlakovi mi se sastavili čim sam vidio da mi je napisao "Kakve su vam šanse da ga zadržite", kao ono mi se moramo za svog igrača boriti, zavezati ga da ga ne bi Sarajevo odvelo (tako je zvučalo) . Nastavimo dalje normala , smirio sam se :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2014, 19:16

Ne trebaju navijaci Veleza da nasjedaju na provokacije forumaša,jer ovde svako moze da se prestavi kao neciji navijac, i da pise sta hoce.
Ono sto je tacno i sto ce uvjek biti je to ,da svaki navijac Sarajeva kojem je Bordo boja u srcu ce uvjek biti uz Mostar-Velez i u to nikad ne mojte sumnjati. :nene:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 jun 2014, 19:17

amypitar je napisao/la:Ne trebaju navijaci Veleza da nasjedaju na provokacije forumaša,jer ovde svako moze da se prestavi kao neciji navijac, i da pise sta hoce.
Ono sto je tacno i sto ce uvjek biti je to ,da svaki navijac Sarajeva kojem je Bordo boja u srcu ce uvjek biti uz Mostar-Velez i u to nikad ne mojte sumnjati. :nene:
Ti si opet šampion !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2014, 19:26

amypitar je napisao/la:Ne trebaju navijaci Veleza da nasjedaju na provokacije forumaša,jer ovde svako moze da se prestavi kao neciji navijac, i da pise sta hoce.
Nek bude do mene, kažem na prvu sam poletio :?

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 jun 2014, 19:59

Prije par minuta na ftv-u javljanje sa beogradskih Terazija...novinar u majici Red Army Mostar :bow: :opaopa:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 07 jun 2014, 20:07

https://www.facebook.com/pages/Red-Army ... 6834905153" onclick="window.open(this.href);return false;

evo videa-novinar legenda :-p :bow:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 jun 2014, 20:50

Dajte ljudi nije nam Sarajevo krivo sto uprava potpisuje kretenske ugovore sa igracima koji isticu svake godine. Normala da ce uzimat igrace dobre za bagatelu. Kad si svezao igraca dobrim ugovorom roknes cifru pa ako imaju para neka ga dovedu. Evo im odmah Anija za 300 000.

P.S. kilaca na trokutu ta :opaopa: i :thumbup: za novinara
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 07 jun 2014, 21:11

Zaista je ova prepirka nepotrebna. Ko je bio na tekmi Saarajeva i Veleza na Kosevu u protekloj polusezoni mogao je vidjeti naj bolju scenu na nasim terenima zadnji godina. Cijeli stadion je aplaudirao igracima Veleza. Na istoku je bilo dosta ljudi koji navijaju za Velez. Tako da doci ce ovaj ili onaj je beze prica

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.