U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Faul pocao van kaznenog prostora. Da smo mi bili u pitanju izvukao bi ga vani.
Omladinske selekcije
Koja katastrofa.

Koja katastrofa.
Zar je moguce da svaki put stave nekog Hrvata koji veze nema o trenerskom poslu.Barbaric prosle godine izuzetak.Doci ce nakon ovog opet neka ubleha i tako ukrug.Serem im se vise na nacionalne kljuceve
Dajte vise nek vodi neko ko zna. 3 Srbina? Nek su ako znaju svoj posao,a ne nekog ko se prvi put susrece s ovim poslom. Ne mora uopste bit neko od ove 3 komponente u drzavi.

Dajte vise nek vodi neko ko zna. 3 Srbina? Nek su ako znaju svoj posao,a ne nekog ko se prvi put susrece s ovim poslom. Ne mora uopste bit neko od ove 3 komponente u drzavi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Japaura krenulo za juniore Augsburga u Bundesligi ove sezone, danas zabio 4. gol u petom meču. 

@igrajlopte 🐦
Bravo malac!
Luka Tunjic ( Kiel) dobio poziv za trening camp Njemacke u18.
Sve go lopov i prevarant. Djeca iz Lukavca su kvalitetnija od ovih iz Banja Luke
Dobro sam ja rekao yebat ce ih Ashdod. Ko je nas predstavljao u LP Boze sacuvaj.Djeca veze nemaju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dodje li ovaj mali tarik seferovic sto igra za u17 svicu sta svicarcu Karisu seferovicu... takodjer za svicu igra i neki srdanovic sa doduse cudnim imenom za bosanca...
Rodak
Buduci svicarac ako se bude pitao idiot Hamza.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
U-17 reprezentativci Bosne i Hercegovine okupiće se 18. oktobra u Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje će se spremati za turnir Grupe 2 prve runde kvalifikacija za Euro 2023.
Faris Mehić (Sarajevo), Adel Duškaj (Željezničar), Mladen Jurkas (Borac), Zlatan Zeničanin (Željezničar), Harun Sadžak (Željezničar), Filip Taraba (Široki Brijeg), Dženan Šabić (Željezničar), Jusuf Terzić (Borac), Nidal Čelik (Sarajevo), Sergej Popović (Željezničar ST Banja Luka), David Karačić (Zrinjski), Vedad Garčević (Tuzla City), Din Avdić (TSV 1860 München, Njemačka), Bego Kurjaković (SK Austria Klagenfurt, Austrija), Ensar Mušić (Rapid Wien, Austrija), Roko Šilić (Zrinjski), Marko Brekalo (Široki Brijeg), Adrijano Rizvić (Rijeka, Hrvatska), Faris Babić (Sarajevo), Emir Dugić (Željezničar), Stefan Marčetić (Borac), Vuk Ćorić (Borac), Aleksa Popović (Željezničar ST Banja Luka), Ivano Gojsilović (Široki Brijeg), Kerim Alajbegović (Bayer 04 Leverkusen, Njemačka), Dušan Petrović (Borac), Amer Buljubašić (Hamburger SV, Njemačka).
Nema Bezdroba?
5 iz Borca 
Faris Mehić (Sarajevo), Adel Duškaj (Željezničar), Mladen Jurkas (Borac), Zlatan Zeničanin (Željezničar), Harun Sadžak (Željezničar), Filip Taraba (Široki Brijeg), Dženan Šabić (Željezničar), Jusuf Terzić (Borac), Nidal Čelik (Sarajevo), Sergej Popović (Željezničar ST Banja Luka), David Karačić (Zrinjski), Vedad Garčević (Tuzla City), Din Avdić (TSV 1860 München, Njemačka), Bego Kurjaković (SK Austria Klagenfurt, Austrija), Ensar Mušić (Rapid Wien, Austrija), Roko Šilić (Zrinjski), Marko Brekalo (Široki Brijeg), Adrijano Rizvić (Rijeka, Hrvatska), Faris Babić (Sarajevo), Emir Dugić (Željezničar), Stefan Marčetić (Borac), Vuk Ćorić (Borac), Aleksa Popović (Željezničar ST Banja Luka), Ivano Gojsilović (Široki Brijeg), Kerim Alajbegović (Bayer 04 Leverkusen, Njemačka), Dušan Petrović (Borac), Amer Buljubašić (Hamburger SV, Njemačka).
Nema Bezdroba?

Ne kontam nista sta se desava od dolaska Jusufbegovica...
Ponovo nema Muharemovica. Djedovic, Spago, Markocevic, Dzevahiric, Bezdrob...
@Zukanovic
Ovo je siri spisak, otpast ce sigurno bar 2-3 igraca za finalni spisak.

Ponovo nema Muharemovica. Djedovic, Spago, Markocevic, Dzevahiric, Bezdrob...
@Zukanovic
Ovo je siri spisak, otpast ce sigurno bar 2-3 igraca za finalni spisak.
@igrajlopte 🐦
Ništa novo u ovim omladinskim kategorijama, ovako će i biti dok pravi ljudi ne uzmu stvari u svoje ruke. Vidim da gotovo i nema komentara o tome kako je juniorska reprezentacija završila zadnja u grupi s 0 bodova.
-
- Kontakt:
E ako ga je Special One stavio na klupu, tu sigurno ima potencijaala posebno u defanzivi

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Jusufbegović tv analitičar i privatni trener ima da napravi veliki napredak sa ovom selekcijom.Odlicna promocija Borca i njihovog 07'godista !