Vi postojite ????NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zrinjevci ce unuke dobit dok docekaju na njihovoj![]()
![]()
![]()
U sestocifrenom broju. Haj sad matane vrvimiki651 je napisao/la:Vi postojite ????NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zrinjevci ce unuke dobit dok docekaju na njihovoj![]()
![]()
![]()
Zahvaljujem na poslusnostimiki651 je napisao/la:Ok...
Podsjecas me na svoju djevojkumiki651 je napisao/la:Ko će tebi odoliti
Ma laze ti ona da bude u parkumiki651 je napisao/la:Znači vucaraš se po parkovima noćuOpasno je to..
Ma stemamo i mi samo nismo betonmiki651 je napisao/la:U pravu si, mi štemamo a vi mlatite praznu slamuJoš jednom isprika.
Ako ti je lakše može onda 300.000 ali eura.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Babe kakvih 600 milja nija komora za teleportacijuanel81m je napisao/la:Mislim da novi reflektori koštaju oko 600.000 KM ako ne i više.Naravno, oni koji zadovoljavaju UEFA standarde.![]()
![]()
pola mozda i manje
Brato, do sezone ima PREKO 2 mjeseca. Kad se uigra ekipa, dovest jednog ili dva igraca i 3 sedmice pred pocetak sezone nije problem. Mi ne mjenjamo cijeli tim nego trazimo 3 ili cetri ciljana pojacanja. Panicis totalno bezveze. Citas vijesti o ostalim ekipama i donosis zakljucke grlom u jagode o Velezu. Nema potrebe.mikki21 je napisao/la:nekaze niko da prelazni rok netraje toliko, ali traje uigravanje novog igraca u ekipu! neznam koga da dovedes dva dana prje pocetka sezone i da neprodje pripreme on automatski nevalja tu polusezonu jer nije uigran u ekipu niti fiziski spreman i stim i najvece pojacanje nije nikakvo pojacanje... ja sam uvijek bio za to da se u nas dovede igrac na pocetak priprema ako nemoze tad, onda bolje da igra mozda i malo losiji igrac iz nasi redova ali igrac koji je spreman, puca od snage i uigran u ekipu...MostaracVelezovac je napisao/la:
Nedavno sam se bas raspitivao za reflektore i izgleda da se ne mogu instalirati bas kako ko hoce nego postoje specifikacije koje se moraju zadovoljiti i takvi reflektori kostaju stotinama hiljada maraka. Ovo je velika stvar ako to uspije jer to je najveca prepreka da imamo bas dobar stadion.
Sto se tice zrtvovanja sezone radi uspjeha, pojacanja i toga svega - prelazni rok jos nije ni poceo. Kakvo zrtvovanje?. Znate li koliko jos ima do kraja prelaznog roka? Dva i po mjeseca. Cemu panika? Moze se dovest 30 igraca za dva i po mjeseca. Polako.
sto se tice anija, burse i love za pomocni i reflektore, za mene je to dobro poslovanje ako ani ode u bursu za tu "cjenu"! samo za pomocni velez mora osigurat 250 000 a reflektori su isto tu negdje ako ne i skuplji, normalno ako ce bit po uefinim standardima da je dopusteno da igramo pod njima! znaci bursa bi u tom slucaju uzela anija za neki 500-600 hiljada maraka, nesto sto bi bio jedan od najbolji transfera koji je ijedan klub iz nase lige ikad napravio.. ali eto normalno i ja bi najradije da ani ostane i da je velez jak i igracki!
Pravo dobre, cuo sam raja pricaju da osim Hebibovica, dovodite Ostrakovica, Letica, Merzica i Skaljica.tello je napisao/la:Kakve su šanse da zadržite Hebibovića, a kakve su da ga mi dovedemo![]()
?
Pa ako budemo htjeli nece biti problemaKadet91 je napisao/la:Pravo dobre, cuo sam raja pricaju da osim Hebibovica, dovodite Ostrakovica, Letica, Merzica i Skaljica.tello je napisao/la:Kakve su šanse da zadržite Hebibovića, a kakve su da ga mi dovedemo![]()
?
Forza Velez!
Može Hebibović i Letić a ove ostale bi džaba na kaljenje slali al haj kad već nudišKadet91 je napisao/la:Pravo dobre, cuo sam raja pricaju da osim Hebibovica, dovodite Ostrakovica, Letica, Merzica i Skaljica.tello je napisao/la:Kakve su šanse da zadržite Hebibovića, a kakve su da ga mi dovedemo![]()
?
Forza Velez!
+ Jankovic bonus, 5+1 gratisKadet91 je napisao/la:Pravo dobre, cuo sam raja pricaju da osim Hebibovica, dovodite Ostrakovica, Letica, Merzica i Skaljica.tello je napisao/la:Kakve su šanse da zadržite Hebibovića, a kakve su da ga mi dovedemo![]()
?
Forza Velez!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.