Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Orion87
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Orion87 » 10 avg 2012, 05:11

Fanta je napisao/la:
Orion87 je napisao/la:Znatel vi Unitedovci,ikakvu informaciju u vezi Robina,oko prelaska u vas klub,dal ce se ta saga konacno zavrsit ? :twisted:
Da su novine tacne, sada bi Robin bio uveliko nas igrac.
Nema nista konkretno oko njega, osim obicnih spekulacija koje danas imamo na sve strane. Ja licno ne vjerujem da ce se traj transfer realizovati. Nakon sto je izgubljena bitka za Mouru, sumnjam da ce doci neko zuvno pojacanje na Old Trafford. Nadam se da grijesim, ali ipak mislim da je istina ovo sto sam rekao.
Hvala na info,i ja se nadam da niko od zvucnih imena nece doc kod vas bar sto se napadaca tice :P
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 10 avg 2012, 08:39

nedim1993 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Predviđa se (prema Forbesu i Bloombergu) da će sa ovom cijenom dionica, između 16 i 20 $ po dionici, i prodanim 10% dionica po ovoj cijeni, vrijednost Uniteda biti procijenjena na 3 milijarde $, a da će biti prikupljeno nekih 300mil $ od prodaje tih 10% dionica, a kako se navodi u Guardianu i drugim izvorima potražnja za dionicama je dosta velika,i navodno su već unaprijed rezervisane ;)
smiješno.
Jedino sto je ovdje smjesno si ti ;) Jako argumentovan ti je odgovor na ono sto je pisao rio_ferdy88 i za svaku pohvalu komentar :roll:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 10 avg 2012, 08:59

nedim1993 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Predviđa se (prema Forbesu i Bloombergu) da će sa ovom cijenom dionica, između 16 i 20 $ po dionici, i prodanim 10% dionica po ovoj cijeni, vrijednost Uniteda biti procijenjena na 3 milijarde $, a da će biti prikupljeno nekih 300mil $ od prodaje tih 10% dionica, a kako se navodi u Guardianu i drugim izvorima potražnja za dionicama je dosta velika,i navodno su već unaprijed rezervisane ;)
smiješno.
Ovakve treba momentalno banovati.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 avg 2012, 09:12

Na kraju cijena dionice Uniteda na berzi u New Yorku negdje oko 14 $, što je nešto manje u odnosu na prvobitna predviđanja, a za ovu cijenu po dionici će za 10% dionica Uniteda biti prikupljeno oko 233 mil $, a to vrednuje klub na 2.33 milijarde $, ili 1,5 milijarde funti, što United čini najvrednijim sportskim klubom na svijetu, ispred Real Madrida i Yankeesa ;)

A dionice su već unaprijed rezervisane i trebale bi biti rasprodane, a pola prikupljnih noFaca od prodaje će ići na otplatu duga ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2012, 12:29

Kikooo41 je napisao/la:
Orion87 je napisao/la:Znatel vi Unitedovci,ikakvu informaciju u vezi Robina,oko prelaska u vas klub,dal ce se ta saga konacno zavrsit ? :twisted:

Ma sve su to spekulacije , napuhane od strane novinara :S Nista to nije konkretno.. I sad cekat, nervirat se, najbolje nista ni ne citati.
Kako nije konkretno kad je Fergie potvrdio da je poslao ponudu? Ne moze bit konkretnije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kikooo41
Kontakt:

Post Postao/la Kikooo41 » 10 avg 2012, 13:46

Cartman je napisao/la:
Kikooo41 je napisao/la:

Ma sve su to spekulacije , napuhane od strane novinara :S Nista to nije konkretno.. I sad cekat, nervirat se, najbolje nista ni ne citati.
Kako nije konkretno kad je Fergie potvrdio da je poslao ponudu? Ne moze bit konkretnije.
Pa konkretno jest da je poslana , a poslali smo mi puno ponuda ovo ljeto , pa nisu prihvacene .. Hocu reci da to sto je poslata ponuda i ne znaci nesto ako ovi jos nisu zagrijani da je prihvate, vidio si sta je Sao Paolo radio :S I svaki dan po netu mozemo vidit slike kako Robin jos trenira s njima po Njemackoj, jos je to sve daleko -.-'

