Odakle ti ta info,ako je to tacno desni bek dolazi veceras.Bertrand je napisao/la:Lassana seli kod Hiddinka u Anzhi.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- legenda reala
- Kontakt:
Hajmo Jozo Benza i Higuaina + par miliona i dovedi majstora koji se zove Falcao

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bravo to upravo hocu da kazem ma obojicu + 30 nebi zaliolegenda reala je napisao/la:Hajmo Jozo Benza i Higuaina + par miliona i dovedi majstora koji se zove Falcao![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ako dovedete Bale i jos da igra bek kako ovdje neki racunaju, to bi bilo presmijesno, imati u ekipi tri lijeva beka Bale-a, coentraoa i marcelna, a svaki placen preko 30 miliona, to je smijesno, sta sve balavurdija nece iskombinovatidelko je napisao/la:moze Bale i beka igratibtw lijevi bek - meni je marcelo sasvim uredu igrac, a desnog beka treba da igra ramos, e po tom bi prioritet bio dobar stoper
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Haj ne palamudi i vi ste doveli Songa a imate 3 zadnja vezna...Romariooo je napisao/la:ako dovedete Bale i jos da igra bek kako ovdje neki racunaju, to bi bilo presmijesno, imati u ekipi tri lijeva beka Bale-a, coentraoa i marcelna, a svaki placen preko 30 miliona, to je smijesno, sta sve balavurdija nece iskombinovatidelko je napisao/la:moze Bale i beka igratibtw lijevi bek - meni je marcelo sasvim uredu igrac, a desnog beka treba da igra ramos, e po tom bi prioritet bio dobar stoper

- KapioFootball
- Kontakt:
Ma opustite se i pogledajte spot
mm
http://www.marca.com/blogs/fuera-de-jue ... aders.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.marca.com/blogs/fuera-de-jue ... aders.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HALA MADRID!!!
Sta 30,50 i jedan od njih i kaka.Realno,vrijedi tih para. 

-
- Kontakt:
I ja bas kontam sto ce im Bale?Na poziciji ljevog beka su extra popunjeni.Tu je Marcelo koji je po meni trenutno najbolji ljevi bek na svijetu, malo defanziva skripi ali je i to popravio dosta.Imaju i Koentraoa koji nije los, u def dosta dobar.O poziciji krila je suvisno i pricati.Tu su DiMaria, Ronaldo pa i Ozil.
Realu trenutno treba ili drama dobar stoper ili drama dobar desni bek, tu smo najtanje popunjeni.Ja bi vise volio beka jer se Ramos vec ustelio na stoperu i to dobro se ustelio i bilo bi bezveze vracati ga na beka.Sve ostale pozicije su extra popunjene.Steta sto su usrali Primeru ove godine vec na startu ali mislim da i dalje imaju dobre šanse i za primeru a da su prvi favorit uz Barcu i za LP.
Realu trenutno treba ili drama dobar stoper ili drama dobar desni bek, tu smo najtanje popunjeni.Ja bi vise volio beka jer se Ramos vec ustelio na stoperu i to dobro se ustelio i bilo bi bezveze vracati ga na beka.Sve ostale pozicije su extra popunjene.Steta sto su usrali Primeru ove godine vec na startu ali mislim da i dalje imaju dobre šanse i za primeru a da su prvi favorit uz Barcu i za LP.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne treba nama vrhunski stoper, vec pouzdan stoper-zamjena. Jer, realno Pepe-Ramos jedu djecu. Onu sarenu.
Problem nastaje kada upadnu Albiol i mladi Varane.
A desni bek jeste boljka, opet cemo limitiranog Arbelou da gledamo...
Bale nece doci.
Problem nastaje kada upadnu Albiol i mladi Varane.
A desni bek jeste boljka, opet cemo limitiranog Arbelou da gledamo...
Bale nece doci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- raul-zakon
- Kontakt:
Evo i ja sad sjedim na šolji
i kontam: Lijevi bek: Marcelo, Coentrao.
Lijevo krilo: CR, Di Magia, Ozil, a za nevolju i Marcelo, pa čak i Callejon.
Ali dobro, ova spika je pratila i Lukin transfer, pa je ipak došao, tako da...Jozo zna najbolje.

Lijevo krilo: CR, Di Magia, Ozil, a za nevolju i Marcelo, pa čak i Callejon.

Ali dobro, ova spika je pratila i Lukin transfer, pa je ipak došao, tako da...Jozo zna najbolje.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
davno sam napisao,imam povjerenja u ovo što Mou radi i uz sve što bi Ćiro reko reference koje Jose ima zašto razbijati glavu, ako misli da mu treba nek dovede koga hoće.
Brena je brena al dvaput je dvaput- spika o El tigreu
Brena je brena al dvaput je dvaput- spika o El tigreu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- KapioFootball
- Kontakt:
Os podemos confirmar que el Real Madrid está negociando con el Chelsea en estos momentos la cesión de Michael Essien.
Izvor Marca
Izvor Marca
HALA MADRID!!!
- raul-zakon
- Kontakt:
KapioFootball je napisao/la:Os podemos confirmar que el Real Madrid está negociando con el Chelsea en estos momentos la cesión de Michael Essien.
Izvor Marca

Koji k.??????
Essien od prije 3-4 godine je igračina, najbolji u svom zanatu, ali Essien danas je obična olupina od igrača.
On će vjerovatno biti zamjena za Diarru, pošto ovaj izgleda ide u Anzhi.
Dakle, ne očekujem da ima neku veću minutažu.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- KapioFootball
- Kontakt:
http://www.marca.com/2012/08/31/futbol/ ... 40734.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HALA MADRID!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Sky Sports - Essien u narednih sat vremena postaje igrač Real Madrida
AS - Lassana Diarra prelazi u Anzhi, u Rusiji prijelazni rok tek se završava za 6 dana.
AS - Lassana Diarra prelazi u Anzhi, u Rusiji prijelazni rok tek se završava za 6 dana.

E sta mi dovdemo,al haj ko zna moze def zadatke fino obavit Essien,al ako ce vec dovditi nekog nek to bude desni bek,mada i Essien moze igrati beka 

- Zenichanin
- Kontakt:
Essien u CFC samo na golu nije bioemir18 je napisao/la:E sta mi dovdemo,al haj ko zna moze def zadatke fino obavit Essien,al ako ce vec dovditi nekog nek to bude desni bek,mada i Essien moze igrati beka

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
koji ce nam penis essien , ocel mi neko objasniti ?
Ma neka ga mou najbolje zna njegove mogucnostigeoxx je napisao/la:koji ce nam penis essien , ocel mi neko objasniti ?

- raul-zakon
- Kontakt:
Ma yebo ovo, čovjeka samo nervoza i srklet uhvate...
Idem igrat FIFA-e, vraćam se iza ponoći da vidim kako je sve proteklo.
Idem igrat FIFA-e, vraćam se iza ponoći da vidim kako je sve proteklo.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.