AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2014, 20:07

A dobro, kada skontaš, stvarno lijepu budućnost imamo (bi trebali imati), tu je najmanje 5 igrača oko kojih bi se mogao graditi novi Milan.
Ali fazon je u tome što samo možemo nagađati koji će kada biti prodan, a ne kada će zaigrati zajedno. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 maj 2014, 22:25

Darmian, olako smo ga se odrekli .. momak pozvan za Italijansku repku za WC .. :damn:

A evo još jednog kojeg smo se olako riješili :

The 18-year old midfielder Muriel Dorigatti has joined Vasco da Gama. He was released by Milan last summer. :facepalm:

Rami i Mexes nisu pozvani za WC :puke:

Milan are interested in Twente's 25-year old winger Dusan Tadic, according to Dutch media. He made 16 goals and 14 assists this season. not bad :hmmmmm: stilom igre me podsjeca na Taarabta ..

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2014, 08:20

Alen Škoro je napisao/la:@ Il Principe

pa haj onda allenatore, budi pošten i reci kakvu sezonu iza sebe imaju monto,šiljo i abate? :oops:

Balotelli je svjetska klasa, bez obzira kakvu godinu imao iza sebe, jednim potezom rješava utakmice. :thumbup:
De Sciglio i Abate definitivno nisu zaslužili, pogotovo ovaj prvi. Velika greška mog miljenika Prandellija.
Monto je također mnogo oscilirao ali s obzirom na tanak vezni red kod Azzurra, ne čudi me da je pozvan.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 maj 2014, 11:40

Da mi je doživjet :

________Balotelli
___SeS__Mastour__Taarabt

:o :tokralju:

Berlusconi during a TV show: "Who will coach Milan next season? I will answer that the next time I'm invited to this show." :tralala:

Spaletti rekao NE Milanu, problem mala plaća.

Spaletti želi platu od 4.5miliona + da se zaposle njegova 3 pomocnika sa platama od po 1milion

-Kopačke koje će Balotelli nositi na Svjetskom prvenstvu. Jedna plava, druga roza :damn:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 12:05

IlPrincipe je napisao/la:
Milan are interested in Twente's 25-year old winger Dusan Tadic, according to Dutch media. He made 16 goals and 14 assists this season. not bad :hmmmmm: stilom igre me podsjeca na Taarabta ..

[youtube][/youtube]
Jedan od najboljih srpskih igraca i vjerovatno najbolji igrac Eredivisie! Tzv. all around player koji moze igrati sve 3 pozicije iza napadaca... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 maj 2014, 12:24

Jeste, krilo je baš ono što nam treba. Pogotovo lijevo. Tu smo ono baš deficitarni. :crazy: :crazy:

Nisam ni očekivao da bi Spaletti tek tako došao, za šaku klikera.
Mada, bespotrebno su mi ova preseravanja oko trenera. Ostavite Seedorfa kada je čovjeku već krenulo, dajte mu igrače koje želi i vidjet ćemo dokle može dogurati.
Ali ko zna šta mute... :yawn:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 maj 2014, 12:26

Kako mi je drago sto je Spaleti odbio ponudu, pa nije lud da radi za malo jada od Berluskonija, daBogda svaki sljedeci odbio. Levati levatski misle sve im moze proci na neki sarm ili na ime.. pihh neka neka.. :clap:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 maj 2014, 12:39

Tadic nije pravo krilo da bi igrao u Italiji, on je vishe playmaker. Ako bi doshao da igra krilo, bio bi josh jedan bust u nizu Milanovih investicija. A ako bi ga stavili iza Balawog, u liniji sa SESom i josh nekim - onda Kaka i Honda treba da idu na klupu ili na transfer listu.

Svi znamo da se to nece desiti. Dakle, ako dechko ima malo mozga - precice u neki klub koji ima ozbiljan plan ili u neki klub gde mu je brisan prostor na toj poziciji.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 13:05

@ Magica, slazem se! Ako bas traze krilo, onda im je bolji izbor Kostić... ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 maj 2014, 13:35

Kakvi ba Kostici i Tadici. nikad nisam cuo za njih a kamoli da budu pojacanja u Milanu. nama trebaju provjereni i kvalitetni igraci a ne neki kvazi talenti koji je na milione po svijetu a dva tri ostvare dobre karijere...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 maj 2014, 13:42

Upravo to.
Takvih poput njega imamo za izvoza koji se godinama unazad gomilaju i iskreno, pun mi ih je više ku'rac. Ili dovedi igrača kako bog zapovijeda ili ne dovodi nikoga.

Neka se pobrinu za odbranu i golmana, ovo ostalo ćemo skrpiti nekako.

