+1, isto. Samo zbog mentaliteta, jednostavno osjecaj je kao da se nikako ne uklapam ovdje. Sto se tice posla, realno ne moram nikad otici vani radit. Nekako sam ni tamo, ni 'vamo
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 03 jul 2023, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Jel to Marsal nasao djevojku napokon
sretno, da potraje, znam da si nedavno pricao da ti je tesko pao neki prekid (cini mi se da si ono ti pisao, valjda te nisam zamjeno) ali eto sve prodje pa tako i to.
Sto se tice odlaska van samo naprijed, i sam planiram ici, dobro zaradjujem, rijeseno stambeno pitanje i sto se tice te financijske strane zaista nemam potrebe ici ali kad vidim stanje drzave i politicare olose koji vode ovo u jos veci propast zapitam se koji cu **** jos ovdje.

Sto se tice odlaska van samo naprijed, i sam planiram ici, dobro zaradjujem, rijeseno stambeno pitanje i sto se tice te financijske strane zaista nemam potrebe ici ali kad vidim stanje drzave i politicare olose koji vode ovo u jos veci propast zapitam se koji cu **** jos ovdje.
A nemojte ići. Kad ste toliki stručnjaci ostanite ovdje i zaradite dnevnicu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Marsal i kad ode vani ostat će gospodin, neće prosipati pamet iz Austrije ko vas par ovdje

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Pusti ba ljude na miru, to su naši ljudi taman da su na mjesecu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Iako mogu živjeti kod kuce i u procesu sam gradnje svoje kuće često me uhvati želja da odem samo zato sto ovdje nema ništa sta me zanima 
Toliko je ljudi otislo da sam lisen kvalitetnog socijalnog zivota plus nema nikakvih događaja..sve je mrtvo.
Jedan nogomet tjedno i koji kviz je sve sto mozes upecati.

Toliko je ljudi otislo da sam lisen kvalitetnog socijalnog zivota plus nema nikakvih događaja..sve je mrtvo.
Jedan nogomet tjedno i koji kviz je sve sto mozes upecati.
- Marsal
- Kontakt:
De nemojte se oko toga svađat, meni više stvarno muka od silnih svađa u ovoj državi. Svađamo se zbog političkih opcija, svađamo se na relaciji kantona, svađamo se na relaciji domaći-gastabajteri....
Ovi seru kako ništa ne valja u BiH, ovi kako je tamo samo pidžama i radno odijelo, a istina je uvijek negdje napola.
Svako od nas bi volio da ima priliku da radi i živi u svojoj domovini, da privređuje svom društvu, da živi život dostojan čovjeka. Neko je otišao iz ovih razloga, neko iz onih.
Baš neki dan sam se zadesio na autobuskoj stanici u Zenici, ljudi dragi pa imao sam osjećaj da je čitava mladost grada stala na onih 16 perona. Više autobusa za inostranstvo nego gradskih i prigradskih.
I gledaš ljude, nikom nije lako ostaviti mater, oca, curu, momka, brata, sestru...
Težak je život otići vani, treba mnogo hrabrosti...a opet treba bit i malo hrabar pa ostat i borit se ovdje sa vjetrenjačama.
I opcija A i B su teške. I svaka čast svakome ko odabere bilo koju, jednako mu je teško. Makar za nas 90% obične raje.
Ovi seru kako ništa ne valja u BiH, ovi kako je tamo samo pidžama i radno odijelo, a istina je uvijek negdje napola.
Svako od nas bi volio da ima priliku da radi i živi u svojoj domovini, da privređuje svom društvu, da živi život dostojan čovjeka. Neko je otišao iz ovih razloga, neko iz onih.
Baš neki dan sam se zadesio na autobuskoj stanici u Zenici, ljudi dragi pa imao sam osjećaj da je čitava mladost grada stala na onih 16 perona. Više autobusa za inostranstvo nego gradskih i prigradskih.
I gledaš ljude, nikom nije lako ostaviti mater, oca, curu, momka, brata, sestru...
Težak je život otići vani, treba mnogo hrabrosti...a opet treba bit i malo hrabar pa ostat i borit se ovdje sa vjetrenjačama.
