Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Hoće al za reprezentaciju beskućnika mađarske.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidim nije upao u ekipu za Euro. Ako je na to ciljao, prosao voz...bhsport je napisao/la:Hoće al za reprezentaciju beskućnika mađarske.
Kako igra u Madjarskoj, prati li iko? Mozda je trebao biti na spisku za Japan?
Tom izjavom sam se otpisao
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako da ne, odjednom cemo postati principijalni? Sad kada se Djedovic vrati docekacemo ga kao da se nista nije desilo. Da ne spominjem prijasnje slucajeve. Isto je sa Suljicem, mislim da ga ne bi trebali otpisati. Tako brz i eksplozivan igrac bi nam valjao.
Nema potrebe da dirate Suljica zbog Avazovih umnobolesnickih ideala. Dovoljno je da se znaju pravila FIFA-e . Znaci te price husacke novine koja koristi lazi i obmane pa dovode raju da bespotrebno i bez razloga ispljuje nekog igraca u ovom slucaju Suljica. Znaci Suljic ne bi imao pravo i da su ga htjeli silno da igra za Madjarsku.
Dzeko za Cesku, Suljic za Madjarsku, Pehlic za Litvaniju, i blabla blablabal Avaz blablabla Avaz blablabla.
Momak kojeg znamo kako je igrao za Sarajevo i kako je dobar na lopti to je sve prenio i u Madjarsku. Standardan u Ujpestu isto tako i ovu sezonu nastavio u Videotonu, osvojio madjarski kup i izborio Evropu.
Ali sad da ne povlacim pricu o pozivima, jer ce biti odmah da je kritika za Mesu, a svi se raspisu kako smo u manjku krila ili vanjskih igraca.
Dzeko za Cesku, Suljic za Madjarsku, Pehlic za Litvaniju, i blabla blablabal Avaz blablabla Avaz blablabla.
Momak kojeg znamo kako je igrao za Sarajevo i kako je dobar na lopti to je sve prenio i u Madjarsku. Standardan u Ujpestu isto tako i ovu sezonu nastavio u Videotonu, osvojio madjarski kup i izborio Evropu.
Ali sad da ne povlacim pricu o pozivima, jer ce biti odmah da je kritika za Mesu, a svi se raspisu kako smo u manjku krila ili vanjskih igraca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sad' si kao objektivan što se tiče Meše, komentarišeš šta sve ne valja, kako pišeš konstruktivno i slično.. Ljudi treba da te shvate sada ozbiljno a što se tiče bivšeg selektora.. To je već svima poznato. Ne može to tako jbga, ne ide.
Imas isti Problem kao i tvoji istomisljenici. Opravdavas Mesu nekim losim potezima Susica iz proslosti. Nemoj se dzaba vracati to nama za buducnost ne pomaze.HariTz je napisao/la:Sad' si kao objektivan što se tiče Meše, komentarišeš šta sve ne valja, kako pišeš konstruktivno i slično.. Ljudi treba da te shvate sada ozbiljno a što se tiče bivšeg selektora.. To je već svima poznato. Ne može to tako jbga, ne ide.
Nego odgovori je li nesto krivo od ovoga sto sam napisao?
Po meni Meša ima greški, ne sviđaju mi se neki potezi i baražu također imam zamjerke. Podržavao i bivšeg selektora sve dok nije zayebo kvalitetno, tako ću i Mešu. Ja pišem o tvojim postovima. Ono što si ti opravdavao, pa čak i pisao kao da je to dobra stvar, kod Meše redovno kritikuješ.. Razumijem ja da ti je dotični ljubimac, ali svi koji prate ovaj forum, znaju šta si pisao. Ostani dosljedan onome što si pisao.emir79 je napisao/la:Imas isti Problem kao i tvoji istomisljenici. Opravdavas Mesu nekim losim potezima Susica iz proslosti. Nemoj se dzaba vracati to nama za buducnost ne pomaze.HariTz je napisao/la:Sad' si kao objektivan što se tiče Meše, komentarišeš šta sve ne valja, kako pišeš konstruktivno i slično.. Ljudi treba da te shvate sada ozbiljno a što se tiče bivšeg selektora.. To je već svima poznato. Ne može to tako jbga, ne ide.
Nego odgovori je li nesto krivo od ovoga sto sam napisao?

Jos jednom te pitam, sta je krivo u komentaru kojeg sam napisao? Je li se slazes sa njim ili ne? Ako ne sta je pogresno?HariTz je napisao/la:
Po meni Meša ima greški, ne sviđaju mi se neki potezi i baražu također imam zamjerke. Podržavao i bivšeg selektora sve dok nije zayebo kvalitetno, tako ću i Mešu. Ja pišem o tvojim postovima. Ono što si ti opravdavao, pa čak i pisao kao da je to dobra stvar, kod Meše redovno kritikuješ.. Razumijem ja da ti je dotični ljubimac, ali svi koji prate ovaj forum, znaju šta si pisao. Ostani dosljedan onome što si pisao.
