Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Red Assassin je napisao/la:Aguero's agent will be at anfield for todays game!
Maxi i Aguero imaju istog agenta sad dal je tu zbog produzavanja maxijevog ugovora ili zbog Aguera vidjet cemo
zamisli ovaj napadILoveLFC je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Aguero's agent will be at anfield for todays game!
Maxi i Aguero imaju istog agenta sad dal je tu zbog produzavanja maxijevog ugovora ili zbog Aguera vidjet cemo![]()
Zamislite napad Suarez-Aguero...
ILoveLFC je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Aguero's agent will be at anfield for todays game!
Maxi i Aguero imaju istog agenta sad dal je tu zbog produzavanja maxijevog ugovora ili zbog Aguera vidjet cemo![]()
juznjak> je napisao/la:ILoveLFC je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Aguero's agent will be at anfield for todays game!
Zamisli dodje ti Monica Belluci i kaze aj me zajasi .
Odlično Carroll i Suarez u prvoj ma razvalićemo ihlfc.tz je napisao/la:The Reds team in full is: Reina, Johnson, Flanagan, Skrtel, Carragher, Spearing, Lucas, Maxi, Kuyt, Carroll Suarez. Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Ngog, Cole, Poulsen, Robinson, Shelvey.
Utakmica ce se prenositi direktno na SPORT KLUBU + to je 100% sigurno,a ono sto je zanimljivo je to da u Rimu pada kisa,u Rimu se igra mec Dokovic-Nadal koji ce se prenosit na SPORT KLUBU koji se polklapa sa terminom utakmice Liverpoola,e sad posto izgleda nema nista od tenisa mozda nas prebace na SPORT KLUB.Ovo nije sigurno(moje razmisljanje) bilo bi super da se desi da ko cojk odgledam utakmicu.Ako neko sazna nesto o ovome neka javi.
Ne vjerujem da će Aguero doći a još manje vjerujem da će se Maxiju ponuditi novi ugovor.I dalje mislim da ne bi trebao on biti prva opcija u timu.Red Assassin je napisao/la:Aguero's agent will be at anfield for todays game!
Maxi i Aguero imaju istog agenta sad dal je tu zbog produzavanja maxijevog ugovora ili zbog Aguera vidjet cemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.