Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

RealnoGledano
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la RealnoGledano » 13 jul 2014, 18:17

ajd priznaj te ko je od vas otkupio netse od onog rusa :lol:
pa jbte trejdovi su svi u fazonu bas onako kako bi svaki Bosanac zelio
svaki igrac koji je konkurencija Mirzi ili je bio sebican nije davao loptu je trejdovan :lol: :clap:
:kralj: Mirza aBd prva petorka :salut:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 13 jul 2014, 18:20

VGS je napisao/la:Otisli Livingston, Blatche i Thorton zvani bumbar. Nije moglo bolje, najsebicniji igraci otisli
otišao je i pierce
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 13 jul 2014, 18:22

kokuz je napisao/la:
VGS je napisao/la:Otisli Livingston, Blatche i Thorton zvani bumbar. Nije moglo bolje, najsebicniji igraci otisli
otišao je i pierce
eto mirzi prostora ;)

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 13 jul 2014, 18:24

Najidealnije po meni bi bilo da KG ostane. On svakako ne moze vise od 20 minuta, pa bi Mirza bio vjerovatno taj sesti igrac i ulazio u igru vec nakon 5-6 minuta. Nikako mu ne bi islo u prilog da dovedu neku zvijezdu na poziciji krilnog centra. Ako dodje neko zvucno ime, KG sigurno odlazi, a Mirzi ostaje 15-ak minuta. Iz tog razloga ja smatram da je puno bolja opcija Garnettov ostanak, mada sumnjam u to, pogotovo sad kad je Pierce napustio ekipu. Do pocetka sezone ima jos dosta vremena, moze se puno toga promijeniti. Netsi definitivno moraju dovesti jos neko zvucnije ime, samo da to ne bude neko na cetvorci...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 13 jul 2014, 19:15

kobe24 je napisao/la:Najidealnije po meni bi bilo da KG ostane. On svakako ne moze vise od 20 minuta, pa bi Mirza bio vjerovatno taj sesti igrac i ulazio u igru vec nakon 5-6 minuta. Nikako mu ne bi islo u prilog da dovedu neku zvijezdu na poziciji krilnog centra. Ako dodje neko zvucno ime, KG sigurno odlazi, a Mirzi ostaje 15-ak minuta. Iz tog razloga ja smatram da je puno bolja opcija Garnettov ostanak, mada sumnjam u to, pogotovo sad kad je Pierce napustio ekipu. Do pocetka sezone ima jos dosta vremena, moze se puno toga promijeniti. Netsi definitivno moraju dovesti jos neko zvucnije ime, samo da to ne bude neko na cetvorci...
Najbolje bi bilo da Garnett ode a da ne dovedu nikoga na 4 :mrgreen:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 14 jul 2014, 02:13

Ima do početka sezone još dosta vremena tek se zagrijava vjerujem da će tu biti još biti trejdova, dolazaka i promjena rano je još govoriti. Čitam da i oporavak Lopeza teče planiranim putem što me iznimno raduje jer njega poslije Mirze pravo volim i gotovim, valjda uspije da zaigra dobro kao što je činio prije povrede.
slika
I naš je Mirza sa kolegama iz repke gledao večerašnje finale SP. :thumbup: :mrgreen:

PS.

Jedino me malo rastužilo kada sam čuo da je onaj Ligata postao i PR našem Mirzi, valjda i njega neće posvađati sa domaćim medijima i rajom kao što je slučaj sa Džekom. :thumbdown:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 03:10

Janez je napisao/la:Jedino me malo rastužilo kada sam čuo da je onaj Ligata postao i PR našem Mirzi, valjda i njega neće posvađati sa domaćim medijima i rajom kao što je slučaj sa Džekom. :thumbdown:
Nema te šta rastužiti jer Mirza ne izbjegava medije kao Edin, a niti ima razloga za to. Mirza je sam rekao, da su i kritike dobrodošle bilo pozitivne, ili negativne, tako da ne treba očekivati promjenu Mirzinog ponašanja prema medijima, a kamoli prema nama navijačima. :thumbup:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 14 jul 2014, 03:18

nerminh74 je napisao/la: A sem mirze koga jos imaju na PF ili misle na 4 koristiti garneta i kirilenka?!
Pa osim Mirze i Garneta mogu koristiti i Plamlija za kojeg se spominjalo da odavno radi na igri na PF, i draftovali su nekog Korija Džefersona koji ih je zadovoljio igrom u ljetnoj ligi pa možda dobije poziv za kamp i tu ako im se svidi možda mu skuckaju neki ugovor :D .
Tu je i Kirilenko, ali pišu da ga Holins ne planira tu koristiti tu jer ne voli small ball.
E sad, neki govore da takav trener nikad ne bi mogao Garneta ostaviti na klupi pa da će on počinjati sa Lopezom, a neki drugi da će ga koristiti samo kao podršku Lopezu. Podršku u smislu da će mu on biti primarna zamjena.
Naravno ništa se ne zna dok ne počne sezona ali ono što hoću da kažem je da je izvjesno da se na Mirzu baš ozbiljno računa.

