Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la zgembo89 » 04 okt 2014, 15:54

Nerminovic je napisao/la:Mit dieser Aufstellung wollen wir den ersten Sieg einfahren: Wolf - Busch, Prödl, Lukimya, Garcia - Makiadi, Galvez, Junuzovic, Bartels, Elia, Di Santo!

:hmmmmm: :hmmmmm:
prosli sput igrao savsim oslidno 83min na lijevom krilu sad ga nema u sastavu trener cirkusant poput mancinija

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 okt 2014, 22:48

Kakvim panjevima on grije klupu, eeh Izete. Saberi se malo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 okt 2014, 22:51

On je previse dobar za Werder, ovo mu odskocna daska. Previse dobar bio i za Galatu, i za skakavce. Previse dobar za Svicarsku. Previse dobar za BiH. Niko ga ne zasluzuje. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 okt 2014, 23:01

ne zaslužuje ga Pape, bez njegovog gola možda ni konjina ne bi danas bila na klupi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2014, 23:04

Chinaglia je napisao/la:ne zaslužuje ga Pape, bez njegovog gola možda ni konjina ne bi danas bila na klupi
Vodi ga u Lazio i tamo ima konjina ne samo na klupi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 04 okt 2014, 23:06

Bolji je od ovih panjeva koji igraju umjesto njega. Trebao bi da bude glavni igrac ovakvog Werdera ali eto izgleda i oni imaju strucnjaka na klupi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 okt 2014, 23:09

Greivis je napisao/la:Bolji je od ovih panjeva koji igraju umjesto njega. Trebao bi da bude glavni igrac ovakvog Werdera ali eto izgleda i oni imaju strucnjaka na klupi.
Nije bas tako. Galvez, Bartels i ostala kompanija jesu klocevi u odnosu na njega, ali on jednostavno nista nije pokazao za koliko je igrao. Par bljesaka, i nekoliko dobrih poteza, ovo ostalo ne dolici onom igracu sto je nekada harao Svicarskom ligom.

Mada, i Dutt je kanta od trenera, ali ne vidim da je to razlog da se on nemoze da izbori u ovakvom Werderu. Za primjer, Di Santo je medju ovim polovnjacima vec dogurao do 2. mjesta na listi strijelaca u ligi.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 04 okt 2014, 23:17

Pa treba mu dati da igra u kontinuitetu. Proigrat ce vec. Nije da ostali odusevljavaju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2014, 23:20

Taman do cvajtare,uletiti u formu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 okt 2014, 23:25

Njegova kardinalna greska je bila prelazak u Galatasaray. Poleti za parama (koje nije ni dobio). Prelazit u novi klub pola godine prije SP-a nema veze s mozgom, umjesto da tamo dodje u top formi, da se dokaze i onda proda u jak klub iz jake lige, on ode u Tursku, u klub gdje je ogroman pritisak i velika konkurencija. To mu je greska bila, i za to i dalje placa.

Iako iskreno jos nisam siguran koliki on kvalitet ustvari posjeduje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 04 okt 2014, 23:32

Cartman je napisao/la:Njegova kardinalna greska je bila prelazak u Galatasaray. Poleti za parama (koje nije ni dobio). Prelazit u novi klub pola godine prije SP-a nema veze s mozgom, umjesto da tamo dodje u top formi, da se dokaze i onda proda u jak klub iz jake lige, on ode u Tursku, u klub gdje je ogroman pritisak i velika konkurencija. To mu je greska bila, i za to i dalje placa.

Iako iskreno jos nisam siguran koliki on kvalitet ustvari posjeduje.
Ima on kvaliteta za Bundeske sigurno, al upravo to sto si naveo, ga je koštalo neke konstante dobre igre, al vjerujem da ce se dokazati i pokazati sto je doveden, bit ce od njega nesto u to sam siguran ;)
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 okt 2014, 03:53

Treba mu vremena da se potpuno navikne na Bundesligu.

Recimo Jedvaj, Seferović, Jojić i još mnogi sa ovih prostora iskoristili su odmah dobijenu šansu. Miloš je dobio manje šansa od Izeta u prvoj sezoni, a opet je u to malo vremena pokazao svoj veliki potencijal. Sigurno je da Izet može mnogo više nego što to trenutno pokazuje, ostaje samo pitanje šta ga koči da konačno pokaže svoju pravu vrijednost.

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 05 okt 2014, 11:05

Fakat mi je drag ovaj Izet, pogotovo poslije onog gola protiv Slovačke, ali stvarno mi nije jasno kako ovako malo igra, u ovakvom Werderu. :?
On je najpravio najveću grešku kada je prešao u Galatu, to ga je naprosto uništilo, ali eto čuo sam da tu nije mogao puno uraditi, već da su ga Švicarci prodali zbog loše finansijske situacije. Stvarno mi ga je žao, bilo mi je baš drago kad je prešao u Werder, iako su vrlo loši, bar sam mislio da će biti glavni igrač i da će imati ogromnu minutažu, velika šteta, nadam se da će se ovo kako bude sezona odmicala promijeniti.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 okt 2014, 13:14

Neutral je napisao/la:Treba mu vremena da se potpuno navikne na Bundesligu.

