FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oni bez Lucica u srijedu
- kolezeljovac
- Kontakt:
Za srijedu me posebno raduje dobar teren... Ako nista ravan...
Posebice mi je to drago zbog naseg veznog reda gdje su Alispahic, Stilic, Sadikovic, Bojo. Ovu cetvoricu sam nabrojao jer je po meni recept za dobar rezultat u srijedu jaka sredina terena. Vidjeli ste kako je Sarajevo odigralo u subotu, sa cvrstocom nazad, i brzim pasovima sa brzom tranzicijom su ih razvalili.
Po meni isto tako treba izaci, sa formacijom 4-5-1 gdje u tranzicjj se pretvara u 4-3-3. Ekipa kakva je Borac ne funkcionise kad se napravi dupli blok, njima najvise odgovara kad se ekipa otvori jer su ubojiti prema naprijed gdje traze rupu sa ofanzvnim pristupom sa 4 igraca gore.
Ja bi volio zbog cvrstine da formacija izgleda ovako:
Veca/Eric(posto je kup)
Sinisa, Jovanovic, Kosoric, Stanic(ako Pavic nije spreman)
Ramovic, Stilic, Alispahic, Sadikovic, Veselinovic
Zajmovic
Sa cvrstom postavkom Borac nam ne moze napraviti dosta problema pogotovo ako znamo da imamo brza krila koja mogu veoma brzo na ranjivu odbranu Borca sa pravovremenim pasovima dolaziti u situacije 2 na 1 ili 3 na 2. Jos jedna veoma bitna stvar je sto im nema Lucica, tako da i u slucaju jedanaesteraca smo po meni u prednosti.
Odigrati Amarovo cvrsto, cekati protivnika, i po meni sanse su nam onda itekako velike.
Posebice mi je to drago zbog naseg veznog reda gdje su Alispahic, Stilic, Sadikovic, Bojo. Ovu cetvoricu sam nabrojao jer je po meni recept za dobar rezultat u srijedu jaka sredina terena. Vidjeli ste kako je Sarajevo odigralo u subotu, sa cvrstocom nazad, i brzim pasovima sa brzom tranzicijom su ih razvalili.
Po meni isto tako treba izaci, sa formacijom 4-5-1 gdje u tranzicjj se pretvara u 4-3-3. Ekipa kakva je Borac ne funkcionise kad se napravi dupli blok, njima najvise odgovara kad se ekipa otvori jer su ubojiti prema naprijed gdje traze rupu sa ofanzvnim pristupom sa 4 igraca gore.
Veca/Eric(posto je kup)
Zajmovic
Sa cvrstom postavkom Borac nam ne moze napraviti dosta problema pogotovo ako znamo da imamo brza krila koja mogu veoma brzo na ranjivu odbranu Borca sa pravovremenim pasovima dolaziti u situacije 2 na 1 ili 3 na 2. Jos jedna veoma bitna stvar je sto im nema Lucica, tako da i u slucaju jedanaesteraca smo po meni u prednosti.
Odigrati Amarovo cvrsto, cekati protivnika, i po meni sanse su nam onda itekako velike.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pitanje je samo hoce li Jovanovic, Zajmovic biti spremni 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znaci možemo proći ali samo na penalekolezeljovac je napisao/la: ↑02 mar 2020, 13:12Za srijedu me posebno raduje dobar teren... Ako nista ravan...
Veca/Eric(posto je kup)
Zajmovic

KANA ti si najaci lik ovdje
Cuj kaze brat izgubili vec titulu

Cuj kaze brat izgubili vec titulu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tačno me tjera da ga zbarim i zguzim osmog marta nakon Simin Hančeta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bas me zanima sta ce se pisat kad i treci put mlatnemo pitare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ima li klix forum? Samo ga prebacite tamo
Bice veselo gledati stanu u srijedu protiv Zakarica, al vala ima i on motiva valjda da mu se najebe matere i odigra dobro. Najkriticnije mi je sto on u toku utakmice bar jednom odluta, negdje hvata komarce pa onda citava odbrana u tom trenutku popusti i obicno ga i popusimo. I dalje mislim da je Borac tu gdje jeste vise zbog penala i svega nego zbog same kvalitete, iako su nas uzeli 3:0. Nasi su igraci picke, povukli se bezveze, umjesto da smo napali od pocetka kao na Grbavici i **** im amjku majcinu. I sreca njihova sto je Zaim bolestan.

Bice veselo gledati stanu u srijedu protiv Zakarica, al vala ima i on motiva valjda da mu se najebe matere i odigra dobro. Najkriticnije mi je sto on u toku utakmice bar jednom odluta, negdje hvata komarce pa onda citava odbrana u tom trenutku popusti i obicno ga i popusimo. I dalje mislim da je Borac tu gdje jeste vise zbog penala i svega nego zbog same kvalitete, iako su nas uzeli 3:0. Nasi su igraci picke, povukli se bezveze, umjesto da smo napali od pocetka kao na Grbavici i **** im amjku majcinu. I sreca njihova sto je Zaim bolestan.
Puleni, prosutajte koji penal na treningu.
#samokazem
#samokazem
- dubioza144
- Kontakt:
Samo da Veseli ne bude suto 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Sarajevo trenutno djeluje najjace, osjeti se da im se vratio Jeleskovic, Vinko je unio neku novu dimenziju. Sto neko napisa, Zrinjski kao i uvijek na hinjaka se uvlaci medju top 3, imace oni i Borac sudije na svojoj strani, protiv cega se valja dobro borhat. Nas samo da zaobidju povrede ijednog iole bitnog igraca, uz eventualno ovog garavog i rijesenog Blazevica imamo fine sanse. Igracima ce trebati motivacija pred svaku tekmu pogotovo kad krene treci dio sezone. Treba napuniti stadion svaku domacu, svakako ce sad ljepse vrijeme, da nas bude makar 6-7k. I ne rasipat se najavama i izjavama, sve sto nasi kazu shvata se duplo jace i ide na nasu stetu, kao sto sam nakon Celika u Zenici i onog sranja pisao, svi nas mrze iz dna duse i draze im je nama syebat cejf nego sebi ugodit. Zato fino yebat mater svima pogotovo kuci i nema brige.

Pod precku, zakucavanje kakvo ne pamti BiH
- dubioza144
- Kontakt:
Kaze nece slavit protiv bivseg kluba

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Pogresan izvor informacijadubioza144 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 14:54Kaze nece slavit protiv bivseg kluba![]()

Sprema posebnu proslavu