Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Bez Amera Cedevita bolje igra
Bravo Musa pedeju moj
Kakve tresnje, visnje, livade od igraca.
Realno ova Cedevita je neki kao šuterski tim ali u pokusaju, koja ga je malo unazadila, ali hajde ako Bog da bice to sve kako treba

Kakve tresnje, visnje, livade od igraca.
Realno ova Cedevita je neki kao šuterski tim ali u pokusaju, koja ga je malo unazadila, ali hajde ako Bog da bice to sve kako treba
Zadnja izmjena: nobodyD, dana/u 03 jun 2018, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dosta dobar danas,daleko najbolji..a sada pamet u glavu i sretno u NBA.
- legenda reala
- Kontakt:
21 poen na kraju kaze komentator prvi red su skauti koji su dosli da ga gledaju valjda su nesto vidjeli
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako volim ovaj naslov sto ce sad izaci
Cedevita na krilima Muse osvojila ..
Cedevita na krilima Muse osvojila ..
Nisam gledao utakmicu, pogledam statistiku ima ukupno 0 skokova. Za tri poena 1/4, 3 asistencije, 8/9 slobodna.
Chstal je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, pogledam statistiku ima ukupno 0 skokova. Za tri poena 1/4, 3 asistencije, 8/9 slobodna.
Ako niste gledali, onda suzdrzati se komentara, nije losa opcija.
Igrao je jaku odbranu, iztrco dve tri dobre kontre. I ona clutch trica negdje 5 min pre kraja, kad su odigrali za njegov sut.
Zadnja izmjena: Beko, dana/u 03 jun 2018, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
dobre guzove ima Belma
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Da li ima gdje snimak poena. Kako mi nedostaje Vedo i njegovi video snimci. Lik bukvalno nakon 5 minuta uplouduje svaki detalj.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma smijesno mi 0 skokova. Imas preko 2 metra a ne mozes skok napraviti.Beko je napisao/la:Chstal je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, pogledam statistiku ima ukupno 0 skokova. Za tri poena 1/4, 3 asistencije, 8/9 slobodna.
Chstal je napisao/la:Ma smijesno mi 0 skokova. Imas preko 2 metra a ne mozes skok napraviti.Beko je napisao/la:Chstal je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, pogledam statistiku ima ukupno 0 skokova. Za tri poena 1/4, 3 asistencije, 8/9 slobodna.
Nije kao pojedini da ganja Index

Dobro ok. Recimo da je puštao sve skokove Stipanoviću.Chstal je napisao/la:Ma smijesno mi 0 skokova. Imas preko 2 metra a ne mozes skok napraviti.Beko je napisao/la:Chstal je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, pogledam statistiku ima ukupno 0 skokova. Za tri poena 1/4, 3 asistencije, 8/9 slobodna.
dobre guzove ima Belma
Chstal je napisao/la:Ma smijesno mi 0 skokova. Imas preko 2 metra a ne mozes skok napraviti.Beko je napisao/la:Chstal je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, pogledam statistiku ima ukupno 0 skokova. Za tri poena 1/4, 3 asistencije, 8/9 slobodna.
eno kikanovic imao jedan skok,a cini mi se 2 poen,s a 211 cm visok
Najjači su ovi šta ne gledaju utakmice, ali zato uvijek prvi komentarisu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Dobro ok. Recimo da je puštao sve skokove Stipanoviću.[/quote]Beko je napisao/la:Ma smijesno mi 0 skokova. Imas preko 2 metra a ne mozes skok napraviti.Chstal je napisao/la:Beko je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, pogledam statistiku ima ukupno 0 skokova. Za tri poena 1/4, 3 asistencije, 8/9 slobodna.
