[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne igraju iskljucivo zbog trenera. I kad nisu bili povrijeđeni nisu igrali, ok ne moraju bas ni igrati ako ima bolji od njih ( a nema sigurno ) al brate mogu momci makar na klupi sjediti. I koliko vidim Cristante nije uopce povrijeđen. Za Petagnu se ne bi slozio da je prosjecan igrac, a i da jeste kao da su robinjo, honda i matri iznad nekog prosjeka, ništa nije gori od ovih sto igraju trenutno. Ja ne kontam zasto je Gabriel prokockao svoju šansu na početku. Momak je solidno branio. Jedina greska mu je bila jedan penal koji je skrivio i to je to, ostalo je sve solidno odradio. Da se tako kao ti gledaju prokockane prilike abiati i amelia bi davno dobili nogu koliko su nas kostali golova i bodova.rope11 je napisao/la:A šta misliš što ne igraju?![]()
Saponara i Cristante povrijeđeni čitavu polusezonu, Petagna prosječan igrač koji još nije sazrio da igra u prvom timu, a Gabriel je svoju šansu prokockao već na početku. Navijam i ja da bude drugi golman, ali bože moj, na treneru je odluka. Njegovo neiskustvo nas je jednom već koštalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.