shaman7 je napisao/la:Jes da ste navikli na neozbiljnost od mene, ali sad nema razloga tome. Kako sam danas čuo, Bursa daje reflektore i jos nesto para za hebibovica

aferim kardesem.
shaman7 je napisao/la:Jes da ste navikli na neozbiljnost od mene, ali sad nema razloga tome. Kako sam danas čuo, Bursa daje reflektore i jos nesto para za hebibovica
Johnny,johnnyyK je napisao/la:![]()
Vala si za mustuluka za ove reflektore.Taman dodjem do sebe nakon onog celopeka ono opet utakmica,i tako u krug citav august.shaman7 je napisao/la:Jes da ste navikli na neozbiljnost od mene, ali sad nema razloga tome. Kako sam danas čuo, Bursa daje reflektore i jos nesto para za hebibovica
Koliko inace kostaju reflektori, instalacija....??? Sve je to lijepo, ali ostadosmo bez naj igraca, a nidje pojacanja....shaman7 je napisao/la:Jes da ste navikli na neozbiljnost od mene, ali sad nema razloga tome. Kako sam danas čuo, Bursa daje reflektore i jos nesto para za hebibovica
Nije baška da smo navikli na dobre rezultate, pa bi nam bilo neobičnoKadet91 je napisao/la:Koliko inace kostaju reflektori, instalacija....??? Sve je to lijepo, ali ostadosmo bez naj igraca, a nidje pojacanja....shaman7 je napisao/la:Jes da ste navikli na neozbiljnost od mene, ali sad nema razloga tome. Kako sam danas čuo, Bursa daje reflektore i jos nesto para za hebibovica
Nedavno sam se bas raspitivao za reflektore i izgleda da se ne mogu instalirati bas kako ko hoce nego postoje specifikacije koje se moraju zadovoljiti i takvi reflektori kostaju stotinama hiljada maraka. Ovo je velika stvar ako to uspije jer to je najveca prepreka da imamo bas dobar stadion.Kadet91 je napisao/la:Koliko inace kostaju reflektori, instalacija....??? Sve je to lijepo, ali ostadosmo bez naj igraca, a nidje pojacanja....shaman7 je napisao/la:Jes da ste navikli na neozbiljnost od mene, ali sad nema razloga tome. Kako sam danas čuo, Bursa daje reflektore i jos nesto para za hebibovica
nekaze niko da prelazni rok netraje toliko, ali traje uigravanje novog igraca u ekipu! neznam koga da dovedes dva dana prje pocetka sezone i da neprodje pripreme on automatski nevalja tu polusezonu jer nije uigran u ekipu niti fiziski spreman i stim i najvece pojacanje nije nikakvo pojacanje... ja sam uvijek bio za to da se u nas dovede igrac na pocetak priprema ako nemoze tad, onda bolje da igra mozda i malo losiji igrac iz nasi redova ali igrac koji je spreman, puca od snage i uigran u ekipu...MostaracVelezovac je napisao/la:Nedavno sam se bas raspitivao za reflektore i izgleda da se ne mogu instalirati bas kako ko hoce nego postoje specifikacije koje se moraju zadovoljiti i takvi reflektori kostaju stotinama hiljada maraka. Ovo je velika stvar ako to uspije jer to je najveca prepreka da imamo bas dobar stadion.Kadet91 je napisao/la:Koliko inace kostaju reflektori, instalacija....??? Sve je to lijepo, ali ostadosmo bez naj igraca, a nidje pojacanja....shaman7 je napisao/la:Jes da ste navikli na neozbiljnost od mene, ali sad nema razloga tome. Kako sam danas čuo, Bursa daje reflektore i jos nesto para za hebibovica
Sto se tice zrtvovanja sezone radi uspjeha, pojacanja i toga svega - prelazni rok jos nije ni poceo. Kakvo zrtvovanje?. Znate li koliko jos ima do kraja prelaznog roka? Dva i po mjeseca. Cemu panika? Moze se dovest 30 igraca za dva i po mjeseca. Polako.
Babe kakvih 600 milja nija komora za teleportacijuanel81m je napisao/la:Mislim da novi reflektori koštaju oko 600.000 KM ako ne i više.Naravno, oni koji zadovoljavaju UEFA standarde.
Upravo tako zizu.zizu1991 je napisao/la:Nema bola od te priče ništa. Ni u najluđim snovima.
Neka si ti potpis sklonio-Samo Velež,samo BiH,tako nekako bješe...a žibje putko pročitani.carina je napisao/la:Upravo tako zizu.zizu1991 je napisao/la:Nema bola od te priče ništa. Ni u najluđim snovima.
Supljak da ne mote veci, kakvi crni reflektori, kakav teren, ne mozemo ne dovest nego ni zadrzat igracki kadar.
Sto se prije avizamo i skontamo dje smo mi ustvari, lakse ce nam bit.
Istina, nazalost.
Carina kralju mostarski ,ti jednu heftu ultras a drugu rodjenicarina je napisao/la:Upravo tako zizu.zizu1991 je napisao/la:Nema bola od te priče ništa. Ni u najluđim snovima.
Supljak da ne mote veci, kakvi crni reflektori, kakav teren, ne mozemo ne dovest nego ni zadrzat igracki kadar.
Sto se prije avizamo i skontamo dje smo mi ustvari, lakse ce nam bit.
Istina, nazalost.
a nedavno bilo 1922. jesmo ludiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi finog broja stranicepa hajde da pozdravimo najstariju navijacku grupu u drzavi i prvi registrovani KN na prostorima bivse Jugoslavije
RED ARMY 1981-2014
33 GODINE MOSTARSKE TIFO SCENE
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.