Nek im neko javi da US Open nije na travi, to je ono ZELENO momci

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ti, Pero ložač, prvo se oznoji da dobiješ Stanimala, koji igra onako, ali dovoljno da stisne muda, pa tek onda imaš pravo glasa.S-Y-L-A-R je napisao/la:Tako je Ševa! Sve ih postroji i odškoluj... do finala
Kad izgubi, sam je sebe dobio?delinjo je napisao/la:ma nista mi ne mislimo
mi smo opusteni i nemamo ocekivanja za razliku od drugih kojimas e gace tresu
kad izgubi set onda je to kriminalan Federer
kad pocisti sa nulom nekoga onda jbg nije do njega do protivnika je
sta ces navikli smo mi na to zato i jeste najveci
S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad izgubi, sam je sebe dobio?delinjo je napisao/la:ma nista mi ne mislimo
sta ces navikli smo mi na to zato i jeste najveci![]()
![]()
Ševa, s druge strane, će sve pootvarati, ali šampanjac za proslave neće do Maja.
Bratiću, nemoj da te Sheva svrstava u ove polupadobrance, kad znam da nisi...delinjo je napisao/la:ma nista mi ne mislimo
sta ces navikli smo mi na to zato i jeste najveci
Hahaha bratiću moj, na WB Sheva nije imao toliko dobrih prognoza i pogodaka kao na US Openu, tako da ti je to slaba utjeha...delinjo je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad izgubi, sam je sebe dobio?delinjo je napisao/la:ma nista mi ne mislimo
sta ces navikli smo mi na to zato i jeste najveci![]()
![]()
Ševa, s druge strane, će sve pootvarati, ali šampanjac za proslave neće do Maja.
znas sta je najgore to on sve pise isto ko na WB
ali u bobu isto stvarno a znamo kako je to zavrsilo![]()
Ma ne poričem ja uopšte, čak je i prema kladionicama Rafa bio favorit, jbg desilo se, imao je neke šanse, nije iskoristio i to je to.delinjo je napisao/la:hahaha priznaj bolan da si rekao na WB ne moze starac nikad dobiti Rafu
pa kad si vidio da je vrag odnio saluuuuuu
I corava koka zrno ubode. O cemu pricamo kad je starac mjenjao reket da bi se prilagodio Nadalu. Uostalom frajer je dobio vise meceva od 2017 pa nadalje al kao sto sam vec rekao Rafa je bar dolazio na megdan i gubio. Ova pickica se vazda izvlacila sa sljake.BosniaBoston je napisao/la:NadalRafa je napisao/la:@delinjo
![]()
pa ko koga kituje citav zivot majku mu hahaha
ne prizeljkujem ja nikog jer preko Novaka nece da moze a i ako bude onda ide skolovanje i silovanje bekenda starcu.
@shevchet ti si babuka
Aha
Da nije Robina Fedja ne bi imao Career Grand Slam. Toliko "znate" o tenisu a zaboravljate da je babo kitovo starca i na AO i na WB. Kad ono starac dobi babu na RG? Da nije Roddicka Phillipousisa Hewitta i ostalih levata Fedja bi imao Slamova k'o Sampras.delinjo je napisao/la:cuj pickica::::da nije sljake prijatelju i njegove gluposti da mu dolazi toliko na sljaku ::::sad uopste ne bi pricali o Rafi kao Rogerovom konkurentu :::steta to je dosao tobe tek kad je ostario
Da nije nadalove povrede ni Nole nebi imao CGS pa ga ne napadasNadalRafa je napisao/la:Da nije Robina Fedja ne bi imao Career Grand Slam. Toliko "znate" o tenisu a zaboravljate da je babo kitovo starca i na AO i na WB. Kad ono starac dobi babu na RG? Da nije Roddicka Phillipousisa Hewitta i ostalih levata Fedja bi imao Slamova k'o Sampras.delinjo je napisao/la:cuj pickica::::da nije sljake prijatelju i njegove gluposti da mu dolazi toliko na sljaku ::::sad uopste ne bi pricali o Rafi kao Rogerovom konkurentu :::steta to je dosao tobe tek kad je ostario
Bratiću, Bgm si počeo gubiti kompas kako turnir odmiče, haman te nervoza hvata.delinjo je napisao/la:cuj pickica::::da nije sljake prijatelju i njegove gluposti da mu dolazi toliko na sljaku ::::sad uopste ne bi pricali o Rafi kao Rogerovom konkurentu :::steta to je dosao tobe tek kad je ostario
Vjerovatno al ga je makar dobio na RG. Da se nije Murray userendao ne bi ni Novak uzeo RG. Al je cinjenica da je vas Fedtardove strah jer razlika od dva slema i nije neka. A ako se osvoji US onda cemo se poravnat sigurno.BosniaBoston je napisao/la:Da nije nadalove povrede ni Nole nebi imao CGS pa ga ne napadasNadalRafa je napisao/la:Da nije Robina Fedja ne bi imao Career Grand Slam. Toliko "znate" o tenisu a zaboravljate da je babo kitovo starca i na AO i na WB. Kad ono starac dobi babu na RG? Da nije Roddicka Phillipousisa Hewitta i ostalih levata Fedja bi imao Slamova k'o Sampras.delinjo je napisao/la:cuj pickica::::da nije sljake prijatelju i njegove gluposti da mu dolazi toliko na sljaku ::::sad uopste ne bi pricali o Rafi kao Rogerovom konkurentu :::steta to je dosao tobe tek kad je ostario
Jedan ga je dobio na RG-u. Drugi ne bi ni za 3 života. O čemu pričaš?BosniaBoston je napisao/la:Da nije nadalove povrede ni Nole nebi imao CGS pa ga ne napadas
A jedan je dobio tog jednog na samom vrhuncu na sljaciS-Y-L-A-R je napisao/la:Jedan ga je dobio na RG-u. Drugi ne bi ni za 3 života. O čemu pričaš?BosniaBoston je napisao/la:Da nije nadalove povrede ni Nole nebi imao CGS pa ga ne napadas
Nije se dobro izrazio...S-Y-L-A-R je napisao/la:Jedan ga je dobio na RG-u. Drugi ne bi ni za 3 života. O čemu pričaš?BosniaBoston je napisao/la:Da nije nadalove povrede ni Nole nebi imao CGS pa ga ne napadas
To je stvar koja stoji za sve trojicu, apsolutno nerelevantno. Isto da kažeš: da se nisu pojavili Rafa i Novak, starac bi imao 40+ slamova. Istina, ali jesu, i zato će završiti kao treći ikad, šta će.shevchet je napisao/la:Nije se dobro izrazio...S-Y-L-A-R je napisao/la:Jedan ga je dobio na RG-u. Drugi ne bi ni za 3 života. O čemu pričaš?BosniaBoston je napisao/la:Da nije nadalove povrede ni Nole nebi imao CGS pa ga ne napadas
Da nije Rafa zadnjih 6-7 godina bio toliko po bolnici, sigurno da bi Nole imao manje Slamova, to stoji.
Ovo za CGS, ne slažem se ni ja, to nema veze, jer Nole je pokazao par puta, ako ništa namuči Rafu na šljaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.