I opcija A i B su teške. I svaka čast svakome ko odabere bilo koju, jednako mu je teško. Makar za nas 90% obične raje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Imal kakvih pravnika ovdje da bi mogli pomoci.Prije par dana sjedim sa rajom u kaficu i kako nije bilo 5 stolica nego 4 zakaci me da stojim(da bogdo nije mene).Odma iza mene su vrata od vca i kako raja prolazi nema ko me nije ono kucnuo da pita mozel samo malo da mogu proci(sjedi smo sigurno 3-4 sata),odjednom me neko bas jako zakaci po ramenu,okrenem se reko druze pazi malo na sta on odgovara vidis li ti koliki sam ja,pasa zaboli me koliki si,gdje je kultura seljacino.Kako izgovorih to seljacino lik mi samar spuca,odma crno pred ocima,stociram ga 4-5 puta tj dok nije pao,raja ulijece razdvaja,a parmak koji rece vidis li koliki sam lezi na podu ko u mejtu.Stade muzika drugovi ga umivaju kad samo cujes,gledaj sta si mi uradio 3 zuba si mi izbio,ugl da skratim dolazi policija pisu zapisnik,al nikakvu kaznu nisam dobio on je malo nesto prijetio tu samo,ali na tom je ostalo.Danas zvoni telefon advokat od doticnog gospodina da mi prenese da ce tuzba biti pokrenuta,e sad sta mi moze to me zanima,Na snimku od kamera lijepo se vidi kako me namjerno udara ramenom,pa poslije toga i samar,on govori da sam ga udarao flasom i na podu,a na snimku se lijepo vidi da su otovorene sake bile i da ga nisam dohvatio kad je poceo padati(fair play).I fkt nikakav klosar nisam, 28 godina imam od srednje se nisam pobio. Pravnici pomagajte 
- ASD
- Kontakt:
Gdje ti pogide opet?VivaLaStella je napisao/la: ↑03 jul 2023, 14:10+1, isto. Samo zbog mentaliteta, jednostavno osjecaj je kao da se nikako ne uklapam ovdje. Sto se tice posla, realno ne moram nikad otici vani radit. Nekako sam ni tamo, ni 'vamo
Nisam pravnik, samo da ti cestitam sto si nalupao brudu, pretpostavljam da je imao iscrtanu i ofarbanu bradu, nosio bubreg i hodao kao da je privatizirao grad. Takvi su i inace najvece pic.kice cuj advokat radi tuceatribut je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:18Imal kakvih pravnika ovdje da bi mogli pomoci.Prije par dana sjedim sa rajom u kaficu i kako nije bilo 5 stolica nego 4 zakaci me da stojim(da bogdo nije mene).Odma iza mene su vrata od vca i kako raja prolazi nema ko me nije ono kucnuo da pita mozel samo malo da mogu proci(sjedi smo sigurno 3-4 sata),odjednom me neko bas jako zakaci po ramenu,okrenem se reko druze pazi malo na sta on odgovara vidis li ti koliki sam ja,pasa zaboli me koliki si,gdje je kultura seljacino.Kako izgovorih to seljacino lik mi samar spuca,odma crno pred ocima,stociram ga 4-5 puta tj dok nije pao,raja ulijece razdvaja,a parmak koji rece vidis li koliki sam lezi na podu ko u mejtu.Stade muzika drugovi ga umivaju kad samo cujes,gledaj sta si mi uradio 3 zuba si mi izbio,ugl da skratim dolazi policija pisu zapisnik,al nikakvu kaznu nisam dobio on je malo nesto prijetio tu samo,ali na tom je ostalo.Danas zvoni telefon advokat od doticnog gospodina da mi prenese da ce tuzba biti pokrenuta,e sad sta mi moze to me zanima,Na snimku od kamera lijepo se vidi kako me namjerno udara ramenom,pa poslije toga i samar,on govori da sam ga udarao flasom i na podu,a na snimku se lijepo vidi da su otovorene sake bile i da ga nisam dohvatio kad je poceo padati(fair play).I fkt nikakav klosar nisam, 28 godina imam od srednje se nisam pobio. Pravnici pomagajte![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Vjerovatno das platiti tjelesne povrede, dusevne. Ti nemas nikakve povrede sto zahtjevaju medincinsko osobljeatribut je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:18Imal kakvih pravnika ovdje da bi mogli pomoci.Prije par dana sjedim sa rajom u kaficu i kako nije bilo 5 stolica nego 4 zakaci me da stojim(da bogdo nije mene).Odma iza mene su vrata od vca i kako raja prolazi nema ko me nije ono kucnuo da pita mozel samo malo da mogu proci(sjedi smo sigurno 3-4 sata),odjednom me neko bas jako zakaci po ramenu,okrenem se reko druze pazi malo na sta on odgovara vidis li ti koliki sam ja,pasa zaboli me koliki si,gdje je kultura seljacino.Kako izgovorih to seljacino lik mi samar spuca,odma crno pred ocima,stociram ga 4-5 puta tj dok nije pao,raja ulijece razdvaja,a parmak koji rece vidis li koliki sam lezi na podu ko u mejtu.Stade muzika drugovi ga umivaju kad samo cujes,gledaj sta si mi uradio 3 zuba si mi izbio,ugl da skratim dolazi policija pisu zapisnik,al nikakvu kaznu nisam dobio on je malo nesto prijetio tu samo,ali na tom je ostalo.Danas zvoni telefon advokat od doticnog gospodina da mi prenese da ce tuzba biti pokrenuta,e sad sta mi moze to me zanima,Na snimku od kamera lijepo se vidi kako me namjerno udara ramenom,pa poslije toga i samar,on govori da sam ga udarao flasom i na podu,a na snimku se lijepo vidi da su otovorene sake bile i da ga nisam dohvatio kad je poceo padati(fair play).I fkt nikakav klosar nisam, 28 godina imam od srednje se nisam pobio. Pravnici pomagajte![]()
-
- Kontakt:
A što bi on platio kad ga je ovaj prvi napao? Još ima snimljeno. Ako nije neka lovačka priča.
