AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 13 maj 2014, 11:24

Prema onome što piše italijanska štampa Spaleti vodi u trci za novog trenera Milana.
Navodno je u kombinaciji i trener Benfice - zanimljivo
Abate za Marchetia? Gdje treba potpisati???
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 maj 2014, 11:31

Galliani demantovao da je zvao Jorge Jesusa i Conte-a .. Spaletti dolazi u Milano u narednih nekoliko dana. :facepalm:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2014, 11:47

Ovoj dvojici degenerika treba jedan pad sa skijaške staze, malo manje bolan Šumijevom, možda im se vrate moždane vijuge u prvobitno stanje, jer ovo što ("rade") posljednjih 10-ak god. je van svake granice pameti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 maj 2014, 13:04

Tacno mi ubise zelju i snagu da pratim sve ovo, nista normalno da se desi. Smeta im Sedorf, najvise maloumnom Galianiju, zao mi Sedorfa jer je covjek uspio povezat ekipu u vrlo kratkom periodu a mislim da bi to bilo puno bolje od sljedece sezone. Sta ce Spaleti, sigruno ce reci da ima dobru ekipu za sljedecu sezonu i da ce se borit za LP..
Patnja ziva, valjda ce bit bolje..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2014, 13:13

Nemam ja ništa protiv toga da dovedu Spalettija, solidan i iskusan trener, ali čisto sumnjam da će uspjeti nešto promijeniti mjenjanjem trenera. Problem je u rosteru. Dok to ne isprave, džaba im sve, pa makar Mourinha doveli.

I ovaj ćelavac, da hoće crknuti više. Sve je ovo njegovo maslo, a Berla ga sluša jer mu vjeruje. Postao je rak rana kluba, gori nego raznorazni Constanti, Zaccardi, Nocerini i tako dalje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2014, 14:22

Milan Fans ★ ‏@MilanEye 4m #SKY's Di Marzio reports that Milan are in contact with Valencia for Rami and he remains the priority. Alex is the alternative.
Aferim :clap: :clap:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 maj 2014, 14:36

A onoliko dobrih trenera u Engleskoj u manjim timovima...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 maj 2014, 15:32

Ibra prekjučer boravio u Milanu i bio u društvu svog najboljeg prijatelja iz Milana, Abatea ..

slika
slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2014, 15:40

rope11 je napisao/la:Nemam ja ništa protiv toga da dovedu Spalettija, solidan i iskusan trener, ali čisto sumnjam da će uspjeti nešto promijeniti mjenjanjem trenera. Problem je u rosteru. Dok to ne isprave, džaba im sve, pa makar Mourinha doveli.

I ovaj ćelavac, da hoće crknuti više. Sve je ovo njegovo maslo, a Berla ga sluša jer mu vjeruje. Postao je rak rana kluba, gori nego raznorazni Constanti, Zaccardi, Nocerini i tako dalje.
+1

Zapeli su sa trenerom a mi u ekipi nemamo beka koji zna centrirati. Možda sam više dosadan sa tim ali to je bolna istina i nervira me više nego išta. Jbt kako ćeš pobijediti kad ti nema ko ubaciti loptu. Abate, Šiljo, Constant, Emanuelson nek' se svi gone u pm :evil:

A što je najtužnije ja ne znam ni koga bi mogli dovesti (finansijski a i zbog načina "rada" uprave) još pogotovo sad nećemo u Europu, ne znam koji bi kvalitetan igrač htio doći u klub koji ne igra Europu i to još u Italiji...

Od onakvog kluba ostalo je samo ime.. :cry:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 13 maj 2014, 17:27

IlPrincipe je napisao/la:El Shaarawy: "If I will stay at Milan? Yes, absolutely."

El Shaarawy: "If I don't get called up? I will calmly accept it. I will focus on Milan and our objective will be the Scudetto."

El Shaarawy: "I still believe that I will be called up for the World Cup. I hope that I will be the squad that will be announced tomorrow."

El Shaarawy: "Balotelli? He's my friend and we have shared many great moments together."

El Shaarawy: "I'm really happy to be back. I'm disappointed about yesterday's defeat, but it was a great satisfaction for me to return."

