FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Molim sve Manijake da se ne obaziru na provokacije mahalskog rezimskog kluba. Molim da ne komentarisete a pogotovo da ne odgovarate na njihove postove.. O njihovoj brizi za stanje BH fudbala pobrinule su se Horde zla svojim famoznim upadom na teren i stampedom koji su prikazale skoro sve evropske TV stanice, kao i razbijanjem zgrade Vlade Federacije koja je za sve kriva...PS. Jadan je klub ciji je predratni doktor i pocasni clan u Hagu...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
ŽELJOOOOOO !!!
Tako je Slavko, samo se sjetite stare francuske: Kad mi je tesko, skontam da Torpedo nema stadion, odmah covjeku bude lakse...
Colour of Manchester is blue...
samo cu jos rec da nam je ovo opomena da se ne zavaravamo kako smo jaki...mozda za nase lige DA...za dalje treba jos tu da se ulaze a to mozemo postici ako budemo konstantni u evropi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- fanatic1991
- Kontakt:
karl hajnc samo cu ti reci de se skontaj da li si na pravom forumu ako ti se ne svidja zeljo ne moras to nama govoriti takvi nas NE ZANIMAJUKARL HAJNC je napisao/la:eeeeeee što nas obrukaše mali plavi štrumfići smiju nam se i ****![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
ova je jaca..heheadnan_hzsa je napisao/la:Pita Seha Besliju: - "Dje, ba, lopta?"
Odgovara mu Beslija: - "Po
peti put ti kazem, eto je u golu!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pita mali ciga mamu: "mama a sta smo mi?" a ona kaze: "mi smo Romi." ciga: "a jel tako da je to isto kao cigani?" mama: "jeste, jeste" a mali opet pita mamu: "a jel mi navijamo za sarajevo?" a mama mu odgovara: "pâ dobro sada nismo toliki cigani!"

FKR 1987..
-
- Kontakt:
ajla je napisao/la:ova je jaca..heheadnan_hzsa je napisao/la:Pita Seha Besliju: - "Dje, ba, lopta?"
![]()
![]()
![]()
![]()
Pita mali ciga mamu: "mama a sta smo mi?" a ona kaze: "mi smo Romi." ciga: "a jel tako da je to isto kao cigani?" mama: "jeste, jeste" a mali opet pita mamu: "a jel mi navijamo za sarajevo?" a mama mu odgovara: "pâ dobro sada nismo toliki cigani!"
![]()
to je isfuralo jos za vrijeme oktobarske revolucije 1917 godine.. smisli nesto novo .D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
mah da je isfurao nezznam ti koje godine opet je predobar vic...hehheadnan_hzsa je napisao/la:ajla je napisao/la:ova je jaca..heheadnan_hzsa je napisao/la:Pita Seha Besliju: - "Dje, ba, lopta?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je isfuralo jos za vrijeme oktobarske revolucije 1917 godine.. smisli nesto novo .D

FKR 1987..
Sta god da se desi,ja cu opet proci gradom,ogrnut zelinim salom i urlati VOLIM TE ZELJOOOOOOO
Rotor Volgograd...
Popovic, Stanic,Bogicevic pa i Ćulum iskreno nisu vise za Zelju, a kamoli za prvi tim.
Volim te Zeljo!!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Ne prijatelju... kad mi je tesko sjetim se njuske Alena Avdica... znas ono na Kosevu u 90-toj... odmah mi bude lakse. Mislim da si me razumio.Senator je napisao/la:Tako je Slavko, samo se sjetite stare francuske: Kad mi je tesko, skontam da Torpedo nema stadion, odmah covjeku bude lakse...
-
- Kontakt:
Nije problem,paša.Ti si izgleda jedan od rijetkih kulturnih navijača svog kluba I zato svaka častPirke_TM87 je napisao/la:Pasa haj se malo uozbilji! Sjeba nam ba temu, koji ti je ****... Jarane Zeljo je izgubio, dobio si priliku da provociras, ja ti ne zamjeram, samo nemoj boga ti podpaljivati vatru vise ovdje... PozdravKARL HAJNC je napisao/la:hahaha primitivizam me ne čudi jer za selju ne može navijati niko normalanKB-TM87 je napisao/la:karl hajnc najebem ti se majke i sestre i svega zenskog
- Pinki tm`87
- Kontakt:
Prvo strucnjaci sto se javljaju koji je igrac za Zelju koji nije .. Zadrzite svoje komentare za sebe 
Drugo pitari nedavno ste popusili od Basela 6 komada tako da sutite

Drugo pitari nedavno ste popusili od Basela 6 komada tako da sutite

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Kako ne kontate da je Hapoel veceras spasio pitarima prošlu sezonu
kako to ne kontate.
Nakon što su proganjali svoje igrace poslije Širokog, nakon što nisu vidjeli evrope ,ovo njima dođe kao spas sezone.
Pustite ih da slave i uživaju u našem porazu i shvatite da im nije lako jer valja biti toliki papak pa srati drugima pored sopstvenog jada.

Nakon što su proganjali svoje igrace poslije Širokog, nakon što nisu vidjeli evrope ,ovo njima dođe kao spas sezone.
Pustite ih da slave i uživaju u našem porazu i shvatite da im nije lako jer valja biti toliki papak pa srati drugima pored sopstvenog jada.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 13 jul 2010, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ostali su igračine nema šta a ovi vam kao nevaljaju...............zlatandr je napisao/la:Popovic, Stanic,Bogicevic pa i Ćulum iskreno nisu vise za Zelju, a kamoli za prvi tim.
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Kontakt:
Fare_Sa je napisao/la:
![]()
Slika PRESTRAŠNA..

6-7 godina niste vidjeli Europe ocima, a tako je i ove godine...ne mozete dalje od Azije..

Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
Vjecita boljka nasih timova.Osvoje ovu sprdacinu od lige i misle "na krovu smo svijeta".Da je bilo malo sabura u svoj toj euforiji.Sad ce te reci "Mi smo izasli u Europu", a ja kazem da je bolje da suspenduju sve nase klubove jer ovo je sramota.Da neko na turbe nije odnio na poluvremenu bilo bi najmanje 10-0
- fanatic1991
- Kontakt:
pa sta je ovo veceras samo strucnjacinemanja je napisao/la:ostali su igračine nema šta a ovi vam kao nevaljaju...............zlatandr je napisao/la:Popovic, Stanic,Bogicevic pa i Ćulum iskreno nisu vise za Zelju, a kamoli za prvi tim.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
- Kontakt:
PREKINI RASPRAVU ILI GASI TEMU DO DALJNJEG !!!... PA NECEMO NA TUDJE PROVOKACIJE I NA NASE ODGOVARANJE NAKUCAVATI BROJ STRANICA NA FORUMU...Daj ba uozbiljite se, sjebaste nam temu zbog gluposti... Pa ko je ocekivao bolji rezultat on je fakat lud... Amar je bar realan i korektan kod svojih izjava. Nismo imali sanse, sa relativno mladom ekipom bez ikakvog iskustva tako da bi bilo dobro da se malo uozbiljite i ne svadjate na ovoj temi na racun toga... Otvorite sebi neku novu temi i otvorite raspravu, raspravljajte se ko koliko ima godina, ko ima a ko nema stadion, ko je koliko puta izlazio u evropu, koliko je sarajevo izgubilo od besiktasa a koliko zeljo od litexa... Dobro je vise fakat... Caooo