Ma brate sta nam imas unistavati temu, svi smo mi komsije, naravno volimo razlicite klubove ali smo drugovi. Vazda ce biti pojedinaca kojo to drugim ocima gledaju, ali po mome vidjenju to su vecinom mladja raja. Moja generacija se jos sastane prije tekme pa svak na svoju stranuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:33To stoji,pojedini su slavili i to ne opravdavam..Mamlaz je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:30Protiv Krupe smo mi sjebali sebe to stoji, ali isto tako stoji da ste vi ginuli na terenu kao da vam je zivot u pitanju i ni to mi nije problem, nego ono vase slavlje i radovanje koje nikada zaboraviti necu. Nema potrebe da irfo prebacuje fino diskutujemo poz tebiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:25
@irfo prebaci na opstu temu ovaj razgovor..
Ja sam bio tad na stadionu,i bilo mi je drago STO SMO POBJEDILI,a NE STO SMO VAM IZBILI TITULU..
Bilo bi bolje da je zeljo osvojio,ali vas nismo vi sjebali,nego ako se dobro sjecam remi protiv krupe?
Imamo finu diskusiju,nego nisam FKŽ navijac pa da ne bude da vam unistavam temu
Lp
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- dubioza144
- Kontakt:
Kako je glupo ovo pravilo za nastup u kupu, Lendric ne moze jer je igro za Zrinjski bilo bi jasnije da je zrinjski ispo pa da ne igra, al ovako 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ko je ova 16. na treningu ?

Najbolji veznjak lige i najbolji veznjak lige za godinu-dvije na slici

Durakovic
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pavic, Jovanovic, Alispahic na treningu

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Uz fokus, koncentraciju i malo srece, mozemo izbaciti ovaj borac iz kupa. Uz vas smo momci, sretno i pošibajte se do kraja, vidjeli ste da se može!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
“Atmosfera u ekipi je na dobrom nivou, a popravlja se i zdravstveni bilten.”
Gripo caocao
Gripo caocao
- dubioza144
- Kontakt:
Generalni pokrovitelj utakmice Tylolhot
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kakav sastav mozemo ocekivati u kupu? Nema lendrica i sehica... ostali su spremni izuzev zaima (povreda)?
Sve se manje vise zna osim desnog krila. Hoce li tu bojo igrati kao sinoc isco i valverde?
Veca
Sinisa aco aco Pavic
Dado,Mesa,Stila
Bojo, Ramovic,Veseli
Klupa: Eric, Ikic, Stanic, Jamak, Mule, Dacic
Sve se manje vise zna osim desnog krila. Hoce li tu bojo igrati kao sinoc isco i valverde?
Veca
Sinisa aco aco Pavic
Dado,Mesa,Stila
Bojo, Ramovic,Veseli
Klupa: Eric, Ikic, Stanic, Jamak, Mule, Dacic
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Je li ovaj sa TVSA sto vodi Sport Magazin spiker na tekmama kod nas? 

Zar je vama kup vazan.Meni ni sekunde.Koji ba kup treba da se neko povrjedi a u finalu kup a 2000 ljudi.
Pa Kup jedini može isprati ovo ispadanje iz lige ove sezone
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisu Alpi jos javili to za ligu pa zato ima ovakav stav
Iz drugog ranga, preko kupa u Evropu 

Drug mi bio na treningu kaže za Blaževića da je zvijer od igrača hajde Uefa da dobijemo te papire
@Osim13 isprintaj taj papir ba. Stiso se ko Ermin.
Evo braco šta Vam ja kažem za Osim13 dečko je totalno zastranio