FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 mar 2020, 19:20

Jednom izgubili, jednom remizirali, a sad je na redu sta? :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 mar 2020, 20:03

Braco ,vrijeme je da se puste karte u prodaju :opaopa: volimo tebe volimo tebe a njih ko **** :salut: moramo napuniti Grbavica a onda ludilo :tokralju: nego gledam vremensku pokazuje snijeg neće valjda

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 mar 2020, 20:05

Yebote nas derbi bar level iznad ovog beogradskog sto se tice terena, a vala i ovo na tribinama nista specijalno bolje od naseg navijanja i to.

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 01 mar 2020, 20:08

LjoZee je napisao/la:
01 mar 2020, 20:05
Yebote nas derbi bar level iznad ovog beogradskog sto se tice terena, a vala i ovo na tribinama nista specijalno bolje od naseg navijanja i to.
Usudio bih se reći da je ljetos ono 5:2 bio najbolji derbi u exyu što se tiče ove sezone.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 mar 2020, 20:14

Da, i ja to mislim.
Generalno od onog derbija 2:2 bas je krenulo i sa igrom i uzbudjenjima na nasem derbiju. Nisu tu vise 1-2 sanse i zatvori se dok ne svirne kraj. Svaki od og 2018. je deset puta bolji od ovog sad beogradskog, a onaj od 5:2 da ne spominjem.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 01 mar 2020, 20:18

Avatari niposto. Ja necu taman da se Mohikanos sad pojavi ovdje. Svaki put smo zglajzali.

Treba ekipi strasna podrska na Grbavici. Nadam se da ce doci bar 7,8 hiljada, bilo bi zaista lijepo. I po mogucnosti da igrace nosimo do pobjede, a ne ono pozorisno mrmljanje, psovanje igracima u 15. minuti i slicno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 01 mar 2020, 20:28

kerimatomic1921 je napisao/la:
01 mar 2020, 20:18
Avatari niposto. Ja necu taman da se Mohikanos sad pojavi ovdje. Svaki put smo zglajzali.

Treba ekipi strasna podrska na Grbavici. Nadam se da ce doci bar 7,8 hiljada, bilo bi zaista lijepo. I po mogucnosti da igrace nosimo do pobjede, a ne ono pozorisno mrmljanje, psovanje igracima u 15. minuti i slicno.
Neka bude atmosfera kao protiv borca i zrinjskog, jos pod krovom auh :ljepota:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 mar 2020, 20:33

https://sportsport.ba/fudbal/sehic-nako ... bna/353558

"Upravo za vaš portal sam govorio da sam sazrio za nešto više, te da želim pomoći ekipi. To se jučer jednim dijelom i pokazalo. Bilo je puno čestitiki, svi koji su gledali slali su poruke, zvali... Najbitnije su mi čestitke saigrača koji su čestitali nakon meča, a ako već treba neku izdvojiti to je od kapitena Štilića koji me pohvalio i stvarno mi je bilo drago. Svi znamo koje on i da se njegovo mišljenje cijeni. Bilo mi je drago dijeliti teren sa njim, ali i ostalima u ekipi", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba član FK Željezničar Eldar Šehić.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 mar 2020, 20:34

LjoZee je napisao/la:
01 mar 2020, 20:33

"Upravo za vaš portal sam govorio da sam sazrio za nešto više, te da želim pomoći ekipi. To se jučer jednim dijelom i pokazalo. Bilo je puno čestitiki, svi koji su gledali slali su poruke, zvali... Najbitnije su mi čestitke saigrača koji su čestitali nakon meča, a ako već treba neku izdvojiti to je od kapitena Štilića koji me pohvalio i stvarno mi je bilo drago. Svi znamo koje on i da se njegovo mišljenje cijeni. Bilo mi je drago dijeliti teren sa njim, ali i ostalima u ekipi", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba član FK Željezničar Eldar Šehić.
Samo nek nastavi :thumbup: , nadam se da ce se izboriti za mjesto ispred Pavica do kraja sezone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 01 mar 2020, 20:44

