AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 14 maj 2014, 14:59

to ti je isto da ja kazem da je Besic prekucao madjarsku ligu , i da je vrijeme da predje u neku od liga petica i to u neki od vodecih klubova...

samo ti kazem da za tu dvojicu nisam do sada cuo, i da je moje misljenje da nam ti igraci za sada nisu potrbni ma koliko svijetlu buducnost imaju ili bi imali. trebaju nam izgradjeni igraci koji ce odmah da uskoce u kopacke i preuzmu odgovornost na sebe, a ne da se trazi po terenu par godina.

a to sto ih ti gotivis jer su te i te nacionalnosti to ostavi po strani. pricamo o realnim stvarima.
stvarna pojacanja za Milan bi trebala da budu recimo Di maria, Lavezzi, Pastore, itd..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 14 maj 2014, 15:05

Volio bih i ja da nam dođu Pastore ili Lavezi, ali od toga nema ništa. Dobro znamo da ćelavci neće davati keš za velika pojačanja. Bolje da dođe jedan Tadić koji ima talenta i igra dobro nego da nam igru kreira Birsa ili da nam dovedu opet nekog levata za nula eura.

Opet tko zna, može Tadić doći i pogubit se kao i Honda i biti proglašen flopom, nikad se ne zna.
Forza Milan!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 maj 2014, 15:29

Maestro21 je napisao/la:Volio bih i ja da nam dođu Pastore ili Lavezi, ali od toga nema ništa. Dobro znamo da ćelavci neće davati keš za velika pojačanja. Bolje da dođe jedan Tadić koji ima talenta i igra dobro nego da nam igru kreira Birsa ili da nam dovedu opet nekog levata za nula eura.

Opet tko zna, može Tadić doći i pogubit se kao i Honda i biti proglašen flopom, nikad se ne zna.

Upravo tako. Milanov sportski sektor je zatajio ne kad je pustio T.Silvu ili Ibrahimovica, vec kad je dovodio razne Birse, Constante i sl., te produzhavao u beskonachnost saradnju sa isluzhenim igrachima i poluigrachima tipa Bonera, Nocerino i dr.

Ja kao Srbin, bih voleo da niti jedan srpski reprezentativac ne omirishe svlachionicu Milana, ne zato shto prezirem isti (dapache: naprotiv) - vec zato shto se u njoj ne zna nit ko pije, nit ko placa i to bi neminovno odvelo nashe igrache u stagnaciju.

Od Milana je, na koncu, samo ostalo ime. Potvrde za ovakav stav se dobijaju na dnevnoj bazi. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 15:42

milanist je napisao/la:to ti je isto da ja kazem da je Besic prekucao madjarsku ligu , i da je vrijeme da predje u neku od liga petica i to u neki od vodecih klubova...

samo ti kazem da za tu dvojicu nisam do sada cuo, i da je moje misljenje da nam ti igraci za sada nisu potrbni ma koliko svijetlu buducnost imaju ili bi imali. trebaju nam izgradjeni igraci koji ce odmah da uskoce u kopacke i preuzmu odgovornost na sebe, a ne da se trazi po terenu par godina.

a to sto ih ti gotivis jer su te i te nacionalnosti to ostavi po strani. pricamo o realnim stvarima.
stvarna pojacanja za Milan bi trebala da budu recimo Di maria, Lavezzi, Pastore, itd..
Jedino ako je taj Besic priblizno ili u rangu Lulića, Pjanića, Dzeke...i ostalih najboljih BiH reprezentativacai i ako je madjarska liga jednaka holandskoj... :roll:

Ponavljam, Tadić je ponajbolji srpski igrac, a ako znamo da su Srbi jos i Matić, Ivanović, Kolarov, Marković, Subotić, Ljajić (od kojeg je recimo bolji igrac, a dobro si upoznat si sa Ademovim kvalitetima)...onda to ima neku tezinu :!:

Sad, ruku na srce, nije ni klasa Di Marie, Lavezia itd. ali mi i ne pricamo o Barci, Bayernu, Realu, City-u...koji su prepuni vrhunskih igraca, nego o raspalom Milanu, koji je 8-mi u nikad goroj Serie A.

