EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Da smo igrali na početku prvenstva kao što smo odigrali 4\4 protiv Crne Gore i čitav meč protiv Makedonije bili bi već u drugom krugu. Izgubiti od Srbije, haj i nekako, iako imaju zaista mlad tim, ali rivalstvo, derbi itd ali izgubiti od limitirane Latvije ne mogu prežaliti.
Nema šanse da pobijedimo 10 razlike Litvaniju.
Nema šanse da pobijedimo 10 razlike Litvaniju.
Da , Litvanija ispada.soxx je napisao/la:Znaci moramo pobjedit 10 razlike sto bas 10 razlike? Jel ako pobjedimo Litvance oni ne idu dalje? Tj 10 razlike ako dobijemo hmmm??? Ko ce ici na kraju onda dalje
tako da ce tesko dozvoljeti da ih dobijemo sa 10 razlike , blago receno

muski odigrati..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Latvija nije ni malo naivan tim, sta je vama ljudi 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa eto ... izgubili su od USA +5 na zadnjoj olimpijadi u Londonu:
LITHUANIA 94 - 99 UNITED STATES
Ako njih iskopiramo tj. zabijemo najmanje 10 trica i imamo 35 skokova, pobjeda će biti izvjesna
LITHUANIA 94 - 99 UNITED STATES
Ako njih iskopiramo tj. zabijemo najmanje 10 trica i imamo 35 skokova, pobjeda će biti izvjesna