I opet se vracas na Safeta, a to je tvoj problem i problem svih tvojih istomisljenika. Ispadnemo od yebene Irske, ali Kipar, Izrael, Nigerija. Mesa ne pozove igrace po kvalitetu, ali Vrsajevic, Hadzic, Kvrzic.
Ako ti ili vam budu uvijek te stvari alibi za sve greske Mese, mi cemo vidjeti samo kupove slicnim Kirin Kupu.
Taj mali Suljic mi se svidjao I dok je igrao za Sarajevo I momak je neopravdano izostavljan I iz U21 reprezentacije. Trebao mu je dati sansu sada jer ako nije dobar za ovu ekipu koju ocekivamo u Japanu ne treba ga uopce vise ni spominjati. Bilo je tu jos par igraca ali su ostali nazalost uskraceni za poziv a mi za sansu da vidimo sto mogu I da li bi stvarno mogli biti aduti za klupu u kvalifikacijama.emir79 je napisao/la:Nema potrebe da dirate Suljica zbog Avazovih umnobolesnickih ideala. Dovoljno je da se znaju pravila FIFA-e . Znaci te price husacke novine koja koristi lazi i obmane pa dovode raju da bespotrebno i bez razloga ispljuje nekog igraca u ovom slucaju Suljica. Znaci Suljic ne bi imao pravo i da su ga htjeli silno da igra za Madjarsku.
Ma da. Avaz umjesto njega pisao i sa njegovog FB profila one bljuvotine kontra nase repke i igraca. Da se ja pitam nebi nikad ni prismrdio repci. Pa makar bio Ronaldo i Messi u jednom.emir79 je napisao/la:Jos jednom te pitam, sta je krivo u komentaru kojeg sam napisao? Je li se slazes sa njim ili ne? Ako ne sta je pogresno?HariTz je napisao/la:
Po meni Meša ima greški, ne sviđaju mi se neki potezi i baražu također imam zamjerke. Podržavao i bivšeg selektora sve dok nije zayebo kvalitetno, tako ću i Mešu. Ja pišem o tvojim postovima. Ono što si ti opravdavao, pa čak i pisao kao da je to dobra stvar, kod Meše redovno kritikuješ.. Razumijem ja da ti je dotični ljubimac, ali svi koji prate ovaj forum, znaju šta si pisao. Ostani dosljedan onome što si pisao.
I opet se vracas na Safeta, a to je tvoj problem i problem svih tvojih istomisljenika. Ispadnemo od yebene Irske, ali Kipar, Izrael, Nigerija. Mesa ne pozove igrace po kvalitetu, ali Vrsajevic, Hadzic, Kvrzic.
Ako ti ili vam budu uvijek te stvari alibi za sve greske Mese, mi cemo vidjeti samo kupove slicnim Kirin Kupu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Jeste vidjeli kakvog smo mi golmana propustili? Malo finale sa Atleticom Madridom. 

Ti opet mene svrstavas u neke istomisljenike.. Ja ne dijelim navijače BiH. Pa ko god igrao za repku ili ko god bio selektor. Svi imaju isti tretman.emir79 je napisao/la:Jos jednom te pitam, sta je krivo u komentaru kojeg sam napisao? Je li se slazes sa njim ili ne? Ako ne sta je pogresno?HariTz je napisao/la:
Da li slažem sa tvojim komentarom? Ne slažem se. Pozvao je dovoljan broj igrača i interesuje me šta ovi mogu pokazati. Doći će red i na ostale igrače, vidi se da Meša obraća pažnju na sve igrače koji mogu igrati za BiH.
Druga stvar, ti pominješ priču o pozivima igračima?? Kod bivšeg selektora mi napadača na spisku nismo imali i koja je tvoja reakcija na to? Ako si bivšem selektoru dao podršku, daj i ovom. Čovjek nije ni počeo kvalifikacije.
Pa ako je pozvao dovoljan broj igraca zasto se Kuka da nemamo dovoljno vanjskih igraca?HariTz je napisao/la: Ti opet mene svrstavas u neke istomisljenike.. Ja ne dijelim navijače BiH. Pa ko god igrao za repku ili ko god bio selektor. Svi imaju isti tretman.
Da li slažem sa tvojim komentarom? Ne slažem se. Pozvao je dovoljan broj igrača i interesuje me šta ovi mogu pokazati. Doći će red i na ostale igrače, vidi se da Meša obraća pažnju na sve igrače koji mogu igrati za BiH.
Druga stvar, ti pominješ priču o pozivima igračima?? Kod bivšeg selektora mi napadača na spisku nismo imali i koja je tvoja reakcija na to? Ako si bivšem selektoru dao podršku, daj i ovom. Čovjek nije ni počeo kvalifikacije.
Znaci ako ga kritikujem ne dajem mu podrsku? Jesi li i u jednom mom komentaru procitao da zelim da Mesa ide sa selektorske pozicije?