HapicaRadePaprica je napisao/la:
27 feb 2020, 18:29
Dejan1921 je napisao/la:
27 feb 2020, 10:50
balkanika je napisao/la:
27 feb 2020, 10:40
Meni jedno ne ide u glavu. Svi ste se mogli i kandidovati i predloziti clanove, pa lobirati, ganjati raju da vas predlazu itd. al jok tipicni bosnjo, necu ja prstom mrdnuti al cu kasnije srati kako nista ne valja
Ja iskreno ne mogu nikako pomoci osim tako sto cu kupiti karte, uclaniti sebe i svoje dijete, kupiti povremeno nesto u fan shopu. To je s obzirom na moju situaciju i previse, ali za Zelju znam dati bukvalno da sebi uskratim nesto zivotno. Ne serem ni na koga, samo mi je tuzno da se nista ne mijenja, da isto gledamo od kako je rat zavrsio. Da se niko nije nasao da pokrene neke stvari. Da ti ne znam ko udje u upravu i bude trener ja cu zauzeti svoje mjesto na tribini i dati podrsku.
Dejo tako se voli svoj klub.Svaka ti cast.Drago mi je što u ovom posranom vremenu ima još ljudi koji iz srca vole Zelju,bezuslovno i bez interesa,i tu ljubav prenose na mladje naraštaje.Srecom takvih kao ti ima još mnogo ali sve manje i manje.Bilo bi mi zadovoljstvo da pristaneš da te pocastim jednom godišnjom kartom,tribina po tvom izboru,za narednu sezonu.
Hvala ti brate moj i na lijepim rijecima i ponudi za kartu. Izvini sto ti ovako kasno odgovaram, ne stignem cesto biti na forumu pa ne vidim sve na vrijeme. Da me pogresno ne shvatis, nije ni neki ponos ni da ne zelim, ali mislim da ima puno momaka koji to zasluzuju prije mene, pogotovo ove mladje raje koja ide po gostovanjima i daje posljednju marku za naseg Zelju. Ja sam covjek od skoro 40 godina, radim, zaradjujem koliko toliko, hvala Bogu mogu zivjeti normalno, tako da hvala ti brate od srca, ali jos jednom da me pogresno ne shvatis, mislim da ima i precih od mene za taj tvoj velikodusni gest.
Inace u zivotu sam se toliko puta susreo sa plavom kolegijalnoscu da ni sam ne znam broja. Sto sam ja pomagao, sto meni drugi. Mislim da mi porodica nije izlazila u susret koliko braca Zeljovci, od kojih sam mnoge od njih samo povrsno poznavao. To je nesto sto neko ko ne navija za Zelju nece nikad osjetiti, tu povezanost medju nama. Zato i volim ovaj klub toliko!
Jos jednom ti hvala brate moj i ziv i zdrav mi bio jos 100 godina, da se zajedno radujemo uz naseg Zelju.

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 01 mar 2020, 20:53

irfo je napisao/la:
01 mar 2020, 20:34
LjoZee je napisao/la:
01 mar 2020, 20:33

Samo nek nastavi :thumbup: , nadam se da ce se izboriti za mjesto ispred Pavica do kraja sezone
Ako Pavić ode na ljeto mislim da nije pod moranjem da tražimo novog lijevog beka i da će u tom slučaju Šeha bit top zamjena za Pavića.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 mar 2020, 20:59

Dejan1921 je napisao/la:
01 mar 2020, 20:44
HapicaRadePaprica je napisao/la:
27 feb 2020, 18:29
Dejan1921 je napisao/la:
27 feb 2020, 10:50