Samo na osnovu toga nemas pravo na potcjenjivacki stav prema Tadiću, jer je, ponavljam, bolji od vecine igraca koji momentalno igraju u Milanu :!:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 maj 2014, 16:53

ja ti samo navodim isti slucaj koji si ti pomenuo, ako je taj tadic najbolji srpski igrac onda ja nemam veze o fudbalu, licno niti znam ko je niti sam do danas cuo za njega, ali da on bude ispred kolarova,ivanovica,ljajica i ostali to mu ne ide u glavu, od ovih sto sam ja nabrojao ne bi imao nista protiv da dodju u milan,
samo da se zna ne osporajem da je taj mozda talenat i pol ali kako sam rekao nama takvi za sad ne trebaju, imamo ih trenutno mozda i previse, o
da ne svrstajem saravija i balonju tu, ali ima gabrijel, cristante, hasim i jos par omladinaca za koje niko ne garantuje da ce biti top igraci,nama je trenutno potreban iskusan i provjeren igrac iz najjaci liga a to tadic zasigurno nije. mozda imamo razlicita misljenja ali ja stojim iza svog i mislim da je veoma bolje po milan, eh sad sto klub nema para u to ne ulazim, a po meni ne mozemo ni reci da nema jedino mozemo reci da celavac nece da ulaze ali je pun ko brod.
i na kraju ako je taj tadic tolika igracina sto ce inda kako ti kazes u raspalom milanu, bolje mu je da ide u neki bolji tim, naravno ako ga zele. pozdrav
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 17:05

1. Nisam ja ni napisao da je on najbolji srpski igrac, nego ponajbolji, a to je velika razlika! On je recimo odmah tu iza Matića, Ivanovića i Subotića (ako ne racunamo Vidića, jer nije vise reprezentativac). Dakle, medju 5 je srpskih igraca, sto nije mala stvar!

2. Tadić nije nikakav talenat, nego vec formiran igrac, jer vidim da si totalno neupucen i da ne znas da lik vec ima 25 god.

3. Ja i ne bih volio da predje u Milan, jer nije to klub i liga za njega! On je vise za Njemacke ili Spanije - Shalke, Dortmund, Atletico M. Sevilla, Valencia...su po njegovom ukusu ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 maj 2014, 17:13

Dzaba ti @marconato da im objashnjavash ko je Dulence Tadic. Ovde je svojevremeno padala ejakulacija na pomisao da Adem Ljajic treba da predje u ACM. A Tadic je klasa za Ljajica, svakome ko ih je gledao. Pogotovo nekome kao shto smo ti ili ja, koji smo u fazonu isto mi dodje, ali zhelim sve najbolje bilo kom srpskom igrachu. Ali, ne treba nam ta spika, jer ce premudri Galiani da izabere nekog Diamantija ili nekog (polu)anonimusa iz Afrike umesto Eriksena, Tadica i slichnih "nedovoljno atraktivnih" igracha iz Eredivisie.

Videli smo shta jedan takav mozhe da napravi kada dodje u pravu sredinu (Mertens), a kamo srece da ne vidimo shta mozhe Tadic u Milanu. Ipak su Birse i Honde buducnost velikog Milana. ;)
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 14 maj 2014, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 17:20

Brate, izgleda se pojedincima poznavanje fudbala svodi samo na ovih 10-ak najjacih fudbalskih klubova i reprezentacija i to je to...a kada se "pojavi neki" Matić ili Tadić, kao da su s kruske spali... :facepalm:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 maj 2014, 17:25

Pa po toj logici 1 Senad Lulic, koji je igrao u josh slabijem prvenstvu od holandskog, nikada ne bi bio materijal za Lazio ili Juventus (a taj moguci transfer se sada pominje). Jbga, chovek koji do 25e godine igra u mochnom Grasshopperu je garant 1 nekvalitet. :clap:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 14 maj 2014, 17:51

Opet se diže neka pompa oko neki igraca cije kvalitete bas ne poznajemo, osim po youtube klipovima. Kad je dolazio honda ovdje ste mu ode pjevali, a lik polovnjak žešći, pa neka dođe i ovaj tadić jedan polovnjak gore dole u ovom milanu se neće puno primijetiti.
Nisam pratio holandsku ligu niti sam gledao momka u klubu ali sam gledao par utakmica reprezentacije Srbije, ne znam da li je ovaj momak igrao, ali srbija ima losu repku i ako je on clan takve repke nije ni nesto puno bolji. Al vjerujem da nece doci prije svega zbog cijene, ovi ce traziti dvocifren broj a milan takve cifre daje samo za velemajstore poput Matria.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 maj 2014, 17:57

Da zavrshimo ovaj offtopic:

1) Srbija ima loshu repku iz posve drugih razloga od kvaliteta/nekvaliteta njenih igracha. No, to je totalno druga tema;

2) Dushan Tadic je igrach i po za sve vezne igrache Milana u njegovom kreativnijem delu (ne rachunam SESa, koji je vishe napadach);

3) Za njega bi bilo bolje da ide u taktichki laganiju ligu od Serie A (npr. u BuLi ili Primeru);

4) Nema potrebe o svemu ovome pisati, jer se (90%+) ovaj transfer DTa u Milan nece ostvariti.