Sta mislis da ja sad krenem tvojm logikom postavljanja pitanja? Pa recimo da te pitam, kako to da sve sto ste Susicu nabijali na nos Mesi presucujete? Ja to ne postavljam niti cu i bas me briga , to je iza nas, ali kao sto sam rekao kritikovacu ako ima povoda za to.
Za mene je Susic i dalje najuspjesniji selektor naše reprezentacije i podržavao sam ga sve do Nigerije. Radio je po meni odličan posao uz neke greške koje nisu više ni toliko bitne.emir79 je napisao/la:Pa ako je pozvao dovoljan broj igraca zasto se Kuka da nemamo dovoljno vanjskih igraca?HariTz je napisao/la: Ti opet mene svrstavas u neke istomisljenike.. Ja ne dijelim navijače BiH. Pa ko god igrao za repku ili ko god bio selektor. Svi imaju isti tretman.
Znaci ako ga kritikujem ne dajem mu podrsku? Jesi li i u jednom mom komentaru procitao da zelim da Mesa ide sa selektorske pozicije?
Sta mislis da ja sad krenem tvojm logikom postavljanja pitanja? Pa recimo da te pitam, kako to da sve sto ste Susicu nabijali na nos Mesi presucujete? Ja to ne postavljam niti cu i bas me briga , to je iza nas, ali kao sto sam rekao kritikovacu ako ima povoda za to.
Kukaće se uvijek. Da se pozove 100 igrača, bit' će što niste onog 101.og pozvali, on je bolji.
Moja jedina zamjerka je to da ti kritikuješ kod trenutnog selektora, što si prethodnom prešutio.
Imao sam ja zamjerki i kod Safeta, samo sto se one nisu uzimale za ozbiljno, jer nisu davale povoda za prepucavanje. Kritikovao sam ja Safeta sto je uopste produzavao ugovor nakon SP-a , jer se vidjelo da je sve puklo izmedju njeg i igraca. Kritikovao sam ga i za spisak protiv Izraela, sto nije pozvao bar jednog napadaca, a to se odnosilo na Djurica. Bilo je tu jos kritika, ali kao sto rekoh nisu se uzimale za ozbiljno jer nisu davale povoda za prepucavanje, jer kada ga branim onda to "druga strana" jedva doceka.HariTz je napisao/la: Za mene je Susic i dalje najuspjesniji selektor naše reprezentacije i podržavao sam ga sve do Nigerije. Radio je po meni odličan posao uz neke greške koje nisu više ni toliko bitne.
Kukaće se uvijek. Da se pozove 100 igrača, bit' će što niste onog 101.og pozvali, on je bolji.
Moja jedina zamjerka je to da ti kritikuješ kod trenutnog selektora, što si prethodnom prešutio.
Ja Mesi nisam niti jedan spisak osporavao sve do ovog sad. Kritikovao sam ga samo zbog odnosa prema pojedinim igracima, a to su Salihovic, Krunic, Susic i Bicakcic, spiskovi su mu svi bili OK, sve do ovog sad, a znam da i vecina to cini samo sto nece da prizna.
Ja Mesu ne bih promjenio, jer mi nemamo kvalitetnih trenera i to treba svima da bude jeasno, jednostavno smo u velikom minusu.
Eto sad ode Mesa i ko ce nam doci? Hadzibegic? Niti bolji, niti gori sve u 5 deka, Barbarez? Nasu momcinu i ne interesuje trenerski posao. Vaha (nas najbolji trener) niti zeli, a niti je on garant da bi nesto vise uradili od ovog sad sa Mesom, Trabzonsposr je pokazao da i on moze imati pad i to veliki pad (sto je opet normalno). Amar Osim? Dobar strucnjak bio u okvirima nase lige, kako bi se to odrazlio na nasu reprezentaciju ne znam, pod upitnikom je.
Znaci kad sve stavis na vagu, neka Mese. Ali cu ga brate kritikovati misa mu njegovog, pa jbt. sta ce nam Kosoric, Bekic, Stevanovic, Duljevic ako na njih neces racunati u kvalifikacijama, a nece to znamo.
I za kraj da zahladimo sa tvojom poslijednjom recenicom.
Pa rekao sam ti, ja tebi ne prebacujem sto presucujes Mesi sve ono sto si Safetu nabijao na nos i ne zamjerim ti to

Emir protiv vjetrenjača. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
HankMoody je napisao/la:Emir protiv vjetrenjača.

Strašno je kakvu budalu čovjek pravi od sebe. Ne bi to bilo tako kritično da ne znamo šta je sve pisao proteklih godina.HankMoody je napisao/la:Emir protiv vjetrenjača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde dvolicna ljigavcino odyebaus u skokovima.Virtu4l je napisao/la:Strašno je kakvu budalu čovjek pravi od sebe. Ne bi to bilo tako kritično da ne znamo šta je sve pisao proteklih godina.HankMoody je napisao/la:Emir protiv vjetrenjača.
Tip koji se poceo na vlastite komentare sprdati da bi opravdao Mesin spisak treba da zacepi labrnju.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.