Ja iskreno ne mogu nikako pomoci osim tako sto cu kupiti karte, uclaniti sebe i svoje dijete, kupiti povremeno nesto u fan shopu. To je s obzirom na moju situaciju i previse, ali za Zelju znam dati bukvalno da sebi uskratim nesto zivotno. Ne serem ni na koga, samo mi je tuzno da se nista ne mijenja, da isto gledamo od kako je rat zavrsio. Da se niko nije nasao da pokrene neke stvari. Da ti ne znam ko udje u upravu i bude trener ja cu zauzeti svoje mjesto na tribini i dati podrsku.
Dejo tako se voli svoj klub.Svaka ti cast.Drago mi je što u ovom posranom vremenu ima još ljudi koji iz srca vole Zelju,bezuslovno i bez interesa,i tu ljubav prenose na mladje naraštaje.Srecom takvih kao ti ima još mnogo ali sve manje i manje.Bilo bi mi zadovoljstvo da pristaneš da te pocastim jednom godišnjom kartom,tribina po tvom izboru,za narednu sezonu.
Hvala ti brate moj i na lijepim rijecima i ponudi za kartu. Izvini sto ti ovako kasno odgovaram, ne stignem cesto biti na forumu pa ne vidim sve na vrijeme. Da me pogresno ne shvatis, nije ni neki ponos ni da ne zelim, ali mislim da ima puno momaka koji to zasluzuju prije mene, pogotovo ove mladje raje koja ide po gostovanjima i daje posljednju marku za naseg Zelju. Ja sam covjek od skoro 40 godina, radim, zaradjujem koliko toliko, hvala Bogu mogu zivjeti normalno, tako da hvala ti brate od srca, ali jos jednom da me pogresno ne shvatis, mislim da ima i precih od mene za taj tvoj velikodusni gest.
Inace u zivotu sam se toliko puta susreo sa plavom kolegijalnoscu da ni sam ne znam broja. Sto sam ja pomagao, sto meni drugi. Mislim da mi porodica nije izlazila u susret koliko braca Zeljovci, od kojih sam mnoge od njih samo povrsno poznavao. To je nesto sto neko ko ne navija za Zelju nece nikad osjetiti, tu povezanost medju nama. Zato i volim ovaj klub toliko!
Jos jednom ti hvala brate moj i ziv i zdrav mi bio jos 100 godina, da se zajedno radujemo uz naseg Zelju.
Tako je Zeljovci :tokralju: znaci Dejo haman smo generacija

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 01 mar 2020, 21:13

Čitao sam prošle stranice i da dam i ja neki rezime, da ne citiram.
Šehić bio pod strahom prvih 10ak minuta, ali se kasnije dozvao i bio je sve bolji, pri tom su ga sve vrijeme iskusniji igrači, Štilić i Kosorić bodrili.
Aco Kosoric, kritikovao sam ga u prijateljskim, ali odigrao je vrhunski obje utakmice u Semberije, pravi vođa na terenu i Željovac (kako samo naruži ovog nigerijca kad nam je vraćao loptu i krenuo za njom). Bravo Aco i halali mi!
Frane Ikić sasvim korektno, jak u duelima, dug korak, pun pogodak priprema.
Siniša borben u Bijeljini, imao onaj jedan glup potez kad je izašao sa loptom, ali dobro zaustavio Bradonjića i povrijedio ga. Jučer bio dobar, asistencija za Sinana, mogao je još jednu da je Lendra zakuca u istoj situaciji.
Dado mi je u Bijeljini bio top, naš najbolji igrac, dobio strašno puno duela, trčao, zatvarao dok se jučer malo pogubio.
Bojo jučer bio vrh, sad pročitah da je igrao pod infuzijom tako da me još više raduje njegova partija. Mnogo je pretrcao, bilo ga svugdje.
Sinan nakon Bijeljine gdje je bio loš upisao dobru partiju, imao dosta prostora po svojoj strani i u jednu ruku to i iskoristio.
Štila doktorski, ne sviđa mi se što protivnici idu oštro na njega, posebno jako ulaze u duele sa njim.
Veseli jučer slabo.
Lendra mi djeluje lošije od Krpića za ovu igru koju igramo, ali drago mi je da ga lopta pogodi kod gola zbog samopouzdanja.

Po prolaz u Banja Luku!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 01 mar 2020, 21:24

KANA je napisao/la:
01 mar 2020, 20:59
Tako je Zeljovci :tokralju: znaci Dejo haman smo generacija
Krajem ove godine punim 40, starac brate :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 mar 2020, 21:42

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 01 mar 2020, 21:53

Kad' gledam ovog Jr. Viniciusa, skontam onda da Zaja i Veseli i nisu toliko loši. :beba:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 mar 2020, 22:03

kerimatomic1921 je napisao/la:
01 mar 2020, 21:53
Kad' gledam ovog Jr. Viniciusa, skontam onda da Zaja i Veseli i nisu toliko loši. :beba:
Ne ponizavaj Veselog stavljajuci ga u istu recenicu sa Viniciusom i Zajom :kafa:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 mar 2020, 23:11

Ako je ovdje jos neko Madrista da porucim...
HALAMADRID Y NADA MAS! :D
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 mar 2020, 23:14

kolezeljovac je napisao/la:
01 mar 2020, 23:11
Vozaj :kafa:

Nema 🏆 na kraju

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 mar 2020, 23:17

LjoZee je napisao/la:
01 mar 2020, 23:14
kolezeljovac je napisao/la:
01 mar 2020, 23:11
Vozaj :kafa:

Nema 🏆 na kraju
:zviz:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 49 gostiju.