lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.

lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.
???lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.
pravnik1981 je napisao/la:???lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.
Osmanagiž više nije toliko mlad igrač, a ovaj štos se spominje je pravo mlad igrač.amypitar je napisao/la:pravnik1981 je napisao/la:???lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.
Da nije Osmanagic,ali on nije zadnji vezni.
rodjak je napisao/la:Blizu potpis je i najbolji igrac tima iz Kavadarca(R. Makedonija)defazivni vezni Vasil Paradajizovski,a pregovara se i se dvojicom Japanaca, Domu Koshaka i Zdapi Koyama.Koshaka i Koyama igraju u istom timu i veliki su prijatelji, Koshaka je izraziti napadac onako naoko robustan i koji zabija iz najmanje prilike,i ima veoma jak sut, dok Koyama je golman i koji je dosta visok a koji brani sve zivo,i samo rijetki su ubacivali loptu u njegovu mrezu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam cuo bizovac ili mohunacshaman7 je napisao/la:Grahovac iz borca pred potpisom![]()
![]()
![]()
FORZA CRVENI
Vizija, volja , snaga , disciplina ....LOZA... RIBARENJE ... to smo mi ! Mnogo hvala za video drugMostaracVelezovac je napisao/la:Nermin Niksic u RTM, Fokus.
1:04:50 od prilike diskusija se okrece ka Velezu.![]()
[youtube][/youtube]
Forza Velez!
MostaracVelezovac je napisao/la:Po pitanju pojacanja vjerujem samo zvanicnoj stranici Veleza. Kad oni objave da je tako onda je tako. A ko god da dodje od igraca Feja ga je doveo, a ako Feja kaze da valja - onda valja. Ja ovom tipu vjerujem 100%.
No sekirli.
Ozbiljne su im informacije nemoj pitat.amypitar je napisao/la:Po Avazovom Sportu vama se crno pise,po njima ode vam pola ekipe( ali sve su im ovo špekulacije).
Dino Hajdrevic po njima treba u Bursu.Hebibovic ima ponude iz inostranstva i domacih klubovi.Mezic ide u Norvesku.Ostrakovic kao ima ponudu vani.
I kao na kraju kao bice šteta,razoriti ekipu Jusufbegovica koja je zarila i palila bh terenima bla,bla..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.