Ta ce Amerikanci i Francuzi pojma nemaju

MLS i Ligue 1 farmer leagues svakako
E ovo sam bas htio vidit i na snimci
U pravu si. Šta ima čudno u tome da navijači na Pecari gađaju igrače čašama? To uopšte nije razlog za prekinuti utakmicu. Vjerovatno treba pasti mrtva glava i vjerovatno treba raniti još ponekoga da bi se ista prekinula.brig je napisao/la: ↑15 maj 2022, 12:38E ovo sam bas htio vidit i na snimci
Znaci Oremuš prednjaci cijelo vrijeme u provociranju i pokazivanju srednjaka publici. A na ovom videu se fino vidi sta i Hamza radi, a Dupovac je najjaci, pogodi ga plasticna casa nekakva on hoda i nakon par koraka skonta odo i ja past![]()
Sve ciljano i pomno isplanirano.
Isto je radio i Bodul kad je crveni dobio al nije uspio publiku nego sebe isprovocirao
Nikada vise ne treba poceti utakmicu dok se na stadionu nalaze fasiticka obiljezja i zastave NDH
Šta je uradio Hamza, odmahnuo rukom prema navijačima i to je opravdanje što ga se nečim pogodilo u glavu?brig je napisao/la: ↑15 maj 2022, 12:38E ovo sam bas htio vidit i na snimci
Znaci Oremuš prednjaci cijelo vrijeme u provociranju i pokazivanju srednjaka publici. A na ovom videu se fino vidi sta i Hamza radi, a Dupovac je najjaci, pogodi ga plasticna casa nekakva on hoda i nakon par koraka skonta odo i ja past![]()
Isto je radio i Bodul kad je crveni dobio al nije uspio publiku nego sebe isprovocirao
Vec vidim scenu sa suđenjem..predsjednik Slobode je čoban sa nadimkom Boske (od Bosančić). Seljak mrtvi. Vicin najblizi saradnik. Ako vam kazem da folira zapisnike sa utakmica tj uopste nema mladje kategorije a folira zapisnike da je utakmica odigrana..i prolazi mu to, onda znate kakav je lik i na kakve akcije je spreman. Prosle sezone usao u 1. ligu na neku foru, obzirom da je bio skoro pa zadnji u 2. ligi. Na dan ove utakmice protiv Sloge Doboj, nisu se znala sluzbena lica. Sve u svemu, nepojmljivo mi je da oni udju u PL.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 maj 2022, 10:42Ko su sad ovi?Nemaju ni oni stadiona,gdje ce igrati utakmice?A nisu ni osigurali 2.mjesto,imaju isti broj bodova kao Sloga Doboj samo bolje medjusobne
Nez ali ako vec ne moze Krupa ja bi vise volio da Zvijezda 09 upadne nego ovi anonimusi
Oj Bože, nova sra.nja u najaviGrad je nas DS je napisao/la: ↑15 maj 2022, 13:56Vec vidim scenu sa suđenjem..predsjednik Slobode je čoban sa nadimkom Boske (od Bosančić). Seljak mrtvi. Vicin najblizi saradnik. Ako vam kazem da folira zapisnike sa utakmica tj uopste nema mladje kategorije a folira zapisnike da je utakmica odigrana..i prolazi mu to, onda znate kakav je lik i na kakve akcije je spreman. Prosle sezone usao u 1. ligu na neku foru, obzirom da je bio skoro pa zadnji u 2. ligi. Na dan ove utakmice protiv Sloge Doboj, nisu se znala sluzbena lica. Sve u svemu, nepojmljivo mi je da oni udju u PL.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 maj 2022, 10:42Ko su sad ovi?Nemaju ni oni stadiona,gdje ce igrati utakmice?A nisu ni osigurali 2.mjesto,imaju isti broj bodova kao Sloga Doboj samo bolje medjusobne
Nez ali ako vec ne moze Krupa ja bi vise volio da Zvijezda 09 upadne nego ovi anonimusi
I nacističku zastavu smo vam donijeli na stadion, smrdo jedan.brig je napisao/la: ↑15 maj 2022, 12:38E ovo sam bas htio vidit i na snimci
Ovaj put nije izgovor da je igrač pao na sedždu nego neki glupi pokušaj izvlakuše. Hamza od djeteta traži loptu da izvede slobodnjak a sve i ako mahnuo prema jadovima na tribinama zar je to razlog da se gađaRaonffa je napisao/la: ↑15 maj 2022, 13:17Šta je uradio Hamza, odmahnuo rukom prema navijačima i to je opravdanje što ga se nečim pogodilo u glavu?brig je napisao/la: ↑15 maj 2022, 12:38E ovo sam bas htio vidit i na snimci
Mah, traži se opravdanje gdje ga nema.Yankees je napisao/la: ↑15 maj 2022, 14:18Ovaj put nije izgovor da je igrač pao na sedždu nego neki glupi pokušaj izvlakuše. Hamza od djeteta traži loptu da izvede slobodnjak a sve i ako mahnuo prema jadovima na tribinama zar je to razlog da se gađaRaonffa je napisao/la: ↑15 maj 2022, 13:17Šta je uradio Hamza, odmahnuo rukom prema navijačima i to je opravdanje što ga se nečim pogodilo u glavu?brig je napisao/la: ↑15 maj 2022, 12:38
E ovo sam bas htio vidit i na snimci
Isto je radio i Bodul kad je crveni dobio al nije uspio publiku nego sebe isprovocirao![]()
Ma ja, od rata, ali nisam bio siguran je li u pitanju nekadašnji Bosanski Novi, to je onda gore podaleko, haman dalje od Gradiške nama odavde
Nek pogledaju primitivci prije nego pocnu komentarisat,ovo im se godinama tolerise i drugo su navijacki obracuni kojih ima na cijelom svijetu a drugo je primitivizam igracu oko da izbijes nekim predmetom
Trenutno korisnika/ca: Argentina, dime, Paromlinac i 9 gostiju.