Montolivo,Balotelli,Abate,De Sciglio pozvani za Brazil

Iskreno, upitno koliko je i jedan od cetvorice nabrojanih zasluzio poziv za SP...
NON MOLLARE MAI

SADET
Kontakt:

Post Postao/la SADET » 13 maj 2014, 17:36

zdravo rajo ja sam jos jedan zabrinut navijac milana. pratim vase postove svaki dan i volim cuti misljenja drugi navijaca naseg milana.za spaletija bi reko da je korak unazad ako dalje moze

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2014, 17:43

Dobro nam dosao ;)
Nego, najtalentovaniji mladi igrac u svijetu trenira s prvim timom i prema nekim najavama mogao bi dobiti priliku protiv Sassuola :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 maj 2014, 17:58

nisam imao kad ovih dana da pišem...pa da se vratimo na Atalantu...

kao prvo ukakiše mi rođendan koji je bio dan ranije :D

kao drugo, izgubismo na način na koji smo mali milion puta pobijedili u ove zadnje 2-3 sezone...znači kilava igra i na kraju neki individualni potez i to je to, vratilo se milo za drago

iskreno, mislio sam da će Atalanta odigrati i dosta bolje, pogotovo što su igrali na domaćem terenu ali ekipa bez ambicije, odigrala je upravo tako i MORALI smo ih dobiti sa samo malo hrabrijom igrom

penal sumnjiv, stativa Balotelija, 90-ka domaćina u zadnjim sekundama i kapak

iskreno ne žalim toliko ni zbog poraza ni zbog EL jer ionako je to smeće od takmičenja...jedino mi je drago zbog El92 koji je nastavio po starom, trči po cijelom terenu, uklizava u svom 16-ercu, napada protivnički...kralj se vratio i to je jedina dobra stvar

što se tiče EL, kako sam rekao, to je smeće od takmičenja, igraš protiv Sparte, Boteva, Černomoreca, Brage, Wigana...ništa nisčim

bolje halaliti evropu jednu godinu, pospremit ekipu i navaliti na Skudeto od prvog kola

a što se tiče ovih glasina vezanih za Ramija i Aleksa...pa Aleksa nikad ne bi uzeo prije Ramija
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2014, 18:04

Alex je badava a Ramija treba platit i to je logika senilnih celavaca

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 maj 2014, 18:15

Alen Škoro je napisao/la: Iskreno, upitno koliko je i jedan od cetvorice nabrojanih zasluzio poziv za SP...
sva sreća pa je Prandelli trener a ne ti :urnebes:

Matri: "I will return to Milan, then we will see."

Hachim Mastour je sada član prvog tima AC Milana : Adriano Galliani je to danas potvrdio u Milanellu.
Hachim ce 16-tog juna i zvanično potpisati profesionalni ugovor.

Hachim Mastour danas trenirao s prvim timom :kafa: odmah bacio freestyle sa Robinhom i Faraonom ..

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 maj 2014, 18:19

ojjj Hašima našeg...dječija faca, kako li je samo sada u njegovoj glavi

ja u njegovim godinama bi sretan da me trener odredi da donosim lopte na utakmici Druge lige i opet mi bila trema kad vidim "prvotimce" da prođu pored mene a tek kad me pozdravi neki ili nešto sl...
Undici stelle - ACM 1899

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 13 maj 2014, 18:34

@ Il Principe

pa haj onda allenatore, budi pošten i reci kakvu sezonu iza sebe imaju monto,šiljo i abate? :oops:

Balotelli je svjetska klasa, bez obzira kakvu godinu imao iza sebe, jednim potezom rješava utakmice. :thumbup:
NON MOLLARE MAI

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2014, 19:16

Ajde barem nesto fino da se desi u Milanu.... jbg jedva cekam da vidim hasima, faraona, balonju zajedno na terenu kako zare i pale :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2014, 19:41

Ma moš mislit što ćeš ih dočekat. Ja bih bio sretan kad bi bar jedan od njih ostao. :mrgreen:

četiri milanista pozvani u reprezentaciju, bez šaravija.
pa dobro ovaj gore reče, stvarno je diskutabilno pričati o tome da li su zaslužili poziv ili ne... prednost im je što je italija u frci s bekovima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2014, 19:48

ma jasta ce neg ostati, gdje ce u pm :D :D

ma jbg kad ovako malo bolje pogledam sastav, pa vidim ovih par omladinaca odmah mi se stvori slika u glavi kako oni vode glavnu rijec na terenu. naravno u dresu Milana i da se upravo stvara novi Milan, polako ali sigurno, svi ce oni izrasti u WC igrace.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.