Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Valjda Fedja prodje i Grigora pa da gledamo novo cmizdrenje protiv Nolexa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Valjda ce Rafa do finala pa da gledamo novo cmizdrenje protiv rogeraNadalRafa je napisao/la:Valjda Fedja prodje i Grigora pa da gledamo novo cmizdrenje protiv Nolexa.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma nemam se ja šta svadjati sa takvim Indijancima.Unofficialpage je napisao/la:@babiino i @shevchet svađu ukoliko baš želite nastavite preko pp a ne ovdje.
Nego rastjeraj to sa teme druže!
Čovjek, moj drug me lijepo pita da mu dam svoje mišljenje, idiot dodje i napiše ja sam seronja iz čista mira!
Daj to više jednom za sva vremena riješi te bolesnike što dodju samo da bi vrijedjali nekog, da mu ja ne sasipam javno redom od do, ne bi bilo lijepo zbog ove dobre raje ovdje, koji imaju respekt i sa kojim se lijepo družim!
Svaka cast momci za prognozu De Minaura. Izgleda da od ovih mladih stvarno niko nema da valja cemu. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Jesi zadovoljan drug odgovorom za Dimitrova, ne reče ništa?Justin je napisao/la:Svaka cast momci za prognozu De Minaura. Izgleda da od ovih mladih stvarno niko nema da valja cemu.
Malo samo ti jbg zapakovao izmedju redova, čisto da ne malerišem sam sebi

Možda nisi vidio, rekoh, šta znam...

Pa vidis da cestitam.shevchet je napisao/la:Jesi zadovoljan drug odgovorom, ne reče ništa?Justin je napisao/la:Svaka cast momci za prognozu De Minaura. Izgleda da od ovih mladih stvarno niko nema da valja cemu.![]()
Možda nisi vidio, rekoh, šta znam...![]()

Nadam se da ce ti i ostali parovi proci. Sretno.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma spominješ De Minaura, ne Grigora.Justin je napisao/la:Pa vidis da cestitam.shevchet je napisao/la:Jesi zadovoljan drug odgovorom, ne reče ništa?Justin je napisao/la:Svaka cast momci za prognozu De Minaura. Izgleda da od ovih mladih stvarno niko nema da valja cemu.![]()
Možda nisi vidio, rekoh, šta znam...![]()
![]()
Nadam se da ce ti i ostali parovi proci. Sretno.

Hvala, u svakom slučaju, odigrat ću malo i kontru na live, pa će se svakako nešto zaraditi.
Bolje stoja nego krompir, ha ya.

Ovo mi je draži pogodak od Grigora danas, Grigor je već bio makar 50-50, ženke je dosta teže prognozirati, još protiv jednog od najboljih ženskih parova godinama na 1.25 ili 1.30

Jel k'o na AO 2009 suze oneBosniaBoston je napisao/la:Valjda ce Rafa do finala pa da gledamo novo cmizdrenje protiv rogeraNadalRafa je napisao/la:Valjda Fedja prodje i Grigora pa da gledamo novo cmizdrenje protiv Nolexa.

ja ne mogu tebe da shvatim majke miNadalRafa je napisao/la:Jel k'o na AO 2009 suze oneBosniaBoston je napisao/la:Valjda ce Rafa do finala pa da gledamo novo cmizdrenje protiv rogeraNadalRafa je napisao/la:Valjda Fedja prodje i Grigora pa da gledamo novo cmizdrenje protiv Nolexa.Ili ce bit kitovanje k'o na RG. Vidis da usporavaju podlogu radi Nadala namjerno.
koliko godina ima kako Federer karindja Nadala i umjesto malo respekta da pokazes ti nista ::cak ovdje prizeljkujes Novaka cisto da imas nas nesto zajebaati jer znas da mu Rafa nista ne moze

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
NadalRafa je napisao/la:Jel k'o na AO 2009 suze oneBosniaBoston je napisao/la:Valjda ce Rafa do finala pa da gledamo novo cmizdrenje protiv rogeraNadalRafa je napisao/la:Valjda Fedja prodje i Grigora pa da gledamo novo cmizdrenje protiv Nolexa.Ili ce bit kitovanje k'o na RG. Vidis da usporavaju podlogu radi Nadala namjerno.
Rafa brat moj, to se ovako kulturnije napiše...

Prije početka US Opena kv na pobjedu:
Djokica - 2.50
Rafa - 4.10
Fedex - 8.00
Danas, kvote na pobjedu:
Djokica - 2.35
Rafa - 2.75
Fedex - 6.00
@delinjo
Ne ide ti bratiću ovo nikako u prilog.

Opametili se i bookmakeri!

- BosniaBoston
- Kontakt:
Shevcete ne odgovori ti meni koja je bila kvota na soderlinga protiv nadala na RG 2009
#Punoljetstvo
Da malo bliže pogledamo, daleko nam je ta 2009...BosniaBoston je napisao/la:Shevcete ne odgovori ti meni koja je bila kvota na soderlinga protiv nadala na RG 2009
Aha, dosta manja nego na Seppija levatinu na AO 2015!

P. S. Gdje ćeš bolan na Shevcheta?
Gdje ćeš na Rusiju u japankama?

@delinjo
pa ko koga kituje citav zivot majku mu hahaha
ne prizeljkujem ja nikog jer preko Novaka nece da moze a i ako bude onda ide skolovanje i silovanje bekenda starcu.
@shevchet ti si babuka

@shevchet ti si babuka

- BosniaBoston
- Kontakt:
NadalRafa je napisao/la:@delinjo
![]()
ne prizeljkujem ja nikog jer preko Novaka nece da moze a i ako bude onda ide skolovanje i silovanje bekenda starcu.
@shevchet ti si babuka
Aha

#Punoljetstvo
Ma moram ove neke polupadobrance još malo školovati, nema mi druge!NadalRafa je napisao/la:@delinjo
![]()
@shevchet ti si babuka

Pita me par puta @bosniaboston za Robina, pa kad mu odgovorim fino crno na bijelo, nema ni tona ni slike, prešao na tebe sad!

pa rafane i sekfec :::nesto mu ne ide to silovanje bekenda zadnjih godina
sta je reci
sta je reci
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kvota na sepija 16 ok,prikazao si slikovitoshevchet je napisao/la:Ma moram ove neke polupadobrance još malo školovati, nema mi druge!NadalRafa je napisao/la:@delinjo
![]()
@shevchet ti si babuka
![]()
![]()
![]()
![]()
Pita me par puta @bosniaboston za Robina, pa kad mu odgovorim fino crno na bijelo, nema ni tona ni slike, prešao na tebe sad!
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad prikazi kvotu na robina slikovito,ne vjerujem ti na rijec

#Punoljetstvo
Ma ti si brat moj, znam da ćeš navijati za pravog GOAT-a, kad se ovaj vaš lažni penzioniše.delinjo je napisao/la:pa rafane i sekfec :::nesto mu ne ide to silovanje bekenda zadnjih godina
sta je reci

Ma pusti te neke turnire, koji nemaju veze sa US Openom!
Valja Rafu dobiti u 5 setova na US Openu, gdje je uz Kanadu, skoro kao kod kuće...
Pogledaj samo danas odskok loptice i pogledaj da su skoro pa izjednačili kvote sa Djokicom, ako ti to moj bratiću ništa ne govori, moram izgleda i tebe početi školovati.

Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 01 sep 2019, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je Ševa! Sve ih postroji i odškoluj... do finala 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
gdje je i sta radi David Goffan
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.