Recimo Jedvaj, Seferović, Jojić i još mnogi sa ovih prostora iskoristili su odmah dobijenu šansu. Miloš je dobio manje šansa od Izeta u prvoj sezoni, a opet je u to malo vremena pokazao svoj veliki potencijal. Sigurno je da Izet može mnogo više nego što to trenutno pokazuje, ostaje samo pitanje šta ga koči da konačno pokaže svoju pravu vrijednost.
Ne treba zaboraviti da je Jojic otisao u ruke Kloppu a Izet Duttu. Ipak ogromna je razlika medju njima. Sahin i Kagawa su kod Kloppa rasturali i zaradili transfere u vece ekipe u kojima nisu Bogzna sta veliko napravili i opet se vratili kod Kloppa koji opet uspjeva najbolje od njih izvuci. Seferovic i Jedvaj su takodjer dosli kod dva jako dobra trenera u ruke. Schaaf i Schmidt su jako dobri treneri koji znaju izvuci maximum od mladih igraca.
Izetu treba trener koji ce mu dici samopouzdanje koje mu je u silaznoj putanji jos od utakmice LP protic Chealsea kad ga je Mancini vec u 35. minuti zamijenio.. A bilo je i nekoliko utakmica gdje je ponajbolji bio ali je uprkos tome zamijenjen ili iduci susret nije ga ni u kadru bilo.

Nadam se da ce uspjeti da se pokaze. Gol-dva ce njega vratiti u zivot.
Samo, ako ovako nastave, pitanje je koliko dugo ce Dutt ostati trener.

Neki dan je na transfermarktu bio intervju sa jednim od glavnih scouta Werdera koji je skoro dosao u Werder iz Nürnberga i kaze da su oni Izeta vec par godina (jos u FCN) pratili i svako malo se raspitivali za njega ali da nije bio dostupan. I kad je postao dostupan direktno njega je kontaktirao Izetov menadzer i onda su ga bez razmisljanja uzeli u Werder.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 okt 2014, 15:01

Iskreno razocaran sam ulogom koju mu ukazuje Dutt kojeg iskreno cijenim i smatram ga jednim od najboljih trenera u ligi.Ekipa Werdera je losa i sigurno su kandidat za cvajtu a to sam vec pisao kad se tek govorilo o mogucem prelasku Izeta,zbog toga sam ocekivao da ce biti jedan od nosilaca igre ovog tima ali nista do sada.Steta.Valjda ce nadoci...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 okt 2014, 16:07

Jos je dobio i broj od onog Arona HUnta koji im je bio najbolji igrac reko to je neki znak da mu vjeruju i par izjava su dali i trener i iz uprave kako izet mora vise da šuta na gol da se probija i kažem bio je solidan par utakmica tso ej igrao u odnosu na druge igrace ali on po meni ima neki psihicki problem koji ga blokira na terenu,čim vidim da se zarumeni u obrazima kao da ga neki stid trema spuca..

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 okt 2014, 22:22

Samopouzdanje je veoma bitan faktor u fudbalu,on imam.osjecaj nakon sto jednom ne uspije sutat ili probit ,utihne se i skoro ugasi..Fali mu Besiceve drskosti ..Al ok,nadajmo se da ce to nadoc ,ipak momak igra u dobrom klubu i to nije slucajno..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 06 okt 2014, 11:16

ovaj momak je teska TALASIKA, nikakav igrac....ko se imalo razumije u fudbal, zna o cemu pricam....pored ibisevica najveca talasika u repki....proslavio se kod raje s onim vise nego sretnim golom protiv slovacke i to je to.....limitiran do bola, on i ibisevic lopte neznaju primit.....

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 06 okt 2014, 11:31

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ovaj momak je teska TALASIKA, nikakav igrac....ko se imalo razumije u fudbal, zna o cemu pricam....pored ibisevica najveca talasika u repki....proslavio se kod raje s onim vise nego sretnim golom protiv slovacke i to je to.....limitiran do bola, on i ibisevic lopte neznaju primit.....
Cuj talasika :roll: Pa u nas u BiH ne postoji sredina, il si klasa il talasika izgleda... Pa Hajrovic je sasvim dobar igrac, solidnog prodora i veoma dobrog udarca, samo sto je trenutacno van forme.
A tvoja izjava za Ibisevica nema smisla, covijeka koji je dao oko 80 golova u Bundesligi... I gdje ces reci da je limitiran... Pa samo da si pogledao zadnju utakmicu Stuttgarta i vidio onu njegovu petu nakon koje je pao go, takvo nesto ne moze limitiran igrac :D
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 06 okt 2014, 11:32

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ovaj momak je teska TALASIKA, nikakav igrac....ko se imalo razumije u fudbal, zna o cemu pricam....pored ibisevica najveca talasika u repki....proslavio se kod raje s onim vise nego sretnim golom protiv slovacke i to je to.....limitiran do bola, on i ibisevic lopte neznaju primit.....
to neki vide a neki ne zele da vide...mislim bi bio dobar za premijer bh ligu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], napapijri1987 i 50 gostiju.