Janez je napisao/la:Ima do početka sezone još dosta vremena tek se zagrijava vjerujem da će tu biti još biti trejdova, dolazaka i promjena rano je još govoriti. Čitam da i oporavak Lopeza teče planiranim putem što me iznimno raduje jer njega poslije Mirze pravo volim i gotovim, valjda uspije da zaigra dobro kao što je činio prije povrede.

Jedino me malo rastužilo kada sam čuo da je onaj Ligata postao i PR našem Mirzi, valjda i njega neće posvađati sa domaćim medijima i rajom kao što je slučaj sa Džekom. :thumbdown:

Čisto sumnjam da će bit ikakvih trejdova kod njih, bar onih koji bi mogli bitno utjecati na Mirzu, jer nemaju prostora nimalo. Žele podmladiti ekipu i smanjiti one dodatne takse što plaćaju, ne znam kako se zovu :D
Što se tiče medija, evo na vrijeme intervju sa tv1 da te malo ohrabri :
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: heski, dana/u 14 jul 2014, 03:23, ukupno mijenjano 2 puta.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jul 2014, 03:19

Mirza je uvijek bio ljudina..Koliko postujem njegovu karijeru i ono sto je postigao u istoj, toliko mu se divim za ponasanje van parketa..Pravi kapiten,lider,primjer..Uvijek skroman,ali svjestan svojih kvaliteta..
I zato je za mene ( ok,uz Delibasica ) nas najveci sportista ikad :tokralju:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 03:24

mirzatele je napisao/la:I zato je za mene ( ok,uz Delibasica ) nas najveci sportista ikad :tokralju:
Tako je već puno bolje. :)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 jul 2014, 03:33

OTišao i Pierce. + minute za Mirzu. Ova sezona bi mogla biti zanimljiva. :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 03:39

*p!p!t@* je napisao/la:
OTišao i Pierce. + minute za Mirzu. Ova sezona bi mogla biti zanimljiva. :D
Još kako. :D :D :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 jul 2014, 03:43

mirzatele je napisao/la:Mirza je uvijek bio ljudina..Koliko postujem njegovu karijeru i ono sto je postigao u istoj, toliko mu se divim za ponasanje van parketa..Pravi kapiten,lider,primjer..Uvijek skroman,ali svjestan svojih kvaliteta..
I zato je za mene ( ok,uz Delibasica ) nas najveci sportista ikad :tokralju:
+1

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 jul 2014, 22:44

Tom Lorenzo @TomLorenzo 1 minute ago

Stephen A. Smith thinks Mirza Teletovic should play 30+ minutes per game, "He can PLAY!": -Jedan od najjacih NBA analiticara,inace. ;)

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 jul 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2014, 22:46

NEZALAGANJE je napisao/la:Tom Lorenzo @TomLorenzo 1 minute ago

Stephen A. Smith thinks Mirza Teletovic should play 30+ minutes per game, "He can PLAY!": -Jedan od najjacih NBA analiticara,inace. ;)
evo i klip :)
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jul 2014, 22:48

jedan od najboljih NBA analiticara kaze nesto sto bosanci znaju od njegovog dolaska u NBA prije 2 god :D :D
salim se naravno,ali i ja mislim da ce imati veliku ulogu u sljedecoj sezoni u Netsima..Kao sto su tradeovali ova 3-4 igraca mogli su i njega,ali ostavili su ga i mislim da cemo gledati sjajnu sezonu od Mirze..Jedino se nadam da ce dovesti nekog dobrog mladog igraca,jer bi na ovakvom istoku uz Brooka,Derona,JJ mogli i do finala
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 14 jul 2014, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 22:50

HE CAN PLAY ! :opaopa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 jul 2014, 22:51

Ako KG nastavi igrati na 5 onda ce Mirza biti starter u PO timu, a pisalo se ovdje da on nema taj kvalitet.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jul 2014, 22:53

Jako dirljiv govor,da nije ovaj ko Collins ? :rol: :rol:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2014, 22:55

nerkolfc je napisao/la:Ako KG nastavi igrati na 5 onda ce Mirza biti starter u PO timu, a pisalo se ovdje da on nema taj kvalitet.
Kakav KG, Lopez će igrati na 5. ;)

Mirza vjerovatno neće biti starter, ali ulaziće umjesto KG-a, tako da bi, kako sada stvari stoje, trebao da ima najmanje 20 minuta po utakmici. Ja mislim čak i više, ali eto to je neki minimum koji je opet odličan.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya i 19 gostiju.