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 avg 2012, 14:34

i jel 3 milijarde ko što reče?
Vođa zna.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 avg 2012, 14:39

nedim1993 je napisao/la:i jel 3 milijarde ko što reče?
Zar je bitno jesil` prvi sa deset bodova viska ili si osvojio titulu gol-razlikom? Kao sto Colonia rece dragi moj prijatelju, svijet voli pobjednike. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 10 avg 2012, 14:50

nije mi jasno ovo kupovanje dionica Man UTD-a sem ako ovi investitori su zeljni cekanja jedno 7-8 godina da im se to isplati.Man U nece ostvarit dobit sigurno u narednih 3-4 godine jer ima kamaru obaveza da pokrije a i ako ostvari dobit u jednoj godini to ce sto posto ici na sanaciju duga te se dividenda nece isplacivat.A o kapitalnom dobitku, zaradi na osnovu rasta cijena dionica je takodje tesko ocekivat sem ako neki novi mozda arapski investitor ne krene preplacivat fer vrijednost dionice onako poput psg-ovih budala.Mozda ovi amerikanci imaju namjeru da utale vecinski paket nekom "Abramovichu" a ovi investitori se nadaju takvom scenariju.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2012, 16:16

United ima ogroman dobit svake godine, ali istina da se nece nista isplacivat investitorima, to je napisano u onom dokumentu sto su objavili.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 10 avg 2012, 20:50

slika
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 avg 2012, 01:02

Hmm, igra Bebe, a nema Machede. Mozda Bebe na kraju i dobije priliku...

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 avg 2012, 01:09

Nema ni Welbecka, odmah se neke glupe špekulacije pojavile.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 11 avg 2012, 11:31

Ljudi,kako ste zadovoljni sa Kagawom??Gledao sam malo ove pripremne tekme,vidjoh da je dao gol...
Mogao bi se on mozda i uklopiti kod vas,sad sve zavisi koliko ce imati mjesta u ekipi..!?

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 avg 2012, 11:34

smopiBVB je napisao/la:Ljudi,kako ste zadovoljni sa Kagawom??Gledao sam malo ove pripremne tekme,vidjoh da je dao gol...
Mogao bi se on mozda i uklopiti kod vas,sad sve zavisi koliko ce imati mjesta u ekipi..!?
Ja zadovoljan poprilicno,samo da ovako nastavi i kad sezona pocne.Mada Kagawa jos nije igrao sa Unitedovom najboljom ekipom,kad god on udje izadju Rooney ili tako ti igraci. :D

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 11 avg 2012, 11:41

Ajde momci dajte nam pobjedu protiv Hanovera pa da udjemo u sezonu kao gospoda :)

HOCU DA VECERAS WELBECK ZABIJE GOL I NISTA VISE!

Hocel biti na nekoj televiziji? Neko mi je nedavno rekao da ima na face tv, ali gledam sad njihov program i nista.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 avg 2012, 11:48

slika :shock: :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Kikooo41
Kontakt:

Post Postao/la Kikooo41 » 11 avg 2012, 11:51

Fanta je napisao/la:Ajde momci dajte nam pobjedu protiv Hanovera pa da udjemo u sezonu kao gospoda :)

HOCU DA VECERAS WELBECK ZABIJE GOL I NISTA VISE!

Hocel biti na nekoj televiziji? Neko mi je nedavno rekao da ima na face tv, ali gledam sad njihov program i nista.
Welbeck uopste nije u timu za vecerasnju utakmicu, kako vidimo po spisku putnika u Njemacku.. a sto se tice tv.a ja sam do sad sve pripremne utakmice gledo na Sportitalia (ako imate dreambox il neku dr satelitsku) mada postoji mogucnost da ce neki od njemackih prenostiti poput **** (prenosio je nekoliko pripremnih utakmica koje su igrali bundesligasi) 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 avg 2012, 12:33

Thunderstruck je napisao/la:Nema ni Welbecka, odmah se neke glupe špekulacije pojavile.
Samo da nije neka povreda. Sezona nije ni pocela, a vec imamo oko 5 povreda, i to po obicaju vecina u odbrani. :x

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 avg 2012, 17:54

Jeste vidjeli Juana sto hoce da se svadja sa Rafaelom? Ali Rafa ne popusta iako je ovaj za glavu veci. 8-)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.