"rutinski" protiv Veleza se branili citavo drugo poluvrijeme, isto ko sad protiv borca, pogledaj golove sa obje te tekme
A da ne pricam kako je izgledo nas poraz od Veleza kuci ili kako je Borac se provuko u prvom kolu na Grbavici
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
"rutinski" protiv Veleza se branili citavo drugo poluvrijeme, isto ko sad protiv borca, pogledaj golove sa obje te tekme
Irfo ,voli te brat ali Virtu je upravu.Moje mišljenje da smo mi titulu izgubili jer smo 10 bodova izgubili na Grbavica,još jedna stvar koja nam nije išla u prilog da su kone imale toliko srece u nekim utakmicama da to nije normalno Svinjski ih razgalio oni bod uzeli ,široki ih razgalio oni bod uzeli,prvo poluvrijeme Velež ih razvalio na Kosevu,Bilobrku lopta prolazi kroz noge u Bijeljini,Protiv Radnika kod 1 -1 Karic pogadja stativu a nama sve sto je moglo otići u kontru nam je otišlo uništiš CITY uzmeš bod ,razvališe široki tamo uzmeš bod,razvališ ih kuci 0 bodova ,Velež dva puta predaje centar i dva gola ,isto tako i sloboda ,bojac nije ni prešao centar .Druga stvar los prelazni rok morali smo puno bolje ako hoćemo titulu jedino šta mi daje neku nadu da se nama svi ovi pehovi vrate a njima za te sretne utakmice sad da ode u kontru.
Ja sam to i rekao. Uzmi njihovu sirinu i kadar pa ces vidjeti sta je kvalitetna sirina. Oni sute, rade, ne izlaze u medije, a ubjedljivo najjaci kadar. Moze ih yebat samo ovaj trener, ali oni hinjski se priblizavaju bez nekih specijalnih najava. Ovako su onda kad je bio onaj penal ili u sezoni kad je Sloboda zamalo osvojila. Sve hinjski, hinjski i zagazise pred kraj i titula.
Moj Post se nije ni odnosio na tebe
Kad vi pobijedite onda je igra ulogu igracki kadar, a mi kad pobijedmo onda je do motivacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:00Izvinite ako ometam,ali vjerujte da u derbiju vam ne igra toliku ulogu igracki kadar,koliko motivacija,Amar je poznat po tome sto zna motivisati igrace,pogotovo na derbiju,dok to Husrefu i nije poslo za rukom zadnja 2 puta
Nije vala,ko to kaze,laze..LjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:03Kad vi pobijedite onda je igra ulogu igracki kadar, a mi kad pobijedmo onda je do motivacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:00Izvinite ako ometam,ali vjerujte da u derbiju vam ne igra toliku ulogu igracki kadar,koliko motivacija,Amar je poznat po tome sto zna motivisati igrace,pogotovo na derbiju,dok to Husrefu i nije poslo za rukom zadnja 2 puta![]()
Nije tu bio u pitanju igracki kadar nit ista vec druge igre oko tima, trenera i slicno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:04Nije vala,ko to kaze,laze..LjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:03Kad vi pobijedite onda je igra ulogu igracki kadar, a mi kad pobijedmo onda je do motivacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:00Izvinite ako ometam,ali vjerujte da u derbiju vam ne igra toliku ulogu igracki kadar,koliko motivacija,Amar je poznat po tome sto zna motivisati igrace,pogotovo na derbiju,dok to Husrefu i nije poslo za rukom zadnja 2 puta![]()
Kad se sjetim one nase grozne sezone,vama pobjeda u derbiju za titulu treba,a na kraju pobjedili 1:0 Bekic iz penala
Ovo je zadnje citiranje i necu vise da vam **** temu,diskutujte o zelji..LjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:05Nije tu bio u pitanju igracki kadar nit ista vec druge igre oko tima, trenera i slicno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:04Nije vala,ko to kaze,laze..
Kad se sjetim one nase grozne sezone,vama pobjeda u derbiju za titulu treba,a na kraju pobjedili 1:0 Bekic iz penala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.