Pokusao sam da ti odgovorim, ali ne ide.MaGiCa je napisao/la:Ništa brate, ja to onako: sam sa sobom...Tribalian je napisao/la: So what ?
Da.Tribalian je napisao/la:Mali Zeleznik prigradski ?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pokusao sam da ti odgovorim, ali ne ide.MaGiCa je napisao/la:Ništa brate, ja to onako: sam sa sobom...Tribalian je napisao/la: So what ?
Da.Tribalian je napisao/la:Mali Zeleznik prigradski ?
jok lukavica, odakle je alen..Tribalian je napisao/la:Mali Kalemegdan prigradski ?DANTES je napisao/la: $ $. " " " ' $ % ' $ & % @" " " " " % ' ? $ " 9 ". ' то $ за % $ 9 " "
On je Alan nije Alen.DANTES je napisao/la: jok lukavica, odakle je alen..
Crvena zvezda je, kako saznaju Večernje novosti, kontaktirala menadžere Gala Mekela i saopštila im nameru da raskine ugovor sa izraelskim plejmejkerom. Njegov odlazak popuniće povratnik u tim Markus Vilijams, a stručni štab i sve u klubu sigurno raduje dobra igra Nikole Rebića u Minhenu, pa će i on imati više mesta za dokazivanje. Pored slabih igara, Mekel je povredio skočni zglob pa je to još jedan od razloga zbog kod su čelnici Zvezde povukli ovakav potez.
Kako sada stvari stoje, ista sudbina čeka i Amerikanca Rajana Tompsona, koji nije ubedio stručni štab da zaslužuje poverenje do kraja sezone.
Ajatolahovim učenicima se nije razumiti u zadnje vrijeme kuknjavaTribalian je napisao/la:Mali Kalemegdan prigradski ?DANTES je napisao/la: $ $. " " " ' $ % ' $ & % @" " " " " % ' ? $ " 9 ". ' то $ за % $ 9 " "
DANTES je napisao/la:jok lukavica, odakle je alen..Tribalian je napisao/la:Mali Kalemegdan prigradski ?DANTES je napisao/la: $ $. " " " ' $ % ' $ & % @" " " " " % ' ? $ " 9 ". ' то $ за % $ 9 " "
@Magica je za Saha Rezu Pahlavija, dok je DANTES poznat kao Ajatolahov sledbenik.ppppp je napisao/la: Ajatolahovim učenicima se nije razumiti u zadnje vrijeme kuknjava
Vi Persijanci.DANTES je napisao/la:@Trib to je sektaški napad vas turaka na nas irance
Tako ispade.lumani je napisao/la:Ipak je to bila samo dobra suterska noc protiv Bayerna.
Jedina dobra vest iz KK-a danas.„Dangubić je počeo sa treninzima trčanja, za nekoliko dana počeće da radi sa loptom i tada ćemo videti u kakvom je stanju i kada bi mogao da počne da radi sa ekipom. Njegov oporavak ide brže od planiranog“ istakao je Dejan Radonjić a prenosi „Žurnal“.
lumani je napisao/la:Ipak je to bila samo dobra suterska noc protiv Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921, Kaunas, StevieG8 i 32 gosta.