English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Koja je cifra za Jorgana bas me intersuje?Marsal je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:05Doće qrac moj zadnji dan, evo kaže Sami Mokbel da smo poslali ponudu za Jorginha, znači gotovo je sa Caicedom.
Dabogda Edu i Arteta večeras popili čaj sa polonijem.
I volio bih da City uzme titulu i da nas u dvomeču isprskaju 9:0 i da ispadnemo i iz top 4.

Ybo te Caicedo vise, prvi ste i legitimno ste najbolji klub u ligi trenutno. Sta bi vam dodatno 80 mil za Caiceda donijeli? LP ne igrate pa da vam hitno treba sirina po toj cijeni.Marsal je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:05Doće qrac moj zadnji dan, evo kaže Sami Mokbel da smo poslali ponudu za Jorginha, znači gotovo je sa Caicedom.
I volio bih da City uzme titulu i da nas u dvomeču isprskaju 9:0 i da ispadnemo i iz top 4.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jorgan daje onaj njegov penal za pobjedu protiv SitijaMarsal je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:05Doće qrac moj zadnji dan, evo kaže Sami Mokbel da smo poslali ponudu za Jorginha, znači gotovo je sa Caicedom.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa nije to samo sirina dobijas potencijalno igracinu za narednih 10 godina,Partey ima 30god ,Xakha je 30god zato i jesu mete Caicedo i Rice na ljeto jer ce se i liga prvaka igrati.Rooney88 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:21Ybo te Caicedo vise, prvi ste i legitimno ste najbolji klub u ligi trenutno. Sta bi vam dodatno 80 mil za Caiceda donijeli? LP ne igrate pa da vam hitno treba sirina po toj cijeni.
Svakako imamo novac bolje dati 80miliona za njega nego dovesti Jorginha pa makar bio dzaba.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jorginho podsjeca artetu na njegove fudbalske dane.
Kad se jorg okiti medaljom PL uuu
Kad se jorg okiti medaljom PL uuu
- wadethegreat
- Kontakt:
Marsal ispred offica Edua uzivo.
Jorginho je zamalo uzeo Ballon d'Or sta se zalite

-
- Kontakt:
Zašto postoji nekakvo ludilo oko tog Wrexhama? Nisam upućen. 

- feniksptica
- Kontakt:
RRCipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:31Zašto postoji nekakvo ludilo oko tog Wrexhama? Nisam upućen.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:

Bilo bi zanimljivo gostovanje u kupu, šteta što ga primiše u 95.
- Marsal
- Kontakt:
Pa Elneny je out do kraja sezone, jedina zamjena za Parteya, koji je pokazao da se zna često povrijediti, je Bambi na ledu.Rooney88 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 20:21Ybo te Caicedo vise, prvi ste i legitimno ste najbolji klub u ligi trenutno. Sta bi vam dodatno 80 mil za Caiceda donijeli? LP ne igrate pa da vam hitno treba sirina po toj cijeni.
Doslovno klub vapi za tom pozicijom i onda oni dovode prevaru jer im je žao narušiti dobre odnose s Brightonom i ponudit 80M i stavit se u pole position za osvajanje titule.
A ja znam kako je ovo baksuzan klub, Parteyeva duža povreda do kraja sezone je neminovnost.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Daj Onanu, baca mi malo na svemoguceg Patricka. Nek se opet u svlacionici Arsenala lupaju samari kar.inom bezmudasima tipa Edu, Lakonga i co.
- Marsal
- Kontakt:
Dabogda ja umro večeras, ne dočeko sutra aBd
-
- Kontakt:
Brate smiri se. Prvi na tabeli, 5 bodova prednosti, utakmica manje, top atmosfera u momčadi, City u svađi sa svojim igračima i sad takve reakcije zbog jednog transfera. Čak i ne transfera nego možda i nepouzdane informacije.
- Marsal
- Kontakt:
Duže navijam za Arsenal nego što ti imaš godina života tako da dobro znam kako će sve ovo završit.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:05Brate smiri se. Prvi na tabeli, 5 bodova prednosti, utakmica manje, top atmosfera u momčadi, City u svađi sa svojim igračima i sad takve reakcije zbog jednog transfera. Čak i ne transfera nego možda i nepouzdane informacije.
- wadethegreat
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uspit cete jarane kitu moju,i ovoga morate na rate placati radi FFP ,taman cete sutra i za ovoga istresti 100miliona i ti daj boze da imas vise od 20god,dosadan si za sve pare brate

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ništa. Ako navijaš za Tottenham.
Brat objavljuje svaku transfer glasinu kao provjerene informacije. Ja da sam ovakvo dozivljavao kad smo dovodili Mesije i Ronalde dosad bi bio na psihijatriji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.