U Sarajevu ludnica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
JTS je napisao/la:dabogda Grci dobili Portugal u baražu
kako je portugal krenuo nece ni u barazJTS je napisao/la:dabogda Grci dobili Portugal u baražu
Jarane taj ti avatar bass pristaje pokusaj uraditi isto ne bi li dosao sebi ako nemas kome i koji me qurac citiras hljeba ti tvog svakidasnjegApc je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:maloprije dodjoh kuci a nekad jutros sam izasao,zena vec kupi krpice ja pjan ko šina al srce ko munara veceras smo pokazali da i ova mala napacena zemlja moze da podere evropske grke
Da si pjan ko " šina " nebi ti se mogao naci dugme sto se pali racunar il na laptopu zato ne laprdaj da si pjan![]()
Imas na "izvoru"Elegant je napisao/la:Imaju li mozda snimci sa Al'jezzere da cujemo arapske komentatore.
imam brigu, moram u pola 7 ustatlikusa je napisao/la:Ko ce veceras zaspat
spremaj kupaci ,brazil je tulikusa je napisao/la:Ko ce veceras zaspat
U rangu je sa utakmicom na Parkenu. Defintivno jedna od najvecih pobjeda ikadaCartman je napisao/la:I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
Gledao sam i jednu i drugu i treću, al' meni je nekako utakmica u Parizu bila najbolja.Goalgetter je napisao/la:U rangu je sa utakmicom na Parkenu. Defintivno jedna od najvecih pobjeda ikadaCartman je napisao/la:I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
svaka je imala svoju drazGoalgetter je napisao/la:U rangu je sa utakmicom na Parkenu. Defintivno jedna od najvecih pobjeda ikadaCartman je napisao/la:I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.