Ispade tako. Imaju fantastican protok lopte i to im drzi dobar procenat suta.. Jednostavno ljudi imaju dosta otvorenih suteva... Makedonci su evo sad malo zaigrali bolju odbranu i Latvijci odmah grijese.Bosniacum Lilium je napisao/la:Latvija nije ni malo naivan tim, sta je vama ljudi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- inacefindecko
- Kontakt:
EVO MAKEDONACA!
p.s.: ne vjerujem majke mi!
p.s.: ne vjerujem majke mi!
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 09 sep 2013, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato što u krugu tri reprezentacije (BiH, Latvija i Litvanija) koje će zauzimati mjesta od 2. do 4. moramo biti najmanje treći, a to ćemo biti ako imamo bolju koš razliku (među ove tri reprezentacije) od Litvanaca. Obzirom da Latvijci imaju pobjedu protiv nas ništa nam ne bi značilo da budemo drugi na tabeli (pobjeda od 15 razlike) jer će Latvija svakako prenijeti tu pobjedu protiv nas. Dakle, u slučaju da dobijemo 10 razlike imali bismo u ovoj mini grupi koš razliku -1, a Litvanija -2 i tako bismo išli dalje, a Litvanija bi išla kući. Kao što vidiš, Latvija u slučaju pobjede nad Makedonijom sigurno ide dalje.soxx je napisao/la:Znaci moramo pobjedit 10 razlike sto bas 10 razlike? Jel ako pobjedimo Litvance oni ne idu dalje? Tj 10 razlike ako dobijemo hmmm??? Ko ce ici na kraju onda dalje
Evo nešto se dešava...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
igraju prelijepu kosarku, nevjerovatan protok lopte. Imaju dobre skakce, u svakom momentu imaju 5 izvrsnih sutera na terenu._dreamer_ je napisao/la:Ispade tako. Imaju fantastican protok lopte i to im drzi dobar procenat suta.. Jednostavno ljudi imaju dosta otvorenih suteva... Makedonci su evo sad malo zaigrali bolju odbranu i Latvijci odmah grijese.Bosniacum Lilium je napisao/la:Latvija nije ni malo naivan tim, sta je vama ljudi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
A i onaj Roland nije dzaba ostvario transfer u Khimki.
Organizovana repka , a mi nismo bili u optimalnoj formi + bez Stipanovica
al sa 10 razlike ne mozemo dobiti , treba biti realan
sa jedan bi bilo tesko
al treba odigrati pravu musku tekmu , na kraju smo dopali u najtezu grupu jbg
Organizovana repka , a mi nismo bili u optimalnoj formi + bez Stipanovica
al sa 10 razlike ne mozemo dobiti , treba biti realan
sa jedan bi bilo tesko
al treba odigrati pravu musku tekmu , na kraju smo dopali u najtezu grupu jbg
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- storm_raider
- Kontakt:
Ne pricam, pisem. Ocito da je moguce dok je priznato i to je cinjenica. U praksi, u najjacoj ligi na svijetu, bolji poligon za praksu ne postoji. Ti si predlozio da ne idemo u offtopic, pa neka bude tako. Ima PM.DukeOfWellington je napisao/la:Pričaš meni koji sam lupio glavom od plafon nakon tog šuta. Naravno da ne kvari. Ja kažem da to nije moguće izvesti u praksi i da zato nije trebalo biti priznato.storm_raider je napisao/la: Ne, necemo sigurno, ali to ne kvari cinjenicu da su Knicksi dobili utakmicu uspjesnim sutem Lee-ja, 0.1 prije isteka vremena.
@ontopic, mi danas moramo odigrati najbolju utakmicu ove generacije.
Sport je lijek za tijelo i duh.
To je ono što ja govorim od početka. S tim da im dva ključna igrača uz Blumsa uopšte nisu u sastavu. Poput Biedrinsa i Bertansa, ne želim porediti, ali to je isto kao nedostatak u najmanju ruku Kikanovića i Đedovića u Bih, jer je Mirza ipak bolji igrač od pomenutog letonskog dvojca,trenutno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Latvija nije ni malo naivan tim, sta je vama ljudi
Tako da ovi rezultati nimalo ne treba da čude, na kraju krajeva letonska košarka ima tradiciju, mnogo dužu i od BiH,CG,MKD...
Može BiH dobiti Litvaniju, problem je potrebna razlika.
Pa taman dodju blizu i zafrkaju sve. Onaj Kostoski ili tako nesto promasi polaganje, izgubi loptu, moglo je biti i manje od -10. Samo za nadati se da ce Makedonci da se probude a ove stane šut. a to je teško ostvarivo 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hoćeš da kažeš da je svaki priznati koš regularan? Svaki priznati gol regularan? Svaka sudijska odluka tačna? Ako ti je to argument onda super.storm_raider je napisao/la: Ne pricam, pisem. Ocito da je moguce dok je priznato i to je cinjenica. U praksi, u najjacoj ligi na svijetu, bolji poligon za praksu ne postoji. Ti si predlozio da ne idemo u offtopic, pa neka bude tako. Ima PM.
Suđenje u NBA i uopšte u američkim profesionalnim ligama je čista grozota, to zna svako ko iole prati ove lige.
DukeOfWellington je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je svaki priznati koš regularan? Svaki priznati gol regularan? Svaka sudijska odluka tačna? Ako ti je to argument onda super.storm_raider je napisao/la: Ne pricam, pisem. Ocito da je moguce dok je priznato i to je cinjenica. U praksi, u najjacoj ligi na svijetu, bolji poligon za praksu ne postoji. Ti si predlozio da ne idemo u offtopic, pa neka bude tako. Ima PM.
Suđenje u NBA i uopšte u američkim profesionalnim ligama je čista grozota, to zna svako ko iole prati ove lige.
Nije gore sudjenje nego na ovom Eurobasketu da ga ****.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije možda u NBA. Ali u MLB-u i NHL-u sigurno jest'.Metanor je napisao/la: Nije gore sudjenje nego na ovom Eurobasketu da ga ****.
- inacefindecko
- Kontakt:
MAKEDONCI SU TARABE ŽIVE!
- Evolution87
- Kontakt:
znaci samo nam pobjeda od 10+ donosi drugi krug? Bit' ce tesko, mada nije nemoguce 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Ilijevski najgori 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Koji amateri
Imas -8 nakon toliko vremena, i umjesto postavljenog napada, Kostoski sutira u prvim sekundama napada, jedva lopta dosla do kosa

Imas -8 nakon toliko vremena, i umjesto postavljenog napada, Kostoski sutira u prvim sekundama napada, jedva lopta dosla do kosa

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
DukeOfWellington je napisao/la:Nije možda u NBA. Ali u MLB-u i NHL-u sigurno jest'.Metanor je napisao/la: Nije gore sudjenje nego na ovom Eurobasketu da ga ****.
Ma dobro,MLB nemam s cim porediti,Ameri su Ameri,kod njih je sve drugacije,ali zato sve prodaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.