Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Penal...

0:2
P.S. Šta očekivati kad Webb sudi...

0:2
P.S. Šta očekivati kad Webb sudi...

Zadnja izmjena: reds, dana/u 15 maj 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- Paraglajder
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ono **** scumovsko ne bi smio nikad nama sudit,**** onom fa-u sve glupo,kako moron webb moze nama sudit kad nas uvijek osteti,prosle sezone protiv arsenala cist faul gallasa na gerrardu i ne svira penal,onda valencia 10 metara pada do sesnesterca i penal,pa ove sezone kad je onom narkicu berbatovu sviro preglup penal i evo sad..koja slucajnost 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Ma **** ovo ba. Samo se covjek iznervirati moze.. Pff.. samo cu reci , jos mi moramo dosta cekati do titule, ili bilo kojeg uspjeha. Mnogo pojacanja, kakvi Flangani i k*rci ostali ba, kakvi su ovo igraci, SKrteli i ostala ****. Smjesno !!
Ja kao neutralan gledalac,mislim da je bio penal.Flanagan dobar mladi igrac,ali kljucna rijec mladi samim time i neiskusan.
Pienaar mu se lijepo 'uvalio' ,a ovaj napravio faul.Posto je bilo na crti,tj. unutar 16 -penal.
Utakmica losa,Liverpool jos gori.

Utakmica losa,Liverpool jos gori.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Decko, previse si se ti razmazio na posljednje visoke pobjede, i onda kada dode jedna utakmica gdje sudija nosi prevagu, odmah vrijedanje igraca.HarisLFC je napisao/la:Ma **** ovo ba. Samo se covjek iznervirati moze.. Pff.. samo cu reci , jos mi moramo dosta cekati do titule, ili bilo kojeg uspjeha. Mnogo pojacanja, kakvi Flangani i k*rci ostali ba, kakvi su ovo igraci, SKrteli i ostala ****. Smjesno !!
Strasno kakvi su sve likovi ovdje prisutni.

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Slab je Suarez danas zbog toga i gubimo kad on igra igra i Liverpool ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma ajde ba paša , sad sve sudija kriv, onaj mali naivni pravi penal i kofo sudija. Nije nama sudija kriv sto ne mozemo akcije sastaviti.polga je napisao/la:Decko, previse si se ti razmazio na posljednje visoke pobjede, i onda kada dode jedna utakmica gdje sudija nosi prevagu, odmah vrijedanje igraca.HarisLFC je napisao/la:Ma **** ovo ba. Samo se covjek iznervirati moze.. Pff.. samo cu reci , jos mi moramo dosta cekati do titule, ili bilo kojeg uspjeha. Mnogo pojacanja, kakvi Flangani i k*rci ostali ba, kakvi su ovo igraci, SKrteli i ostala ****. Smjesno !!
Strasno kakvi su sve likovi ovdje prisutni.

Prvo, ono je bilo izvan kaznenog prostora, sto automatski znaci da nije penal. A drugo, faul je dosuden samo na Flanaganovo neiskustvo, i ja ti mogu garantovati cime hoces da svaki drugi sudija ovdje jednostavno ne bi svirao penal. Faul mozda da, jer je John neiskusan, ali penal definitivno ne.HarisLFC je napisao/la: Ma ajde ba paša , sad sve sudija kriv, onaj mali naivni pravi penal i kofo sudija. Nije nama sudija kriv sto ne mozemo akcije sastaviti.

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- reds_forever
- Kontakt:
Hvala Bogu pa ova vrazja sezona zavrsava. Mene boli briga za evropsku ligu jer mi u 2 godine, osim utakmice sa laziom nijedne dobre nismo odigrali. Takmicenje je strasno dosadno,jeste da donosi barem neku zaradu,ali vjerujem u svijetlu buducnost i da mozemo i bez toga. Meni je krivo sto gubimo cisto zbog dobrih rezultata u zadnje vrijeme, ali eto, sad ce ljeto pa ce se valjda rupe popuniti
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
A "sutra" Liverpool hoce titulu, a igraju neki neiskusni igraci. Treba to sve fino na posudbu pa nek se kalepolga je napisao/la:Prvo, ono je bilo izvan kaznenog prostora, sto automatski znaci da nije penal. A drugo, faul je dosuden samo na Flanaganovo neiskustvo, i ja ti mogu garantovati cime hoces da svaki drugi sudija ovdje jednostavno ne bi svirao penal. Faul mozda da, jer je John neiskusan, ali penal definitivno ne.HarisLFC je napisao/la: Ma ajde ba paša , sad sve sudija kriv, onaj mali naivni pravi penal i kofo sudija. Nije nama sudija kriv sto ne mozemo akcije sastaviti.

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Zakasnio sam na mec evo gledam tek 2-3min. ako tottenham vodi sa 2:0 na Anfieldu onda stvarno zasluzuju da nas preskoce i odu u evropu, nisam mislio da ce Lpool gubiti sa 2:0 al et sta je tu je kvalitetniji su tim i bez Balea.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.