pa jbte trejdovi su svi u fazonu bas onako kako bi svaki Bosanac zelio
svaki igrac koji je konkurencija Mirzi ili je bio sebican nije davao loptu je trejdovan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
otišao je i pierceVGS je napisao/la:Otisli Livingston, Blatche i Thorton zvani bumbar. Nije moglo bolje, najsebicniji igraci otisli
eto mirzi prostorakokuz je napisao/la:otišao je i pierceVGS je napisao/la:Otisli Livingston, Blatche i Thorton zvani bumbar. Nije moglo bolje, najsebicniji igraci otisli
Najbolje bi bilo da Garnett ode a da ne dovedu nikoga na 4kobe24 je napisao/la:Najidealnije po meni bi bilo da KG ostane. On svakako ne moze vise od 20 minuta, pa bi Mirza bio vjerovatno taj sesti igrac i ulazio u igru vec nakon 5-6 minuta. Nikako mu ne bi islo u prilog da dovedu neku zvijezdu na poziciji krilnog centra. Ako dodje neko zvucno ime, KG sigurno odlazi, a Mirzi ostaje 15-ak minuta. Iz tog razloga ja smatram da je puno bolja opcija Garnettov ostanak, mada sumnjam u to, pogotovo sad kad je Pierce napustio ekipu. Do pocetka sezone ima jos dosta vremena, moze se puno toga promijeniti. Netsi definitivno moraju dovesti jos neko zvucnije ime, samo da to ne bude neko na cetvorci...
Nema te šta rastužiti jer Mirza ne izbjegava medije kao Edin, a niti ima razloga za to. Mirza je sam rekao, da su i kritike dobrodošle bilo pozitivne, ili negativne, tako da ne treba očekivati promjenu Mirzinog ponašanja prema medijima, a kamoli prema nama navijačima.Janez je napisao/la:Jedino me malo rastužilo kada sam čuo da je onaj Ligata postao i PR našem Mirzi, valjda i njega neće posvađati sa domaćim medijima i rajom kao što je slučaj sa Džekom.
Pa osim Mirze i Garneta mogu koristiti i Plamlija za kojeg se spominjalo da odavno radi na igri na PF, i draftovali su nekog Korija Džefersona koji ih je zadovoljio igrom u ljetnoj ligi pa možda dobije poziv za kamp i tu ako im se svidi možda mu skuckaju neki ugovornerminh74 je napisao/la: A sem mirze koga jos imaju na PF ili misle na 4 koristiti garneta i kirilenka?!
Janez je napisao/la:Ima do početka sezone još dosta vremena tek se zagrijava vjerujem da će tu biti još biti trejdova, dolazaka i promjena rano je još govoriti. Čitam da i oporavak Lopeza teče planiranim putem što me iznimno raduje jer njega poslije Mirze pravo volim i gotovim, valjda uspije da zaigra dobro kao što je činio prije povrede.
Jedino me malo rastužilo kada sam čuo da je onaj Ligata postao i PR našem Mirzi, valjda i njega neće posvađati sa domaćim medijima i rajom kao što je slučaj sa Džekom.
Tako je već puno bolje.mirzatele je napisao/la:I zato je za mene ( ok,uz Delibasica ) nas najveci sportista ikad
OTišao i Pierce. + minute za Mirzu. Ova sezona bi mogla biti zanimljiva.VGS je napisao/la:Otisli Livingston, Blatche i Thorton zvani bumbar. Nije moglo bolje, najsebicniji igraci otisli
Još kako.*p!p!t@* je napisao/la:OTišao i Pierce. + minute za Mirzu. Ova sezona bi mogla biti zanimljiva.VGS je napisao/la:Otisli Livingston, Blatche i Thorton zvani bumbar. Nije moglo bolje, najsebicniji igraci otisli
+1mirzatele je napisao/la:Mirza je uvijek bio ljudina..Koliko postujem njegovu karijeru i ono sto je postigao u istoj, toliko mu se divim za ponasanje van parketa..Pravi kapiten,lider,primjer..Uvijek skroman,ali svjestan svojih kvaliteta..
I zato je za mene ( ok,uz Delibasica ) nas najveci sportista ikad
evo i klipNEZALAGANJE je napisao/la:Tom Lorenzo @TomLorenzo 1 minute ago
Stephen A. Smith thinks Mirza Teletovic should play 30+ minutes per game, "He can PLAY!": -Jedan od najjacih NBA analiticara,inace.
Kakav KG, Lopez će igrati na 5.nerkolfc je napisao/la:Ako KG nastavi igrati na 5 onda ce Mirza biti starter u PO timu, a pisalo se ovdje da on nema taj kvalitet.