slicno adams westbrooku
jel bio Dzanan u Trevisu, ako jeste, onda su sigurni i oni bili, pa produzili do Zagrebalegenda reala je napisao/la:21 poen na kraju kaze komentator prvi red su skauti koji su dosli da ga gledaju valjda su nesto vidjeli
Chinaglia je napisao/la:jel bio Dzanan u Trevisu, ako jeste, onda su sigurni i oni bili, pa produzili do Zagrebalegenda reala je napisao/la:21 poen na kraju kaze komentator prvi red su skauti koji su dosli da ga gledaju valjda su nesto vidjeli
Team rosters for draft-eligible prospects at #NBAGlobalCamp. Most excited to see Team 4. Potential 1st-rounder Dzanan Musa isn't playing 5-on-5, he's just here for interviews and maybe measurements.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Joj sad ljudima ne valja musa jer ima 0 skokova, nista poeni, asisti, clutch.. Bitno je sto ima 0 skokova... 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
da, pa to je to
inace LA Clippersi imaju dosta scouta u evropi, tako da su sigurno i njega pratili, mozda su i veceras imali svog covjeka tamo, oni imaju dva picka prve runde i to dva uzastopna ako se ne varam... mislim da ce Dzanan biti opcija ako bude do 18 picka, mada ko zna sta ce uradit s pickovima... hocel draftovat dva igraca, il samo jednog, il mozda niti jednog lol
inace LA Clippersi imaju dosta scouta u evropi, tako da su sigurno i njega pratili, mozda su i veceras imali svog covjeka tamo, oni imaju dva picka prve runde i to dva uzastopna ako se ne varam... mislim da ce Dzanan biti opcija ako bude do 18 picka, mada ko zna sta ce uradit s pickovima... hocel draftovat dva igraca, il samo jednog, il mozda niti jednog lol
kako je igrao duze vrijeme, ovo veceras je bilo fantasticno...KK_Bosna je napisao/la:Joj sad ljudima ne valja musa jer ima 0 skokova, nista poeni, asisti, clutch.. Bitno je sto ima 0 skokova... :crazy:
cisto sumnjam da bi odigrao ovako da tu nije bilo scouta, trudio se, igrao dobro, inace bi "kulirao"... igrao je pametno, odgovorno, nije imao nekih indijanskih pokusaja itd, takoreci nije divljao
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 03 jun 2018, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
nije imao kad ici...a po ovim spiskovima, nije njemu mjesto medju onom buranijom, nije lose otici smao na intervju da ostavi dojam takmicara koji voli radit, sto i jest istina
cini mi se da je izgubio sampouzdanje u sutu za tri, dosta oklijeva nakon par promasaja.nazor je to shvatio pa je gomilao tijela da ne ide na prodor jer zna da nece sutnut...pa je musa izgledao iznenadjeno da mu niko ne izlazi na sut i ne nasjeda na njegove brojne finte....to mu se ne smije desavat u nba, mora sutnut svaku kao da je prva...budu li razmisljao o prethodno promasenim sutevima, nema ga nigdje....svaki igrac ima par mjeseci kad ne moze da se sastavi.nisma fan teletoviceve igre ali dzanan mora biti suter bez savijesti.....stim sto ce on za razliku od mirze uzimat suteve iz boljih situacija, i generalno igrat pametnije i svestranije
cini mi se da je izgubio sampouzdanje u sutu za tri, dosta oklijeva nakon par promasaja.nazor je to shvatio pa je gomilao tijela da ne ide na prodor jer zna da nece sutnut...pa je musa izgledao iznenadjeno da mu niko ne izlazi na sut i ne nasjeda na njegove brojne finte....to mu se ne smije desavat u nba, mora sutnut svaku kao da je prva...budu li razmisljao o prethodno promasenim sutevima, nema ga nigdje....svaki igrac ima par mjeseci kad ne moze da se sastavi.nisma fan teletoviceve igre ali dzanan mora biti suter bez savijesti.....stim sto ce on za razliku od mirze uzimat suteve iz boljih situacija, i generalno igrat pametnije i svestranije
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 10 gostiju.