Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Saurman je napisao/la:tresu se Perezu gace do izvalcenja 17al vjerovatno cete izvuci olimpiakos ili nesto slicno
pa nismo mi barca da izvlacimo ta sranjaSaurman je napisao/la:tresu se Perezu gace do izvalcenja 17al vjerovatno cete izvuci olimpiakos ili nesto slicno
samo se ti tjesi. u Primeri ga nema, pa seopet zna ko je najbolji.BlueSharks je napisao/la:Ma ljudi Barca koga god da dobije oni osvajaju kako vam nije jasno.Đaba nama i CR i Kaka i Benzema kad nemamo OVREBA(najveća sramota u historiji fudbala)
Ima Luis Medina KantalehoWolverine je napisao/la:samo se ti tjesi. u Primeri ga nema, pa seopet zna ko je najbolji.BlueSharks je napisao/la:Ma ljudi Barca koga god da dobije oni osvajaju kako vam nije jasno.Đaba nama i CR i Kaka i Benzema kad nemamo OVREBA(najveća sramota u historiji fudbala)
jest,jest i ova medina nas zna zajebat i ko je ono sudio zadnji el clasico neki mundiano maljenkoBlueSharks je napisao/la:Ima Luis Medina KantalehoWolverine je napisao/la:samo se ti tjesi. u Primeri ga nema, pa seopet zna ko je najbolji.BlueSharks je napisao/la:Ma ljudi Barca koga god da dobije oni osvajaju kako vam nije jasno.Đaba nama i CR i Kaka i Benzema kad nemamo OVREBA(najveća sramota u historiji fudbala)
Pipita je napisao/la:Molio bih navijace Real Madrida koji su na ovom forumu da pripaze na nacin pisanja imena nasih dragih igraca
Nije Hiquina, nego Higuain aka Pipita, nije Habi nego Xabi, nije Grenero nego Granero i onda ono najvaznije niti je Santiago Bernabeo niti Santaigo Bernabeuo ili kako vec pisete nego Santiago BERNABEU!
![]()
Hvala!![]()
Zna covjek ko im je najvise glavobolje zadao.geronimo je napisao/la:Pipita je napisao/la:Molio bih navijace Real Madrida koji su na ovom forumu da pripaze na nacin pisanja imena nasih dragih igraca
Nije Hiquina, nego Higuain aka Pipita, nije Habi nego Xabi, nije Grenero nego Granero i onda ono najvaznije niti je Santiago Bernabeo niti Santaigo Bernabeuo ili kako vec pisete nego Santiago BERNABEU!
![]()
Hvala!![]()
![]()
![]()
Hajd higuinu i chabija ce s vremenom skontati, ali ono sto je najvaznije
ovaj sa nickom tog vaseg vremesnog stadiona...ce uvijek pogresno izgovarati ili ce vjecito biti pogresno protumacen ...
...ili ce sam sebe za gujicu ujedati, sto nije prije provjerio, nego je sebi otvorio 13-ti profil![]()
P.S. Nema ga dugo, sad ce on, dok mu klonovi budu na zasluznom odmoru![]()
Nesto vezano za temu, da vidimo sta je izjavio direktor madridskog Reala Emilio Butragueńo
Bayern je najopasniji mogući suparnik. Svi smo vidjeli kako su sredili Juventus sa 4-1, iako "stara dama" u Torinu nije izgubila pet godina – izjavio je Butragueńo, bivši slavni napadač "kraljevskog kluba".
Povreda,neigra do kraja ove godinePipita je napisao/la:Marca je najavila sastav Valencije bez Silve, jel moze neko reci razlog izostanka?
Moze, jasta. Ja sam vec rekao da ste vi i Arsenal moj prvi izbor.MElloo je napisao/la:ma Bayernu je svejednu ko ce dobit jer nema Kolna u CL![]()
![]()
![]()
Bas bi bilo dobro da vam real odrzi lekciju kako se igra fudbal![]()
i da upoznate najbolje igrace svijeta Ronalda i KAKU
![]()
ok :lol:mada bi mi volili da mozemo dobiti Bordoomerbavarac je napisao/la:Moze, jasta. Ja sam vec rekao da ste vi i Arsenal moj prvi izbor.MElloo je napisao/la:ma Bayernu je svejednu ko ce dobit jer nema Kolna u CL![]()
![]()
![]()
Bas bi bilo dobro da vam real odrzi lekciju kako se igra fudbal![]()
i da upoznate najbolje igrace svijeta Ronalda i KAKU
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.