cekamo...mirgerr je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:46Utefterenokerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 12:58evo ovako, kolege utefterite ovo.
Amare, ako ovo prodjes (s obzirom na cvrstocu borca i politicki uticaj) ja se go skidam i trcim po parkingu ispred makijata.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ja bas hocu da napisem, eno policija ispred Makiajta sta je bilo.delinjo je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:48cekamo...mirgerr je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:46Utefterenokerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 12:58evo ovako, kolege utefterite ovo.
Amare, ako ovo prodjes (s obzirom na cvrstocu borca i politicki uticaj) ja se go skidam i trcim po parkingu ispred makijata.![]()
Mjau !

Samo jedna info, kod one guzve ko se od nasih zaletio da bije one krkane?
Naserem se usta onom Dujakovicu, matere ce mu se nahebat s istoka kad seljacine dodju na Grbavicu.
**** mater i sudiji.
Cuva Bog Zelju svog!

Imal dje krupni kadar tuce? Da vidimo kako se fizicki obracunavaju puleni

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Osim

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Mesa, zaletio sa da **** mater onom sto je fauliro Ramovica

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I mislio sam da je on

Svaka cast Mesi i onom ko ga je doveo. Strasan igrac.
Dado nije dobro usao u polusezonu, ali vjerujem da ce popravit.
Svi na sisoju
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Aj utefteriše fakat. **** me svak'...
Sada sam porodican covjek ne znam ima li smisla da ovo radim...nekako ne ide ali izmajmunisat cu nesto...
jao ljudi moji sta im Babuka uradi. Skolska igra na gostujucem terenu protiv jakog protivnika. Ma nemam snage da bilo sta pišem emocionalno sam potrosen.
Muda do poda, svaka cast amare i svaka cast igraci.
Ne zna covjek koga da kudi uopste, a nahvaliti sve moze svaki igrac pojedinacno. Jedino bih izdvojio toliko osporavanog Kosorica... kapa do poda Aco.
Sada sam porodican covjek ne znam ima li smisla da ovo radim...nekako ne ide ali izmajmunisat cu nesto...
jao ljudi moji sta im Babuka uradi. Skolska igra na gostujucem terenu protiv jakog protivnika. Ma nemam snage da bilo sta pišem emocionalno sam potrosen.
Muda do poda, svaka cast amare i svaka cast igraci.
Ne zna covjek koga da kudi uopste, a nahvaliti sve moze svaki igrac pojedinacno. Jedino bih izdvojio toliko osporavanog Kosorica... kapa do poda Aco.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nemoj ti nama porodican covjek. Sam si kriv. 
Nece zena znat.

Nece zena znat.
Kerime idemo skupamirgerr je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:46Utefterenokerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 12:58evo ovako, kolege utefterite ovo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- kerimatomic1921
- Kontakt:
DOGOVORENO!Osim13 je napisao/la: ↑04 mar 2020, 21:00Kerime idemo skupamirgerr je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:46Utefterenokerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 12:58evo ovako, kolege utefterite ovo.

Nayebo si ga @kerim u punom smislu te rijeci
Ja se već skinuo, **** se....
AMAR AMAR OSIM OSIM!

zasto se na nekim mjestima po internetu ne smije komentarisati ovaj intervjuSulejman Krpić za ****: Kad je došla nova uprava u Željezničar, bilo je mnogo bolje i pritisak se smanjio

Ohhhhhh....... Hajde da napunimo Grbavicu u nedeljuuuu!!!!!!!!!!
Svi, svi, sviiii!!!!!!!!
Svi, svi, sviiii!!!!!!!!
U nedjelju kisa....
Ali koga boli ****, 10 hiljada natkrivenih mjesta

Ali koga boli ****, 10 hiljada natkrivenih mjesta

- kerimatomic1921
- Kontakt:
"Nemamo izbora. Drugi smo na tabeli, pobijedili smo Borac u četvrtfinalu Kupa. Ne možemo reći da ne idemo na Kup, niti na titulu jer je ispred nas samo ekipa koju smo dva puta pobijedili." 

Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 04 mar 2020, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.