Imas pravo na samoodbranu, ali ovaj je prebio lika, mislim po meni opravdano ali zakonski je excessive, izbio mu zube, ovaj je vec kontaktiro advokata, vjerovatno da ce ga tuziti i za dusevnu bol, zube ce platiti.Bundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:41A što bi on platio kad ga je ovaj prvi napao? Još ima snimljeno. Ako nije neka lovačka priča.
-
- Kontakt:
Koga boli šta mu je izbio kad ga je ovaj prvi napao. Čista samoodbrana. Nije ga udarao na podu, niti se iživljavao na njemu. Čini mi se da je onaj MoodyHank ili kako se već zove pravnik, pa zna bolje šta mu je činiti.alemsa je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:47Imas pravo na samoodbranu, ali ovaj je prebio lika, mislim po meni opravdano ali zakonski je excessive, izbio mu zube, ovaj je vec kontaktiro advokata, vjerovatno da ce ga tuziti i za dusevnu bol, zube ce platiti.Bundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:41A što bi on platio kad ga je ovaj prvi napao? Još ima snimljeno. Ako nije neka lovačka priča.
-
- Kontakt:
Ne znam gdje se to desilo, ali drug mi je pricao da je kazna u rs za samar 400KM, sad nisam siguran jel ista cifra u pitanju u fbih. U svakom slucaju, mislim da ces snositi neke posljedice jer si momacki izudarao momka, jos pogotovo ako si mu izbio 3 zubaatribut je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:18Imal kakvih pravnika ovdje da bi mogli pomoci.Prije par dana sjedim sa rajom u kaficu i kako nije bilo 5 stolica nego 4 zakaci me da stojim(da bogdo nije mene).Odma iza mene su vrata od vca i kako raja prolazi nema ko me nije ono kucnuo da pita mozel samo malo da mogu proci(sjedi smo sigurno 3-4 sata),odjednom me neko bas jako zakaci po ramenu,okrenem se reko druze pazi malo na sta on odgovara vidis li ti koliki sam ja,pasa zaboli me koliki si,gdje je kultura seljacino.Kako izgovorih to seljacino lik mi samar spuca,odma crno pred ocima,stociram ga 4-5 puta tj dok nije pao,raja ulijece razdvaja,a parmak koji rece vidis li koliki sam lezi na podu ko u mejtu.Stade muzika drugovi ga umivaju kad samo cujes,gledaj sta si mi uradio 3 zuba si mi izbio,ugl da skratim dolazi policija pisu zapisnik,al nikakvu kaznu nisam dobio on je malo nesto prijetio tu samo,ali na tom je ostalo.Danas zvoni telefon advokat od doticnog gospodina da mi prenese da ce tuzba biti pokrenuta,e sad sta mi moze to me zanima,Na snimku od kamera lijepo se vidi kako me namjerno udara ramenom,pa poslije toga i samar,on govori da sam ga udarao flasom i na podu,a na snimku se lijepo vidi da su otovorene sake bile i da ga nisam dohvatio kad je poceo padati(fair play).I fkt nikakav klosar nisam, 28 godina imam od srednje se nisam pobio. Pravnici pomagajte![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nije zakonski dozvoljeno, nek se javi @moody, no opcenito nemas pravo na odmazdu, znaci ja tebe zviznem sad i sklonim se, neas pravo da mi pridjes i da me pocnes lesiti, nego tvoje je da prijavis da sam te udario. To vise nije samoodbranaBundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:51Koga boli šta mu je izbio kad ga je ovaj prvi napao. Čista samoodbrana. Nije ga udarao na podu, niti se iživljavao na njemu. Čini mi se da je onaj MoodyHank ili kako se već zove pravnik, pa zna bolje šta mu je činiti.alemsa je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:47Imas pravo na samoodbranu, ali ovaj je prebio lika, mislim po meni opravdano ali zakonski je excessive, izbio mu zube, ovaj je vec kontaktiro advokata, vjerovatno da ce ga tuziti i za dusevnu bol, zube ce platiti.Bundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2023, 15:41A što bi on platio kad ga je ovaj prvi napao? Još ima snimljeno. Ako nije neka lovačka priča.
-
- Kontakt:
Pa ne znaš da li se sklonio.
Svatam govorim opcenito da nije uvjek da neko digne ruku na tebe i da ti to daje zeleno svjetlo da ga nalupas.
-
- Kontakt:
Pa dobro, to svakako. Ali svako bi se branio ili većina. Neko ti lupi šamar u javnom objektu, osramoti te i tebi prvo na pameti da zoveš policiju? Ne bih rekao.
Moralno i zakonski su dvije razlicite stvari. Zakonski je to drugo sto si naveo 100% ispravno i tako trebas postupiti po zakonu. Sad s moralne strane logicno da bi mu .ebo materBundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2023, 16:07Pa dobro, to svakako. Ali svako bi se branio ili većina. Neko ti lupi šamar u javnom objektu, osramoti te i tebi prvo na pameti da zoveš policiju? Ne bih rekao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.