:arrow:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 18:08

LegendKiller je napisao/la: Nisam pratio holandsku ligu niti sam gledao momka u klubu ali sam gledao par utakmica reprezentacije Srbije, ne znam da li je ovaj momak igrao, ali srbija ima losu repku i ako je on clan takve repke nije ni nesto puno bolji.
Bas pravi argument :rol: Reprezentacija Srbije moze biti mjerodavna samo za uporedjivanje broja menadzerskih igraca i raznoraznih nuspojava, nikako za neku ozbiljnu pricu.

Za istu ne igraju ni priblizno najbolji igraci! Pa i sam Tadić vise nije igrao nego sto jeste, kao sto je slucaj i sa Matićem, Ljajićem, Subotićem... zato (izmedju ostalog) Srbija i gleda SP preko malih ekrana... ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 maj 2014, 21:27

pa jel subotic uopste igra vise za srpsku repku, ja samo kazem da je neka klasa vise bi se culo za njega, adem ne igra jer i nije neki pjevac, e sad ako taj tadic zna dobro pjevati dobro ce proci :cool:
vi mene bgm ne razumijete, ja vama govorim da nam ne treba neki igrac koji ce doci u milan da bi se dokazivao, vec mam treba dokazan igrac a to taj tadic jos nije.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 maj 2014, 22:48

Milan have made an offer in the vicinity of €4-5m for Rami. Valencia are expected to make a decision before Monday. :lol: :facepalm:

Bijeli dresovi, meni su moćni :kafa:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 15 maj 2014, 00:05

milanist je napisao/la:pa jel subotic uopste igra vise za srpsku repku, ja samo kazem da je neka klasa vise bi se culo za njega, adem ne igra jer i nije neki pjevac, e sad ako taj tadic zna dobro pjevati dobro ce proci :cool:
vi mene bgm ne razumijete, ja vama govorim da nam ne treba neki igrac koji ce doci u milan da bi se dokazivao, vec mam treba dokazan igrac a to taj tadic jos nije.
Pa šta vi kupujete, zvijezde granda il' one koji znaju lopte igrat :?:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2014, 00:21

milanist je napisao/la:pa jel subotic uopste igra vise za srpsku repku, ja samo kazem da je neka klasa vise bi se culo za njega, adem ne igra jer i nije neki pjevac, e sad ako taj tadic zna dobro pjevati dobro ce proci :cool:
Molim lepo, neka uprava skupi 30-35 milja ojra i nek zakuca na vrata Barcelone, Reala ili PSGa. Neko od Fabregasa, Xabija i Pastorea se valjda mozhe kupiti za tu sumu. Jbga, kad se vec trazhi dokazani igrach, a para se ima ko pleve...chemu troshiti vreme na razvijanje boranije:?: :wave:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 15 maj 2014, 04:58

Iz Bosne sam nikakve dodirne tacke sa Srbijom, navijac sam Intera (sto je tesko po nicku zakljuciti) ali svako ko za Tadica kaze da je los fudbaler taj tog covjeka nije gledao.Nevjerovatan igrac,fenomenalan, meni je uvijek bilo fascinantno kako jos nije presao u veci klub, eto toliko od mene :mrgreen:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 maj 2014, 09:26

Dall'Inghilterra: derby Milan-Inter per il portiere Begovic :cool:
Il Club più titolato al mondo!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 15 maj 2014, 09:32

muxa je napisao/la:Dall'Inghilterra: derby Milan-Inter per il portiere Begovic :cool:
Taman da se dobije malo baterijaša na ovoj temi koji bi navijali za njega. :D
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 maj 2014, 11:39

Kako god, meni bi bilo drago da dodje ne samo zato što je naš već i što je jako dobar golman. Al svakako od toga nema ništa :D
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.