Da je tebe i takve negdje poslati ... da se nikad ne vratite.staragarda je napisao/la:
sad malo ozbiljnije...j e b i se vahide....j e b o te organizovani alzir i velika repka egipta..smradu smrdljivi....pusi ga i ne dolazi vise u BOSNU I HERCEGOCVINU....j e b a l a te i francuska i orden legije stranaca,k u r a c a,palaca
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Da ja tebe nesto pitam, koji je tebi? Ovo je izbor selektora BIH, a ti to konstantno spuštaš na nivo prepucavanja između gradova. Pa sta je tebi? Evo svi su ga htjeli, i iz Sarajeva, iz Tuzle, Mostara, i covjek nece. Sta mu trebamo reci? Svaka ti cast sto si odbio domovinu po ko zna koji put? Ne zanima me više on, nek mu je sretno u životu, ali nek se ne nudi reprezentaciji za par godina, jer kad je bio potreban nije htio. Idemo dalje!emil02in je napisao/la:Pa dajte vi nekog Tuzlaka,legendu Slobode koji je bolji trener?Ima te li ih uopšte?
Počeli su pljuvači:
Mozambik je napisao/la:
Mogu samo poruciti nek se yebe svako ko kmeci sto mu drzava nije dala orden ili pohvalnicu.
Potpisujem.
Post Postao/la Virtu4l dana 29 nov 2014, 12:43
Neka te je stid Halilhodžiću
AV AV AV AV AV AV AV AV AV AV
Zadnja izmjena: choseNz, dana/u 29 nov 2014, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje god se mjenja selektor ili trener to je zato sto stvari nefunkcijonisu, tj gdje god da dodje bice poprilicno u blatu ili zbog rezultata ili zbog neki drugi stvari tako da to nepije vodu..haris92 je napisao/la:Vahid je odmah nakon otkaza Sušića izjavio da on nije kandidat za reprezentaciju, isto to je i sad ponovio. A ovo sto se u meduvremenu povlačilo po našim kvazi novinama i portalima je samo trla baba lan da joj prođe dan i ništa više.Čovjek ima svoje razloge tako da ove priče kako je nikakav patriota, da ne dolazi više u Bih stvarno nemaju smisla. Pa svaki iole razuman čovjek bi gledao da izbjegne našu reprezentaciju koja je u teškom blatu trenutno ( dva boda -četiri utakmice) ukoliko ima drugih ponuda a Vahid ih sigurno ima.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
Ma pustite to , treba ga iskulirat. Opet ce bit nasa posla, do juce najveci, kralj, legenda- danas izdajnik...
Staviti tacku na diskusiju o njemu i zdravo, neka vodi koga hoce. Idemo dalje !
Po meni, Rajevac ili Mesa
Staviti tacku na diskusiju o njemu i zdravo, neka vodi koga hoce. Idemo dalje !
Po meni, Rajevac ili Mesa
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 29 nov 2014, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zato su forumski tinejdžeri uradili krupne stvari za ovu državu. Ofirni ste pravo.
Ili će biti kako treba, ili neće biti nikako. To se zove princip i profesionalnost. Toga ovdje nema i nikad neće biti.

Ili će biti kako treba, ili neće biti nikako. To se zove princip i profesionalnost. Toga ovdje nema i nikad neće biti.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- samo_lijevo
- Kontakt:
kaze veliki mag virtual da je izdajnik.Fudo je napisao/la:Nego sta je???samo_lijevo je napisao/la:cuj izdajnik.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Principatus
- Kontakt:
Od ovih preostalih mislim da bi nam Trapattoni valjao, kao drugi Rajevac.
Vahidu hvala lijepa za nista.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa de nam majstore odgovori sta je?samo_lijevo je napisao/la:kaze veliki mag virtual da je izdajnik.Fudo je napisao/la:Nego sta je???samo_lijevo je napisao/la:cuj izdajnik.nema druge,sigurno je tako.
-
To je to !Principatus je napisao/la:Od ovih preostalih mislim da bi nam Trapattoni valjao, kao drugi Rajevac.
Ne treba im dati priliku da kazu "Evo vidis kakav je to narod, zato nisam ni dosao dole..." i slicne alibi price.
S druge strane, znamo mi dobro kakvi ljudi sjede u savezu. Nije nemoguce da je sve ovo bila predstava , a da Vahi nisu ni mogli ponuditi noermalne uslove!?
Trapatoni mi bas nije neka opcija, star, naopak...kako bi on ovdje ?
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 29 nov 2014, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jeli definitivno odbio, zar nije danas bila planirana druga runda pregovora?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Neka te je stid Vahide. Izdao si svoju domovinu. Fuj. Nikad vise nemoj pametovat sta treba i sta ne treba. Yebao te Mamic.
Nasi spori kreteni su sada izgubili sansu da dovedu Prosineckog. Kao da gledam da ce kloc Hadzibegic preuzet. Safetova skola nogometa.
Nasi spori kreteni su sada izgubili sansu da dovedu Prosineckog. Kao da gledam da ce kloc Hadzibegic preuzet. Safetova skola nogometa.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 nov 2014, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ajmo glasajte za Amara,pokazimo jos jednom koliko smo glupa drzava.
Nad tobom sunce najljepše sja
Idemo u tom smjeru. Očekivanopinoglavi je napisao/la:Ajmo glasajte za Amara,pokazimo jos jednom koliko smo glupa drzava.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Goalgetter
- Kontakt:
Definitivno odbio.Batko je napisao/la:Jeli definitivno odbio, zar nije danas bila planirana druga runda pregovora?
Sent from Angelina's bed
Vaha ispao š.upak, rekao bih, po ko zna koji put, al' eto, sada sam stvarno imao nadu i vjeru da će prihvatiti vođenje svoje zemlje. Mislim da njega više nijedan novinar ne treba kontaktirati, ko ga 'ebe. Nek' su Alžir i Obala Slonovače sređene države, a Dinamo najprofesionalniji klub.
Ma isti qurac ili Amar ili Hadzibegic ili onaj smotani Bazdarevic. Kao sto Head rece, treneri na nivou Safeta. Apsolutno je isto. Neka se igraci skupe i neka odrede koji im bolje odgovara, jer opet ce oni morat spasavat trenera i opet cemo samo moc pobjedit ekipe od kojih smo za klasu jaci.
Znaci sada sam definitivno za Rajevca ili Magatha....Bojim se da ce biti Hadzija ili Mesa, samo gore od njih je Brko masne kose....
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- samo_lijevo
- Kontakt:
izdajnikFudo je napisao/la:
Pa de nam majstore odgovori sta je?

evo sad je i sup.ak,radujem se novim uvredama.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Opet nisi dao odgovor, pa sta je??samo_lijevo je napisao/la:izdajnikFudo je napisao/la:
Pa de nam majstore odgovori sta je?nema druge,evo vidis sve se patriote slazu.ko ce sa vama.
evo sad je i sup.ak,radujem se novim uvredama.
Sta nego izdajnik? Covjek koji ispred svoje drzave izabere pare. Sta nego izdajnik? To je definicija izdajnika. Jos nema muda da jasno kaze da ne zeli da preuzme jer nema dovoljno para. Cuj hoce da se odmori, a nakon SP-a nije treba odmor? Nasa sljedeca utakmica je u martu, i to protiv Andore. Odmaraj do mile volje klocu jedan.
Izdajnik na kvadrat.
Izdajnik na kvadrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.