E nes docekat
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dvije ...i golmani su tanki

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kosoric je i u prvom mandatu bio dobar stoper, samo sto je neko navalio da ga otjera i bezveze ga poceli prozivati da je truhla jabuka.
Jovanovic i Ikic djeluju kao dobri igraci. Ne znam kako i gdje ih Amar iskopa.
Pavic i Stevanovic pofino stekaju za ostatkom ekipe, ali eto. Mislim da ce se i mali Seha lagano pripremati kroz ovu sezonu da zauzme mjesto Pavica. To bi bilo idealno. Mali je veliki potencijal. Vjerujem da ce se on na kraju i dobro prodati.
Nisam nesto upratio Blazevica u Celiku, nadam se da ce biti bolji od Sinise, koji je meni bas drag momak, ali cesto se izgubi na terenu. Tesko mu je i prigovarati nesto jer uvijek ostavi srce na terenu, a to je nesto sto se cijeni bez obzira na kvalitet. Ako se ne varam on je jedan od igraca s najvise staza u ekipi. On i Veca mislim da su jedini od one sabljine ekipe u kontinuitetu kod nas.
Taj Ayaji bi nam vec dosao kao budali samar.
Jovanovic i Ikic djeluju kao dobri igraci. Ne znam kako i gdje ih Amar iskopa.
Pavic i Stevanovic pofino stekaju za ostatkom ekipe, ali eto. Mislim da ce se i mali Seha lagano pripremati kroz ovu sezonu da zauzme mjesto Pavica. To bi bilo idealno. Mali je veliki potencijal. Vjerujem da ce se on na kraju i dobro prodati.
Nisam nesto upratio Blazevica u Celiku, nadam se da ce biti bolji od Sinise, koji je meni bas drag momak, ali cesto se izgubi na terenu. Tesko mu je i prigovarati nesto jer uvijek ostavi srce na terenu, a to je nesto sto se cijeni bez obzira na kvalitet. Ako se ne varam on je jedan od igraca s najvise staza u ekipi. On i Veca mislim da su jedini od one sabljine ekipe u kontinuitetu kod nas.
Taj Ayaji bi nam vec dosao kao budali samar.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne hvalite previse 
U najblize drvo sad kucnite

U najblize drvo sad kucnite
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bice valjda dovoljno za evropu 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Imo je srece sto se Stana razbolio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
U prvi mah, činilo se da je cijena povrede jako velika budući da su zbog povreda utakmicu ranije završili Petar Bojo, koji je izašao još sredinom prvog poluvremena, te Aleksandar Jovanović, koji je u drugom poluvremenu na nosilima iznesen sa terena.
Ipak, današnji pregledi su pokazali da razloga za brigu nema, te će i Petar Bojo i Aleksandar Jovanović biti u konkurenciji za nedjeljni meč protiv Tuzla Cityja.
Ipak, današnji pregledi su pokazali da razloga za brigu nema, te će i Petar Bojo i Aleksandar Jovanović biti u konkurenciji za nedjeljni meč protiv Tuzla Cityja.
Mislis mi smo imali srece?
@irfo

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
U duhu hajcanja i iscekivanja nedjelje gledam izvjestaje. Protiv Slobode na otvorenju istoka suza ide sama. Kakav smo napad imali Miro Stevanovic, Lendra i Zakaric i opet nista. Ajde Ivane proradi. Jedan na jedan igraj Ivaneee
1921
Zamisli da smo tad imali Amara sa Zakaricem,Stevanovicem,Lendrec,Zeba,Bekric,Graovac,Blagojevic u onoj euforiji stadion popisao bi se ali ****korisnikljoze je napisao/la: ↑05 mar 2020, 23:07U duhu hajcanja i iscekivanja nedjelje gledam izvjestaje. Protiv Slobode na otvorenju istoka suza ide sama. Kakav smo napad imali Miro Stevanovic, Lendra i Zakaric i opet nista. Ajde Ivane proradi. Jedan na jedan igraj Ivaneee
Kako je lijepo kad Arenasport prenosi utakmice, pa me danas pet ljudi pita ko vam je onaj Štilić, kakva golčina. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i sto nije tekma u subotu ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa vjerovatno jer smo igrali i mi i Tuzla u gostima u srijedu. 

pa ne ceka mi se toliko moj Ljoze...treba misliti o navijacima i delinju..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.