FORZA MILAN !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 13:48

milanist je napisao/la:Kakvi ba Kostici i Tadici. nikad nisam cuo za njih a kamoli da budu pojacanja u Milanu. nama trebaju provjereni i kvalitetni igraci a ne neki kvazi talenti koji je na milione po svijetu a dva tri ostvare dobre karijere...
To sto ti ne pratis holandsko prvenstvo je tvoj problem, jer da pratis, ne bi valjao gluposti... ;)

Tadić je bolji od vecine igraca Milana i nije nikakav talenat, vec formiran igrac... ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 maj 2014, 13:54

Emanuelson je u istoj toj ligi bio medju 3 najbolja igraca, Huntelaar zabijao po 47, znamo kako su se proveli odnosno kako se provode trenutno u Milanu.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 maj 2014, 14:04

marconato je napisao/la:
milanist je napisao/la:Kakvi ba Kostici i Tadici. nikad nisam cuo za njih a kamoli da budu pojacanja u Milanu. nama trebaju provjereni i kvalitetni igraci a ne neki kvazi talenti koji je na milione po svijetu a dva tri ostvare dobre karijere...
To sto ti ne pratis holandsko prvenstvo je tvoj problem, jer da pratis, ne bi valjao gluposti... ;)

Tadić je bolji od vecine igraca Milana i nije nikakav talenat, vec formiran igrac... ;)
Eto ti mi ga toliko pratis da sve znas. da je neki nas fudbaler u nekom Holadnskom klubu pa mozda bi nekad i pratio koju utakmicu, i ti sigurno iz istog razloga i pratis te vec pomenute igrace, stoga nemoj mi suplje price.

cuj bolji igrac od vecine Milanovi. ovu u Milanu stvarno ne valja ali reci to je valjanje gluposti. to neka je formiran igrac i sta mu je domet, neki klub u Nizozemskoj ligi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 14:15

A_d_0 je napisao/la:Emanuelson je u istoj toj ligi bio medju 3 najbolja igraca, Huntelaar zabijao po 47, znamo kako su se proveli odnosno kako se provode trenutno u Milanu.
To ti nista ne znaci! Robben, RVP, Sneider, Suarez...su takodje igrali Eredivisie, pa gdje su sada i sta su u karijeri ostvarili?!

@ Milanist

Upravo u tome i jeste kljuc, sto to njemu nije domet, nego je davno prakucao holandsku ligu, jer je vec 2 sezone (po)najbolji igrac iste... ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 maj 2014, 14:26

marconato je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Emanuelson je u istoj toj ligi bio medju 3 najbolja igraca, Huntelaar zabijao po 47, znamo kako su se proveli odnosno kako se provode trenutno u Milanu.
To ti nista ne znaci! Robben, RVP, Sneider, Suarez...su takodje igrali Eredivisie, pa gdje su sada i sta su u karijeri ostvarili?!

@ Milanist

Upravo u tome i jeste kljuc, sto to njemu nije domet, nego je davno prakucao holandsku ligu, jer je vec 2 sezone (po)najbolji igrac iste... ;)
Govorim za igrace Milana. Ne moze niko reci ni da ce ovi Srbi bit pojacanje ni da nece. Imas primjera koji su opravdali epitete najboljih igraca te lige (tvoji primjeri), a imas onih koji nisu ni blizu (moji primjeri).

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 maj 2014, 14:29

Milan treba da se nafata ovih free agenata,Menez i slicni posto sumnjam da ce Berluskoni da iskesira novac.Da je njemu stalo do MIlana iskesirao bi 150mil za pojacanja,vratio Ancelottia na klupu da odradi 2-3 sezone i eto velikog Milana.
embrace the chaos

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2014, 14:32

A_d_0 je napisao/la:
Govorim za igrace Milana. Ne moze niko reci ni da ce ovi Srbi bit pojacanje ni da nece. Imas primjera koji su opravdali epitete najboljih igraca te lige (tvoji primjeri), a imas onih koji nisu ni blizu (moji primjeri).
Znam, zato sam i reagovao, jer ova 2 trce pred rudu i vec u startu osporavaju igrace koje nikad nisu ni gledali! :roll:

Slicna situacija je bila i u vezi Jojića kada je (iz slabije lige i koji je dosta manje dokazan igrac od Tadića) presao u Dortmund, pa djecko sada skoro pa redovno igra za BVB i to veoma dobro... ;)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 maj 2014, 14:38

IlPrincipe je napisao/la:

-Kopačke koje će Balotelli nositi na Svjetskom prvenstvu. Jedna plava, dr. roza
:thumbdown:
embrace the chaos

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 14 maj 2014, 14:54

Tadić je ove godine bio najbolji u Holandiji, pratio sam ligu i svi su njime oduševljeni. Bio je bolji od svih silnih talenata Ajaxa ili Psv-a. Ima odličnu topovsku ljevicu, odlično izvodi prekide, kreativan, bio bi odlično pojačanje za nas ali neće Berlu nikada iskeširati lovu za njega.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.